Partyflock
 

Exxellent Easter 7 april in de Matrixx
Aftermovie Exxellent Brasil

gepubliceerd door , op
Exxellent Easter
30 januari 2012
Op zaterdag 7 april wordt in de Matrixx het Paasfeest ingeluid met Exxellent Easter. Paashazen van de avond zijn: Hardwell, R3HAB, Sandro Silva, vocalist Mitch Crown, Indyana en Brian Loui John.

De paashaas is weer in het land. Dat betekent een lekker lang weekend vrij en natuurlijk de mogelijkheid om lekker los te gaan in de Matrixx. Exxellent Easter zal op zaterdag 7 april een grote Paasgekte zijn die zijn weerga niet kent. Dit kleurrijke feest krijgt een rebels house tintje door de dikke line-up en smerige beats en een gekke Paashaas. Tel hier de show van de Matrixx bij op en je hebt de perfecte avond om het Paasweekeinde mee te beginnen. Check voor een sfeerimpressie de aftermovie van de vorige Exxellent editie: Exxellent Brasil



Line-up
De Nederlanders veroveren Het Buitenland op dit moment met hun 'Dutch House Sound'. Afrojack, Sidney Samson, Chuckie, Fedde le Grand, Laidback Luke en ga zo maar door, zijn uitgegroeid tot pop-sterren. Twee Dj's en producers die zich sinds een tijdje ook kunnen scharen in dit illustere gezelschap zijn Hardwell en R3HAB. De nog altijd jonge Hardwell heeft niet alleen tracks en remixen in samenwerking met grootheden als Tiësto, Martin Solveig en Taio Cruz op zijn naam staan, ook zijn Dj set weet steeds meer mensen te bereiken met optredens over de hele wereld. Generatiegenoot R3HAB lijkt uit de picture in Nederland. Logisch, want ook R3HAB is bijna alleen nog maar achter de decks in Het Buitenland te vinden. Matrixx is er trots op dat deze internationale helden voor Exxellent Easter op 7 april naar de Matrixx komen.

Met Hardwell en R3HAB als sterren is er natuurlijk ook ruimte voor 'rising stars'. Hij maakte de nummer 1 hit Epic samen met Quintino. Sandro Silva is misschien wel het grootste housetalent dat Nederland op dit moment heeft. Ook Matrixx heeft zijn eigen 'rising star' in huis. Resident Indyana is stevig aan de weg aan het timmeren. De maker van het Dreamfields Festival anthem van vorig jaar weet menig dansvloer te rocken. Ook dit jaar zal Indyana weer de verantwoordelijk zijn voor het Dreamfields Festival anthem. Met Brian Loui John en vocalist en MC Mitch Crown is de line-up van Exxellent Easter compleet.

Ga voor tickets van Exxellent Easter naar www.matrixx.nl of loop een Primera winkel in waar je voor 15,- (ex fee) tickets in de voorverkoop kunt kopen. Aan de deur kosten kaarten €20,-.

Win Kaarten voor Dreamfields Festival
Wil jij kaarten winnen voor Dreamfields Festival? Dat kan! Ga naar deze post op Facebook en deel met je vrienden (onder het bericht). Uit alle delers worden twee winnaars gekozen die allen twee kaarten ontvangen voor Dreamfields Festival.