Partyflock
 
­ Nederland

Frozenland Hardcore the KiKa Fundraisingparty

gepubliceerd door , op
Vrijdag 23 april is een speciale avond in Leeuwarden. Dan wordt op initiatief van de op 11-01-2010 overleden Henkie Swierstra een KiKa fundraisingparty gehouden in Club Noa te Leeuwarden met de voor hem zo geliefde hardcore house en met een aantal van zijn favoriete DJ’s en vrienden. Hij vroeg o.a. de mannen achter de House the 90s feesten om op deze manier zoveel mogelijk geld voor KiKa op te halen, Frozenland Hardcore was geboren. Diverse DJ’s werden benaderd en internationale namen als Dano, Chosen Few, Drokz, DaY-már, Bass-D en vele anderen beloofden te komen maar ook lokale DJ helden als UZI, Marlin Ruiz, Damian Keane, Rabies & Alian, Da Mouth of Madness verlenen belangeloos hun medewerking. De gehele programmering staat in de agenda van Partyflock. Deze line up is inclusief de beruchte Frozenland Allstars.

Frozenland Allstars

Daarnaast zullen de roemruchte Frozenland Allstars op verzoek van Henkie Swierstra nog één keer optreden. Dit gelegenheidscollectief bestaand uit de gabber live-act The Hitsquad en de punk/ska band Klinkhamer zal nog één keer laten zien wat een cross-over eigenlijk is. Op verzoek van stichting Friesland Pop gingen The Hitsquad en de ska/punkband Klinkhamer in 1997/98 een samenwerkingsverband aan voor het Frozenland festival wat in 1998 in de Groene Ster te Leeuwarden werd gehouden. The Frozenland Allstars werden in korte tijd een fenomeen. De combinatie van een band en een gabber live-act was in die tijd nog nooit vertoond en optredens door geheel Nederland en op allerlei podia waren het gevolg.

Ontvangst cheque door Stanley Menzo en Alex Pama (directeur SC Cambuur)

De vaste partner van KiKa in Leeuwarden, SC Cambuur levert door middel van DJ Danny Guijt een primeur. Hij zal op deze avond plaats nemen in de DJ booth. Samen met DJ Da Pauli zal hij achter de draaitafels plaats nemen voor een hardstyle DJ set. Daarnaast zullen directeur Alex Pama en trainer Stanley Menzo om +/- 03.30 de cheque met opbrengst van deze avond in ontvangst nemen. Niet alleen is de gehele opbrengst van de entree van € 10 voor KiKa maar zal Club Noa ook 10 cent per verkocht muntje afdragen aan KiKa. Daarnaast hebben bedrijven als Monsterboard, Spam Promotions, Club Noa, House the 90s en Omrop Fryslân belangeloos hun medewerking verleent zodat letterlijk de gehele omzet aan KiKa afgedragen kan worden. De organisatie verwacht dan ook een mooi bedrag op deze cheque te kunnen noteren voor stichting KiKa.

Wil je er zeker van zijn dat je er deze avond bij bent dan kunnen op www.club-noa.nl kaarten in de voorverkoop gekocht worden. Kortom niks staat een goede opbrengst op Frozenland Hardcore voor KiKa op 23 april 2010 in Club Noa in de weg. Club Noa is vanaf het Centraal Station 5 minuten lopen en te vinden aan Nieuwestad 65/67. Voor bezoekers die met de auto komen is parkeergarage Oldehove ook 5 minuten lopen vanaf Club Noa. De deuren gaan om 23.00 uur open en we raden iedereen die zijn kaartje aan de deur wil kopen vroeg te komen want vol is vol.

17 opmerkingen

 
:respect:

helaas niet aanwezig
:respect: Geweldig initiatief! Heel veel succes met deze avond!
het Frozenland festival wat in 1998 in de Groene Ster te Leeuwarden werd gehouden.

Run DMC, Osdorp Posse, Ruffneck... :lief:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
:respect:
Heel mooi initiatief :respect:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Geloof me maar, hier gaat geknald worden, mocht je gaan schaf een kaartje aan via www.club-noa.nl of kom vroeg aan de deur :-)
 
Artiest Spiderhead
Uitspraak van Da Mouth Of Madness op vrijdag 16 april 2010 om 20:17:
mocht je gaan schaf een kaartje aan

ik moet nog ff kijken hoe het loopt volgende week plan nooit zover vooraf :P

probeer aanwezig te zijn :bier: (Y)
nou mense dit is ggen geldkolpperij hoor .ik ben henkie zijn broer .
groeten anton en mischien to noa .ik ben ook een beetje ( veel dj )
hobby nou .
hey
groet anton
Dat dit maar uitverkocht raakt, iedereen een overload aan munten koopt en ook na het feest bekend blijft met de organisatie KiKa.
Hulde!
Artiest {SHOWLIST artist 48556, 93858}
Ik heb er zin in gaan knallen hopelijk dat het uitverkocht raakt:)
 
ik koop wel een kaartje, maar ga niet zo steun ik in ieder geval het goede doel.... KIKA

24 mei is er weer een voor kika.... be there 2 :-)
(Y)(Y)
Dit is toch wel heel erg vet om hieraan te mogen meewerken.. Ik en een van m'n beste maatjes dj Eek draaien samen met onze vrienden, de neefjes Mortis en Mobius, en wij gaan jullie beloven er een waar feestje van te bouwen!! Dat voor jullie die dit goeie (voor mij een van de mooiste goeie doelen dat er bestaat) komen steunen!!!

RESPECT 2 YOU ALL!! :respect: