Partyflock
 
­ Nederland

Tijd voor Diepgang

gepubliceerd door , op
Diepgang
19 maart 2010
Aanstaande zaterdag is het tijd om een vervolg te geven aan de Diepgang reeks in de Rotterdamse Catwalk. In tegenstelling tot de menig ander feest, krijgen artiesten op Diepgang de kans om hun muzikale verhaal te vertellen en dieper in hun muziekcollectie te graven. Zo wist de Zweed Adam Beyer afgelopen keer het publiek ruim 6 uur lang in zijn greep te houden. 24 april is het de beurt aan een selecte Nederlandse delegatie om hun stempel te drukken op Diepgang aflevering 16.

Roy El Kei, bekend van de Deep feestjes in de Hedon in Zwolle zal het spits afbijten met een mix van de lekkerste house en techhouse. Na zijn set bij Moments Music op XT3 Radio is dit relatief nieuwe talent uitgenodigd om met zijn speciale set up zijn geluid te laten horen op Diepgang. Hierna is het aan de initiatiefnemers van Diepgang, Hertz & Vibes, om de club anderhalf uur lang te vermaken op de manier zoals zij dat kunnen, een mengeling van melodieuze en energieke tracks zonder een moment van verslapping.

Warren Fellow wordt hartelijk ontvangen als resident op Diepgang, zo zal hij om 3 uur de knoppen onder handen nemen om te bewijzen dat het feest nog lang niet afgelopen is. Duidelijk zal worden dat hij een ideale toevoeging op de Diepgang crew is. Zijn dj-sets worden niet voor niets door menig technoliefhebber als legendarisch beschouwd. Voor een onvergetelijke afsluiting heeft de organisatie Bart Skils uitgenodigd. De frequente Diepgang bezoeker zal het ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat deze man met een zekere regelmaat wordt uitgenodigd door de organisatie. Dit is natuurlijk niet zomaar, elke keer weer rocked mr. Voltt de Catwalk tot in de kleine uurtjes plat. Verwacht deze keer dus niet anders! Kortom, reden genoeg om zaterdag 24 april richting de enige echte technoclub van Rotterdam te gaan!

Timetable:
23:00 – 01:30 Roy El Kei
01:30 – 03:00 Hertz & Vibes
03:00 – 04:30 Warren Fellow
04:30 – 06:00 Bart Skils

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Voor slechts een tientje kan je op www.diepgang.com je entree verzegelen.

Tot Diepgang!