Partyflock
 
­ Nederland

Laatste early bird tickets en nieuwtjes Outdoor Stereo Festival

gepubliceerd door , op
De ergste kou is gelukkig achter de rug en iedereen smacht inmiddels naar de heerlijke festivalzomer. Een zomer waarin weer een hoop nieuwe en spannende dingen staan te gebeuren voor het Outdoor Stereo Festival 2012. Ten eerste is de datum verschoven naar zaterdag 28 juli. Dat heeft te maken met Kermis Hoorn en Lappendag, maar wat de organisatie betreft is dit alleen maar gunstig. Eindelijk een kans voor de Lowlands en Decibelgangers om los te gaan op Outdoor Stereo!

Penoze en Andere Koek
Outdoor Stereo gaat dit jaar de samenwerking aan met de heren van Lose Your Mind en De Uitvreters. Deze organisaties hebben met Penoze en Andere Koek ijzersterke concepten in huis, die allebei rocken als raket. De hardstage wordt gehost door Penoze, waar een batterij aan top dj's de hardstyle en hardcore liefhebbers omver zal blazen. De technoheuvel wordt gehost door Andere Koek. Pompende bassen en smerige grooves gecombineerd met een flinke dosis gekkigheid zijn hier de ingrediënten voor een hele dag raven!


Andere Koek @ Q-Base 2011


Eerste namen bekend
De eerste dj's zijn inmiddels geboekt en natuurlijk krijg je een tipje van de sluier opgelicht. Op de mainstage is het volop house wat de klok slaat met o.a. Shermanology, Lucien Foort en Bootsman2Bootsman. Op de heuvel bij Andere Koek staan Secret Cinema, Egbert en Wouter de Moor achter de knoppen. In de tent bij Penoze knalt Deepack uit de boxen en komen er nog enkele grote namen bij. Natuurlijk is het House the 90s ook dit jaar weer van de partij en nemen zij een aantal van beste vrienden mee die de beste house en early raveclassics draaien. Dat wordt weer ouderwets genieten!

Laatste early bird tickets
Via Facebook waren ze de afgelopen maanden al te krijgen, maar nu kun je ook op www.outdoorstereo.nl de early bird tickets kopen. Alleen nu kosten ze nog €30 en op=op. De actie loopt uiterlijk tot 1 maart of wanneer de early bird uitverkocht is. Ook leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Goed dat was hem dan voor nu! Pink Hippo houdt jullie de komende maanden natuurlijk op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Peace out!

3 opmerkingen

 
Wow lose your mind werkt ook mee aan deze, jeroentje gaat lekker hoor!