Partyflock
 
­ Nederland

Programmering Extrema Outdoor 2010 bekend

gepubliceerd door , op
Programmering Extrema Outdoor 2010 bekend
22 april 2010
De volledige programmering van het dancefestival Extrema Outdoor 2010 is zojuist wereldkundig gemaakt. Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Samen met de bezoeker en bevriende artiesten en platenlabels zal de verjaardag onvergetelijk gevierd worden op zaterdag 17 juli, natuurlijk weer aan het vertrouwde recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven.

Voor de oplettenden zijn sommige artiesten op de line-up van Extrema Outdoor 2010 geen nieuws meer, want er deden natuurlijk al aardig wat geruchten de ronde. Zo waren namen als Sebastian Ingrosso en John Digweed inmiddels al ‘uitgelekt' via de Twitter-accounts van de enthousiaste artiesten en afgelopen zaterdag maakte BNN's Sense of Dance op radio 3FM onder meer Crookers en Dennis Ferrer nog bekend. Maar andere artiesten zoals bijvoorbeeld Dubfire, Sven Väth, Steve Lawler, M.A.N.D.Y., A-Trak en Sneak zijn daar sinds vandaag nog aan toegevoegd.

Met hostings van internationaal gerenommeerde concepten zoals Cocoon, Josh Wink's Ovum, Bedrock van John Digweed en VIVa Music (Steve Lawler) heeft Extrema ook dit jaar een bijzonder breed palet aan artiesten weten te programmeren. Voeg daar gastheer Joost van Bellen met zijn Rauw aan toe plus de techy disco area “Broke'n Disco” bij de beachclubs en iedereen is verzekerd van een onvergetelijke editie van Extrema Outdoor!

Voorverkoop
Alle vijfduizend speciale Early Fish-kaarten zijn inmiddels al ruim twee maanden uitverkocht en de reguliere kaartverkoop is in volle gang. De helft van het totaal aantal kaarten voor Extrema Outdoor 2010 is verkocht. Tickets bedragen €59,- exclusief fee. De voorverkoop van het dancefestival wordt verzorgd door Timoco. Online via www.extrema-outdoor.com. En er zijn natuurlijk ook weer tickets te verkrijgen via alle BelCompany-filialen in Nederland.

Zie hieronder de volledige line-up van Extrema Outdoor 2010:

Futurefunk
Sebastian Ingrosso
Benny Benassi
Dennis Ferrer
Chuckie
Sunnery James & Ryan Marciano
Wally Lopez
Antoine Clamaran
Warren Fellow
Groovenatics
mc's: Mitch Crown / Ambush / yaNto
VJ's: Eyesupply VJ Collective

Cocoon
Sven Väth
Dubfire
Extrawelt (live)
Tobi Neumann
Egbert (live)
Markus Fix
Michael Ille Bitch von L b2b unders
VJ: Reach Visuals

Bedrock
John Digweed
Danny Howells
Joris Voorn
Marco Bailey
Desyn
Guy J
Estroe
VJ: Shark Visuals

Ovum
Josh Wink
Steve Bug
Sneak
Nic Fanciulli
Benny Rodrigues
Perc
VJ: Kijkbuiskinderen

Viva music
Steve Lawler
M.A.N.D.Y.
Audiofly
David K
Léon
Darius & Nyra
Hermanez
Cashmere
VJ: Stivo

Rauw
Crookers
A-Trak
Brodinksi B2B NooB
Riton
Joost van Bellen
Tommie Sunshine
The Walk & Rogerseventytwo
VJ: Jpech

Royal dutch
Don Diablo
Afrojack
Erick E
Bingo Players
Baggi Begovic
René Amesz
Vato Gonzalez feat. mc Tjen
La Fuente
Dyna & Jeremaine S
Kenneth G & Funk D
mc's: Bizzey / Mo
VJ: Eyesupply VJ Collective

Broke'n disco
Daniel Wang
Trus'me
Thomas Martojo & Casper Tielrooij (Dekmantel)
Eric de Man
Ari Daily
EL-P
Dish

Ricco's vilage
C.W. Stoneking and his Primitive Horn Orchestra
Sonido del Principe
Salvo Sound System
The Boys of Summer
Three Towers Soul Club
Riccardo & G-Lontra

Solar playground
The Flexican & mc Sef
HENZEL & Disco Nova
Gomes & Brutuzz
When Harry Met Sally & TeSSisMORE
Jim Aasgier
Boom-Shaka-Lak Soundsystem
Sam o Neall
FeestDJRuud

Solar Weekend
Ook Extrema's andere zomerfestival Solar Weekend vindt dit jaar natuurlijk weer plaats. Op 6, 7 en 8 augustus zal het creatieve crossoverfestival weer losbarsten aan de Maasplassen in Roermond. De Early Birdie-voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Meer info hierover op www.solarweekend.com.

Closing Show
Extrema Outdoor zou Extrema Outdoor niet zijn al er geen spectaculaire eindshow is gepland. Aan het einde van Extrema Outdoor 2010 verzamelen de bezoekers en artiesten zich samen met de organisatie rondom het meer om het 15-jarig bestaan van hun Extrema Outdoor te vieren!

Jaarthema
Extrema's nieuwe jaarthema is 'RE:create – The Age of Re-invention'. Ze wil hiermee de aandacht vestigen op de bijzondere en uitdagende tijd waarin wij momenteel leven. Onze omgang met en visie op natuur, cultuur, creativiteit en daarmee artistieke vrijheid staat ter discussie en treedt geleidelijk in een nieuw daglicht. Dat omarmt Extrema. Het is tijd voor verandering; schep een nieuwe wereld. Reageer, hergebruik, deel, recreëer, remix! Het is tijd om dingen opnieuw uit te vinden, te herscheppen en anders vorm te gaan geven.

41 opmerkingen

goede line up, vath en dubfire leuke toevoeging aan extrema!
Cocoon! :D nice
maar de rest doet me niet echt veel dus op naar cocoon volgende week haha
+ Dan zit ik op MELT! dus ik mis nietsss
laatste aanpassing
Super line up! Cocoon!
Hebben we iets te klagen?
Dacht het niet :D
 
Werkzaam bij Vier
Cocoon,Bedrock,Ovum en Viva erg vet joh! Goed bezig!
 
voor mij geen extrema meer wat een enorme drukte vorig jaar worden veels te veel kaarten verkocht voor veels te hoge prijs extrema outdoor is gewoon uit zijn jasje gegroeid een aantal jaren geleden was het nog super gezellig feessie laatste 2 jaar was het echt een bagger feest naar mijn mening
laatste aanpassing
sowieso den ganzen tag in de cocoon!

:yes: dubfire :yes:
lekker hoor :respect:
Cocoon en VIva stage zijn de beste
Leuk, maar zit dan in München, iedereen veel plezier
Artiest Dacato
meest zieke line up van een festival dit jaar...niet normaal!
goede line up.......Wally Lopez de koning van SPACE IBIZA.................
Werkzaam bij Minstens
Artiest Das Reh
Wow! Wat een bizar vette line up!

Sven Väth, Extrawelt (live),Tobi Neumann,Egbert (live),John Digweed,Danny Howells,Desyn Masiello,Guy J,Josh Wink,Steve Bug,Sneak,Nic Fanciulli,Steve Lawler,M.a.n.d.y.,Audiofly
 
hijs fijn
Kaarten al lang in tha pocket, zooooooooooooooo'n zin in :bounce: !!
 
cocoon is overgelopen van id-t naar extrema ;)
Bedrock (y)
Dikke line up :kwijl:

Ich bin dabei :-)
 
Artiest Delaparas
A-Trak A-Trak A-Trak \o/
Wat een line up!!!(y)
Morgen eens even vlug kaartjes halen :)
Zin in !!
Paar leuke namen op Cocoon en Viva! Bedrock-stage helemaal te gek! :-)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 april 2010 om 09:12:
voor mij geen extrema meer wat een enorme drukte worden veels te veel kaarten verkocht voor veels te hoge prijs extrema outdoor is gewoon uit zijn jasje gegroeid een aantal jaren geleden was het nog super gezellig feessie laatste 2 jaar was het echt een bagger feest
 
Lekker minimaliseren
 
Werkzaam bij Music in Mind
Artiest Luc Harter
Ik sla redelijk achterover..... Vaht, Digweed, Fanciule, Daniel Wang, Steve Bug, Howells.... Misschien toch maar weer een x extrema
 
geweldige line up ! ! !

ben erbij
 
Waardeloze line up (again:-))
Mahaatig
dikke line-up, opvallend geen (benoemde) mainstage. Hopelijk wordt future funk nu niet nog drukker dan vorig jaar
wat een waardeloze line up vorigjaar was veel beter jammer !!!
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 april 2010 om 14:33:
Waardeloze line up (again)

ff wat meer feesten bezoeken en dan kom je vanzelf wel achter dat er op sommige stages kwaliteit muziek wordt gedraaid
Uitspraak van Bossche Bol op vrijdag 23 april 2010 om 11:30:
voor mij geen extrema meer wat een enorme drukte worden veels te veel kaarten verkocht voor veels te hoge prijs extrema outdoor is gewoon uit zijn jasje gegroeid een aantal jaren geleden was het nog super gezellig feessie laatste 2 jaar was het echt een bagger feest

mee eens!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 april 2010 om 09:12:
voor mij geen extrema meer wat een enorme drukte vorig jaar worden veels te veel kaarten verkocht voor veels te hoge prijs extrema outdoor is gewoon uit zijn jasje gegroeid een aantal jaren geleden was het nog super gezellig feessie laatste 2 jaar was het echt een bagger feest naar mijn mening

Ik vond het juist vorig jaar voor het eerst sinds heel lang weer eens een goed feest! Die brug werkte heel goed en vond het zowaar eens een keer niet te druk. De organisatie zat toch wel een stuk strakker in elkaar dan de laatste keer dat ik er was en Extrema leert dus zeker wel van fouten.

Zoals jij nu praat, praatte ik 5 jaar geleden over Extrema Outdoor, ben een bezoeker van het eerste uur en kon totaal niets met het feit dat het zo groot was geworden. Ik liep al een paar jaar te klagen en realiseerde me dat dat niet leuk was voor de mensen die wel plezier hadden in dat feest. En ook niet voor de organisatie. Heb het toen gewoon achter me gelaten en na jaren dus weer eens zonder enige verwachting (negatief of positief) gaan kijken afgelopen jaar. En ik heb een heerlijke dag gehad (l)

Als ik je een tip mag geven: doe hetzelfde. Daarmee vergal je het plezier voor anderen niet en hoef je jezelf ook niet meer te ergeren. :flower:

Ik wacht dit jaar gewoon weer lekker het weer en m'n mood af, het zal ongetwijfeld keihard uitverkopen maar er zijn altijd nog wel kaartjes te regelen op de dag zelf. Ik weet in ieder geval dat als ik ga, ik vast weer een leuke dag zal hebben net als vorig jaar :)