Partyflock
 

Latin Lovers pakt uit in het Patronaat in Haarlem met Roog & Erick E

gepubliceerd door , op
Ondanks dat het vriest dat het kraak brengt Latin Lovers zaterdag 11 februari de zomer naar één van de mooiste poppodia van Nederland: het Patronaat in Haarlem. Met een zeer muzikale line-up die goed tot zijn recht komt in deze dikke locatie belooft dit ondanks de februari winter een meer dan hete nacht te worden in Haarlem! En deze keer komen de volgende dj's langs: Erick E, ROOG, Marc MacRowland, Jasper Clash, Alex Cruz en MC Haits zorgt voor de vocalen.

Het Patronaat is een zeer uniek poppodium in het hartje van Haarlem. De Combinatie Patronaat & Latin Lovers is er dan ook eentje waar je het beste van het beste kunt verwachten. Zoals je altijd van Latin Lovers gewend bent, zal het weer een genot worden op muzikaal, show en decorgebied en zal het complete Patronaat uitgedost worden met vele warme en zomerse jungle invloeden!

Line-up
Erick E komt weer eens met een gros aan trommelplaten in de cd map speciaal voor Latin Lovers naar Haarlem. Erick E is nog steeds één van de meest geliefde dj's en is dan ook volledig klaar om het Patronaat weer eens flink door elkaar te schudden! Maar ook zijn Housequake maatje ROOG is klaar om Haarlem te laten genieten. Zijn sublieme platenkeus samen met zijn interactie met het publiek weet ROOG elke keer weer de zaal volledig naar zijn hand te zetten.
De Latin Lovers residents in Haarlem zijn er uiteraard ook weer bij Jasper Clash & Alex Cruz aangevuld met Marc MacRowland. Deze mannen weten wat de Haarlemse dames graag willen horen en dat zorgt iedere keer weer voor een muur aan percussieplaten en denderende trommels!. MC Haits is op dit moment een van de meest gevraagde MC's van het land en zal deze avond met de microfoon in zijn linkerhand bewijzen waarom dat is!

Tickets (ladytickets bijna uitverkocht)
Omdat bij Latin Lovers altijd 70% (bewezen) bezoekers bestaat uit vrouwen, doet Footclub graag iets terug: Ladytickets! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen viawww.footclub.nl/tickets en kosten 18 euro per stuk. Er zijn maar enkele ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij!

Normale kaarten kosten 15 euro en zijn ook te koop via www.footclub.nl/tickets, bij een Free Record Shop bij jou in de buurt of via www.patronaat.nl

2 opmerkingen

BAM!
Let's party!!