Partyflock
 
­ Nederland

Planet Rose invites Tomorrow

gepubliceerd door , op
Na de fijne editie met Gregor Tresher in september vorig jaar keert Tomorrow terug in Doornroosje met niemand minder dan Technasia als headliner. De Fransman gaf zo´n dikke set weg op Time Warp Rotterdam dat hier direct een vervolg op moest komen. Zaterdag 10 april gaat dit gebeuren en de kans op een volle bak is wederom groot!

Charles Siegling brengt binnenkort een nieuwe album uit op het befaamde Sino label en waar kun je beter de nieuwe tracks testen dan in de Nederlandse technotempel bij uitstek? Verwacht een DJ-set vol dikke dansbare Techno, minstens 2,5 uur lang genieten!

Technasia staat niet alleen deze avond. De tweede hoofdact van de avond is Marc Romboy Duitsland, eigenaar van het Systematic label. Hij maakt zijn debuut in Doornroosje. Wie zich de avond met Stephan Bodzin nog herinnert zal blij verrast zijn met de wetenschap dat Marc Romboy vele platen met Bodzin maakte. Als hij net zo gaat klappen als zijn studiomaatje mag niemand dit missen!

Last but not least aandacht voor Limburgs trots Mulder. Deze talentvolle nieuwkomer heeft al behoorlijk wat dikke producties op zijn naam staan. Zijn releases op BlaBla-records worden gedraaid door grootheden zoals Richie Hawtin, Marco Carola en Paco Osuna. Nice!

De Kleine Zaal is gereserveerd voor twee routiniers in het vak. K Cee en Jan Liefhebber hoef je niets meer uit te leggen. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe je Roosje moet laten rocken.

Het is duidelijk, er mag weer geknald worden in Doornroosje en dat is Tomorrow wel toevertrouwd!

Kaarten voor Tomorrow zijn te koop voor 12 euro ex fee via www.Doornroosje.nl

Line-up: Technasia Frankrijk, Marc Romboy Duitsland, Mulder, K.Cee, Liefhebber
Doornroosje, Nijmegen
Meer info www.evotions.nl

1 opmerking