Partyflock
 
Nieuws · april 2010
­ Nederland
Hellraiser
vrijdag 30 april 2010
Geïmiteerd door velen, gejat door anderen; Op zaterdag 21 augustus 2010 presenteert ISP als vanouds een pure, onversneden ‘Hellraiser – We Are E' in de geroemde Amsterdamse muziektempel Paradiso. De ongeëvenaarde historische status van Hellraiser ‘Ultimate HardCore Dance Events' zal weer herleven als de mythologische speeldoos op de juiste manier geopend wordt en de poorten naar de hel hun demonische geheimen prijs geven.
Met een nieuwe manager kwam in Club Eindelijk Weer in Almere verleden jaar ook een nieuwe organisatie mee. De Inclusivo 'dance party en lifestyle organisatie had een zachte landing in deze mooie club in Almere en lanceerde hierna haar Exclusivo-concept ook een aantal Sunday after 3 party's, waarvan die op eerste Paasdag voorlopig de op één na laatste was.
Na alle geruchten en hectische dagen deels achter de rug te hebben, gaat Club Poema er alles aan doen om te zorgen dat alle evenementen die tot en met 3 juli gepland staan stuk voor stuk klappers worden! Zo staat donderdag 29 april allereerst de beste traditie van Utrecht op het programma tijdens het Queensnight.
Nog eventjes te gaan, maar zaterdag 8 mei 2010 is het dan eindelijk zo ver; Trance Nation in de WesterUnie in Amsterdam. En het beloofd niet zomaar een doorsnee feestje te worden, want deze editie staat in het teken van één van de internationale Trance toppers van dit moment; niemand minder dan Eddie Halliwell.
Elk jaar bewijst Nederland weer het grootste en gekste partyland van de wereld te zijn als we massaal de straten opgaan voor het vieren van de verjaardag van de majesteit. De Koninginnenacht editie van vorig jaar heeft al aangetoond dat iedereen gekker en extroverter doet dan op een normale clubavond. Bij zo'n avond hoort dan ook een uitzinnige dj line-up, die ervoor gaat zorgen dat de Monza nog harder losgaat als andere jaren.
Eindelijk valt Progressive City - Queensnight Special op een gunstige donderdagavond voor de hardwerkende mens. Want nu kunnen de mensen die normaal gesproken op vrijdagochtend uit de veren moeten, ook voorzien worden. Om van deze buitenkansje, een bijzondere nacht maken, heeft de organisatie het Ierse wonderkind John Daly bereid gevonden om naar Merleyn af te reizen en het publiek op een lange set te trakteren. Progressive City - Queensnight Special heeft het hier niet over de bekende golfer, maar over het Ierse wondertalent die met zijn producties het afgelopen jaar een frisse wind door de house-scene heeft laten waaien. Hij is een van de meest gewaardeerde en gevraagde deep-house-producers van het moment. Met zijn producties en remixen liet hij al afgelopen paar jaar horen waar zijn hart ligt. Verder zullen de local residents Niels van Mil en Reza Athar ook hun steentje bijdragen, om dit avond tot een succes te brengen.
Rekord3r
zondag 25 april 2010
Het is de afgelopen jaren inmiddels een begrip geworden; Rekord3r is een van de grootste gratis events in de vooravond van Koninginnenacht op 29 april in Amsterdam. Dit jaar wederom vanaf 19:00 uur op het Amstelveld het mooiste plein van Amsterdam. Een bijzondere editie, want enkel ‘live' artiesten zullen spelen op het buitenpodium voor de Amsterdammer, midden tussen de karakteristieke grachten. De artiesten die acte de presence zullen geven: Juan Sanchez vs Joog, Darko Esser, Pitto, David Labeij en Loops. Sinds enkele jaren is koninginnenacht weer mogelijk gemaakt door de burgemeester van Amsterdam!
Sunday Spirit
vrijdag 23 april 2010
Op zondag 25 april vindt de voorlaatste editie van de Sunday Spirit Winter Series plaats in Studio 80. De lijst met internationale toppers die op zondag langs willen komen in Studio 80 groeit gestaag en ook deze keer komt er wederom een dj-ster naar het toch al bijzondere zondagsfeest.
Klub Tilt Queensnight special
vrijdag 23 april 2010
Koninginnenacht 2010 vier je in Tilburg. Klub Tilt staat op 29 april in het kader van “Canadian Balance”. Met trots presenteren wij Mathew Jonson. Eigenaar van het wereldwijd gerespecteerde label Wagon Repair, onderdeel van Cobblestone Jazz en the Modern Deep Left Quartet. Mathew Jonson geeft unieke high tech live acts over de hele wereld. Heeft op diverse festivals en evenementen gespeeld zoals Mutek in Montreal, Detroit electronic music festival, Time Warp in Mannheim en AIR club in Tokyo.
Voor de vierde keer op rij zal dit drukbezochte outdoor event op het Bisschopsplein tussen de Hogeschool Utrecht en de studentenwoningen De Bisschoppen plaatsvinden. Het feest wordt geïnitieerd door SSH Utrecht (Stichting Studenten Huisvesting) en is bedoeld om De Uithof nog bruisender te maken. XSENSE doet ook dit jaar weer de volledige productie en programmering.
De volledige programmering van het dancefestival Extrema Outdoor 2010 is zojuist wereldkundig gemaakt. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Samen met de bezoeker en bevriende artiesten en platenlabels zal de verjaardag onvergetelijk gevierd worden op zaterdag 17 juli, natuurlijk weer aan het vertrouwde recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven.
Op zaterdag 5 juni is de historische grond aan de oevers van de Rijn in Arnhem wederom het domein van duizenden uitzinnige feestgangers die hun festivalseizoen inluiden en staan meer dan zestig dj's en artiesten weer klaar om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.
Op vrijdag 30 april kun je voor de beste mix van hedendaagse electronica weer de hele dag terecht bij de Koninginnedag stage van P.King op straat. Dit jaar hebben Karma Productions en P.King samen met DJ Broadcast gezorgd voor een veelzijdige line-up vol kwaliteit uit Nederland en Engeland. Op de hoek Vijzelstraat en Herengracht galmen vanaf 12.00 de warme klanken weer over de gracht.
De festivalkriebels vieren hoogtij nu de temperatuur gelukkig weer oploopt. In dit bericht licht de organisatie nu daarom alvast een klein tipje van de sluier op van de line up van Zomerkriebels Festival 2010. En daarnaast nog even een geweldig voordeel voor mensen die na die eerste warme voorjaarszonnestralen er nu al helemaal zin in hebben!
Nog maar een weekje duurt de early bird aktie van dit feest op 22 mei. Een week lang kun jij je kaarten halen voor maar 15,50 euro en een vip kaart voor maar 25,00 euro. En dat allemaal voor een feest waar de beste dj's en entertainers de avond compleet maken.
Steam Beach invites Steve Bug
dinsdag 20 april 2010
Zondag 16 mei 2010 zal de eerste editie van deze zomer van Steam Beach plaatsvinden in strandclub de Karavaan op het Zwarte Pad in Scheveningen. Exact drie jaar geleden gaf Steam haar eerste feestje op het strand en om dit drie jarige jubileum goed te vieren hebben ze niemand minder dan Steve Bug uitgenodigd. Steve zal tijdens dit gratis feestje een vijf uur durende set neerzetten wat nooit eerder is gebeurd en een ongekende gekte belooft te worden.
Shadowlands Anthem 2010
dinsdag 20 april 2010
Over anderhalve week is het zover. De terugkeer van Shadowlands is dan definitief. Het hardste grootschalige hardcore indoor evenement van Europa is dan een feit. Op dit feest heerst alleen onvervalste en pure Hardcore. Nu het aftellen is begonnen naar de uiteindelijke climax in het Beursgebouw op de 29e, heeft de organisator nog het een en ander te melden.
Tijd voor Diepgang
maandag 19 april 2010
Aanstaande zaterdag is het tijd om een vervolg te geven aan de Diepgang reeks in de Rotterdamse Catwalk. In tegenstelling tot de menig ander feest, krijgen artiesten op Diepgang de kans om hun muzikale verhaal te vertellen en dieper in hun muziekcollectie te graven. Zo wist de Zweed Adam Beyer afgelopen keer het publiek ruim 6 uur lang in zijn greep te houden. 24 april is het de beurt aan een selecte Nederlandse delegatie om hun stempel te drukken op Diepgang aflevering 16.
Finally! Na een lange, koude winter met een overdosis aan sneeuw en temperaturen onder het nulpunt staat de zomer weer voor de deur! Eind maart opende Bloomingdale, de mooiste beachclub van Nederland, alweer haar deuren en het kwik begint langzaam maar zeker richting de 20 graden te stijgen. Tijd dus voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren om ook het Bloemendaalse strand weer op te zoeken. Zondag 2 mei zal Taste-it! dan eindelijk zijn eerste editie van dit jaar aan het strand beleven. Are you ready?!
Decibel outdoor festival 2010
maandag 19 april 2010
Op zaterdag 21 augustus organiseert b2s de 2010 editie van Decibel outdoor festival. Traditiegetrouw vindt het festival plaats op Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Decibel is het festival waar de diverse concepten van b2s jaarlijks samen komen. Naast de Decibel mainstage zijn back2school, Hardcore4life, Refuse, Pussy lounge, UP, Darkness4life, Remember, 1992is4you! en Euphoria vertegenwoordigd. Dit jaar is er een elfde area aan het festival toegevoegd; Loudness, waar je de rauwe kant van Hardstyle kan ervaren. Hiermee zijn alle harde stijlen op Decibel aanwezig.
Mood Elevator
zaterdag 17 april 2010
Mood Elevator is jarig en viert op zaterdag 17 april haar vijfjarig bestaan. Geheel in de Mood Elevator traditie is er voor deze bijzondere avond een speciale gast uitgenodigd in de persoon van Levon Vincent. Afkomstig uit Brooklyn, New York maakt deze man momenteel wereldwijd furore met zijn rauwe benadering van house.
Crackhouse Royale @ klinch
zaterdag 17 april 2010
Wie nog een spetterend en statig slotakkoord zoekt voor komende Koninginnedag is bij klinch aan het juiste adres. Vrijdag 30 april pakken de ridders van de ronde crackpijp namelijk flink uit met een Crackhouse Royale in de Max. Niemand minder dan DJ Sneak en Jackmate nemen plaats op de troon voor een avond van adellijke proporties. Bijgestaan door het heerlijk ABC'tje laten zij de hoffelijke housebeats lustig door de speakers schallen.
Vrijdag 23 april is een speciale avond in Leeuwarden. Dan wordt op initiatief van de op 11-01-2010 overleden Henkie Swierstra een KiKa fundraisingparty gehouden in Club Noa te Leeuwarden met de voor hem zo geliefde hardcore house en met een aantal van zijn favoriete DJ’s en vrienden. Hij vroeg o.a. de mannen achter de House the 90s feesten om op deze manier zoveel mogelijk geld voor KiKa op te halen, Frozenland Hardcore was geboren.
Inclusivo presenteert op 24 april in Eindhoven de première van House Religion met Lucien Foort, Billy the Klit, Melvin, Michael Satory en Sam O Neall. Op 29 mei de second edition met onder andere dj Jean en Quintin. Kom naar de Danssalon voor een nieuw begin: 'back to the future'!
Zonnestralen en zweetopwekkend genot staan weer voor de deur. De dikke wintertruien worden weer opgeborgen en de zomerkleding weer uit het stof gehaald. Het heerlijke weer van dit moment wekt onze zomerkriebels op en daar weet de organisatie van Franchise wel raad mee, bij deze is het dan eindelijk geen geheim meer... Franchise Outdoor!
Disco3000
woensdag 14 april 2010
Disco3000 presenteert op 24 april in de TrouwAmsterdam een legendarische Detroit live-act: Moodymann (Kenny Dixon Jr.), Sherard Ingram (Drexciya) en Anthony ‘Shake' Shakir bundelen hun krachten om onder de hoede van hun alter ego urban tribe een unieke live-performance te geven. Het optreden staat in het teken van nieuw werk wat binnenkort op Planet E zal uitkomen. Natuurlijk geen Disco 3000 zonder lokale vertegenwoordiging door Amsterdam's finest: Antal en San Proper. Samen met urban tribe zullen zij alle ingrediënten van House tot Wave brengen.
GrotesQue
woensdag 14 april 2010
Dat de ‘high quality midnight cruise' nog een verrassing in petto zou hebben was al ruimschoots aangekondigd. Dat het nieuws een dergelijke waarde zou omvatten had men zelfs tot diep in de trancecommunity niet verwacht. Het is misschien wel het best bewaarde geheim van de afgelopen maanden, maar nu het nieuws dan eindelijk de pers bereiken mag, kan PT Events het concept uit de camouflerende verpakking scheuren en in originele staat bij het publiek aanbieden. Zaterdag 15 mei lanceert PT Events in samenwerking met Black Hole Recordings de officiële kickoff van het achtste deel van de immens populaire ‘In Search of Sunrise' serie.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover! Mathias Kaden komt in de Rotterdamse Catwalk bij Phunk Division op bezoek!
Wat een geweldig nieuws voor iedereen die het voorjaar groots wil vieren! Latin Lovers gaat het strandseizoen in Scheveningen groots openen op zaterdag 17 april! In de geweldige en heerlijke strandtent Brunotti Beach House staat voor iedereen een groots spektakel te wachten. Heel Scheveningen en de rest van Nederland kijkt al meer dan een jaar uit naar de grote opening van het zomerse strandseizoen aan de Noordzee.
Klinch
dinsdag 13 april 2010
Ook dit voorjaar worden bij klinch de bloemetjes buiten gezet. Op zaterdag 17 april worden alle zeilen bijgezet voor een zinderende avond. Zowel electrohouse-koning Sharam Jey als filterhouse-legende Alan Braxe staan garant voor zonovergoten dansmuziek met een smerig randje. Om nog maar te zwijgen van onze eigen Sven Prinsen & Tettero, die voor zulk internationaal gezelschap zeker niet onder doen.
Crazyland groot succes 10 april
dinsdag 13 april 2010
Crazyland afgelopen zaterdag was een heel groot succes en daar is de organisatie uiteraard heel blij mee. Je viert immers maar een keer je 10 jarig bestaan. De organisatie wil dan ook iedereen bedanken voor het meebrengen van al die blije en lachende gezichten en de supersfeer afgelopen zaterdag. Samen heeft de organisatie dit met jullie groots gevierd en er zal nog lang over nagepraat worden. Dan is de organisatie nu alweer beland voor het laatste feestje voor de zomer stop. ( Pleasure Island Festival niet meegerekend) Erotic Pinkster Vibe op 22 mei in de Rodenburg in Beesd.
De allergekste clubavond van Amsterdam is weer in het zicht. Bla Bla pakt dik uit met een line-up die zonder meer enige verwachting wederom dik zal overtreffen.
Isla Electronica
maandag 12 april 2010
Het zonnetje schijnt weer, de terrasjes zijn weer open en de kriebels in de buik zijn terug. De zomer komt steeds dichterbij en dat moet gevierd worden! De perfecte plek hiervoor is het Forteiland voor de kust van IJmuiden. Op deze exclusieve lokatie zal het fonkelnieuwe dance event Isla Electronica verrijzen. Een unieke combinatie van in- en outdoor verdeeld over drie verschillende areas. Isla Electronica duurt van 16.00 uur tot 05.00 uur en is dus ook een combinatie van dag- èn nachtevent.
Fame=dj's
zondag 11 april 2010
Het startsein aan de zomer is op het Bloemendaalse strand al in maart gegeven en wekelijks opent Bloomingdale op zondag haar poorten voor het zomerminnende publiek. Fame=DJS draait inmiddels al drie jaar op volle krachten, waarbij haar ingrediënten o.a. Bloemendaal meermaals in de watten gelegd heeft.
Ex Porn Star Copacabana
zaterdag 10 april 2010
Als je denkt aan Copacabana, denk je aan hitte, strand, losse heupen en bloot, heel veel bloot. Verhitte zweterige lijven die tegen elkaar aanplakken tijdens een sexy salsa is toch een stuk aantrekkelijker dan blauwbekkend met hoempapa muziek door de straten Oeteldonk. Carnaval in Brazilië is geen feestje voor ingetogen kaaskoppen. En laten ze dat bij Ex Porn Star nou net niet zijn…
Rituals
zaterdag 10 april 2010
Utrecht is vanaf mei een ritueel rijker: zo'n 5 keer per jaar gaat in Club Monza het nieuwe feest 'Rituals' plaatsvinden. Vrijdag 7 mei van 23.00 tot 05.00 uur staat de eerste editie op het programma, met househelden van formaat: Sunnery James & Ryan Marciano, Funkerman, Leroy Styles en Zawdi MC MC.
Na de zeer geslaagde voorgaande edities keert Ex Porn Star aanstaande zaterdag 10 april terug in Megaclub Zak in Uelsen Duitsland en laat zien dat school wèl degelijk leuk en opwindend kan zijn, tijdens de High School College Party. Vanaf 22:00 uur is de aula geopend en kun je kennismaken met je nieuwe klasgenootjes. Er wordt een absentielijst bijgehouden, dus spijbelen is dit keer geen optie...
Over twee weken is het eindelijk zover: de eerste editie van het gloednieuwe Daydream Festival aan het schitterende strand van het Zilvermeer in Mol (België). Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het terrein is uitgetekend en in een nachtelijke droom hebben is er al contact geweest met de weergoden. Een ding is zeker …. Daydream Festival gaat een heerlijke dagdroom worden!
Aanstaande zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen.
Aanstaande zaterdag 10 april barst het muzikale geweld los binnen de muren van The The Sand in Amsterdam. Van 22:00 tot 06:00 uur strijden zeven top dj's binnen de hardcore scene voor hun vrijheid, tijdens ‘Lockdown – The Battle For Freedom'. Upside-Down en Gifted Events (Outdoor Stereo) zetten samen een ijzersterke productie neer, waarbij de focus volledig ligt op één stage vol kwaliteitshardcore. Dat wordt keihard genieten van de eerste tot de laatste minuut!
De kick off van de Wereldtour van Ferry Corsten heeft inmiddels plaats gevonden in Miami en was een daverend succes! Aanstaande vrijdag doet de tour de O2 Arena in Londen aan. Hierna op zaterdag 10 april zal het hele ‘Once Upon A Night: The Experience' circus zich richting de Matrixx in Nijmegen bewegen om daar groots uit te pakken.
Citymoves is terug in Den Bosch! Op donderdag 13 mei strijkt Citymoves voor de derde keer neer op de Pettelaarse Schans. Tijdens Hemelvaart kan je maar liefst tien uur lang genieten van de beste trance en house van dit moment. Net als vorig jaar is Armin van Buuren de grote headliner, maar op Citymoves zijn dit jaar niet alleen dancebeats te horen. Het stadsfestival kiest voor een breder muzikaal aanbod en presenteert met gepaste trots de komst van ‘Kane', de meest gewilde band van Nederland!
Op zaterdag 24 april zal de eerste editie plaatsvinden van Kinky Paradise in Lexion. Dit concept is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid is tot een ongekend succes...
Queendance Zwolle
dinsdag 6 april 2010
Het hart van Zwolle zal op Koninginnenacht én Koninginnedag ingenomen worden door danceliefhebbers uit Zwolle en wijde omgeving! In samenwerking met de HESZ en de Stichting Centrale Commissie Oranje organiseert High Energy Events een gratis dance party 'Queendance, we love all stylez' op het Rodetorenplein in Zwolle.
Absolutely Lucky
zondag 4 april 2010
Na een lange witte winter periode is de zon doorgebroken en komt er weer kleur in het landschap van de club en house muziek. Als geen ander evenement is Absolutely Lucky vrolijk en kleurrijk te noemen wat zich iedere editie weet te vertalen in een sprankelende line-up en een echte beleving.
Heavenly Outdoor
zaterdag 3 april 2010
Na het overweldigende succes van 2009 is Heavenly Outdoor terug! Op donderdag 13 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj's Praia del Sol en GDB weer Heavenly Outdoor. Verschillende top dj's zullen 13 mei vanaf 14:00 de Oude Koemarkt Plein op z'n kop zetten. Tijdens Heavenly Outdoor is de Oude Koemarkt Plein vrij toegankelijk voor iedereen! Dat betekent dus de hele middag en avond gratis genieten van de hemelse sounds van de beste dj's!
Hoewel er in de loop der jaren vele duizenden tracks in het trance genre verschenen zijn, werd nooit eerder in kaart gebracht welke track de grootste populariteit geniet. Met andere woorden: wat is de ultieme trance track aller tijden? Met de officiële en onafhankelijke Trance Top 1000 lijst, gebaseerd op de stemmen en persoonlijke voorkeuren van het publiek, zal dit eindelijk duidelijk worden.
Op donderdag 29 april wordt er in heel Nederland weer uitbundig feest gevierd. Alle oranje gekte slaat dan weer toe en mensen gaan massaal de straat op om Koninginnenacht te vieren. En waar kan jij nu beter jou Queensnight vieren dan bij Harders Plaza in Harderwijk.
Planet Rose invites Tomorrow
vrijdag 2 april 2010
Na de fijne editie met Gregor Tresher in september vorig jaar keert Tomorrow terug in Doornroosje met niemand minder dan Technasia als headliner. De Fransman gaf zo´n dikke set weg op Time Warp Rotterdam dat hier direct een vervolg op moest komen. Zaterdag 10 april gaat dit gebeuren en de kans op een volle bak is wederom groot!
Afgelopen jaar werd het een feit: de eerste editie van het 20 years House classics on the beach festival. Op deze eerste editie waren meer dan 1500 ravers en party people. De oude en nieuwe generatie kwam hier samen en zette beach club Vroeger op Bloemendaal op zijn kop. Verdeeld over twee arena's was het genieten van de house klassiekers van weleer in verschillende stijlen van club tot trance classics en van oldskool naar de early hardstyle.
30 april 2010
Hellraiser
The final curtain voor Inclusivo in Almere
28 april 2010
Utrechts beste traditie tijdens Koninginnennacht
27 april 2010
Trailer en time-table Trance Nation: Eddie Halliwell
26 april 2010
Monza Qeensnight Special met Chuckie, Sidney Samson en Gregor Salto bijna uitverkocht
John Daly maakt zijn opwachting op koninginnenacht
25 april 2010
Rekord3r
23 april 2010
Sunday Spirit
Klub Tilt Queensnight special
Donderdag 27 mei A night at the Campus in Utrecht
22 april 2010
Programmering Extrema Outdoor 2010 bekend
Line-up zevende editie Free Your Mind Festival is rond
21 april 2010
P.King op straat presenteert line-up Koninginnedag
Lentekriebels zaterdag 8 mei & Zomerkriebels Festival zaterdag 21 augustus
20 april 2010
Laatste week early bird aktie Erotic Pinkster Vibe 22 mei
Steam Beach invites Steve Bug
Shadowlands Anthem 2010
19 april 2010
Tijd voor Diepgang
Taste-it! keert 2 mei terug bij Bloomingdale aan Zee
Decibel outdoor festival 2010
17 april 2010
Mood Elevator
Crackhouse Royale @ klinch
16 april 2010
Frozenland Hardcore the KiKa Fundraisingparty
Première in Eindhoven als voorloper van de vernieuwde Danssalon
15 april 2010
Franchise verrast Den Haag met Franchise Outdoor
14 april 2010
Disco3000
GrotesQue
Phunk Division invites Mathias Kaden
13 april 2010
Latin Lovers opent strandseizoen in Scheveningen groots
Klinch
Crazyland groot succes 10 april
Bla Bla volgende week zaterdag in Studio 80
12 april 2010
Isla Electronica
11 april 2010
Fame=dj's
10 april 2010
Ex Porn Star Copacabana
Rituals
8 april 2010
Deze zaterdag leert Ex Porn Star Megaclub Zak een lesje
Daydream Festival, de droom is bijna werkelijkheid
Click; techno tot in iedere vezel van haar betekenis
7 april 2010
Lockdown timetable & winnaar dj-contest
Ferry Corstens Once upon a night: the Experience in Matrixx
Citymoves ontwikkelt zich tot volwaardig festival
Primeur in Lexion; het eerste all inclusive feest
6 april 2010
Queendance Zwolle
4 april 2010
Absolutely Lucky
3 april 2010
Heavenly Outdoor
Trance Top 1000 inventariseert de ultieme trancehits aller tijden
2 april 2010
Koninginnenacht @ Harders Plaza
Planet Rose invites Tomorrow
20 years House Classics on the beach festival 2010