Partyflock
 
Nieuws · december 2004
­ Nederland
Bobby V verlaat Bridge
vrijdag 31 december 2004
Vanaf het eerste moment dat the Bridge zijn deuren heeft geopend stond Bobby V aan het roer van de club. Hij was de eerste, die de hardere stylen als standaardinvulling van de avond bracht en dit doorzette in de programmering. Hij slaagde erin vele primeurs te binnen te slepen voor de club.
Zaterdag 15 januari is er een tropische editie van het meest stijlvolle feest in The Matrixx: Exxellent Brasil! Met Benny Rodrigues, Ricky Rivaro en resident DJ Sidney Samson en Jordy Lishiuos. De Nijmeegse megadance-club gaat deze avond volkomen tropisch, met Braziliaanse decoraties, een ‘Rio Carnaval Extravaganza’, een Zuid-Amerikaanse trapezeact en veel sexy Brazilaanse danseressen.
Funk-e-Lectric
donderdag 30 december 2004
Vrijdag 14 januari 2005 wordt het Cobra Café op het Museumplein in Amsterdam getransformeerd voor een nieuw electro feest. Op deze verrassende locatie wordt niet alleen op de muziekstijlen Electro, Funky House en Techno gedanst, maar ervaart de bezoeker nog een ander fenomeen uit de jaren ´80:“Vintage Videogames”.
In Groningen worden de handen zéér driftig ineengeslagen om op zéér korte termijn een dansfeest te organiseren. Dit feest zal volledig in het teken staan van de enorme ramp in Thailand. Alles en iedereen werken hier gratis aan mee.
Area 052-2 en Loco steunen Giro 555
donderdag 30 december 2004
Iedereen heeft ongetwijfeld de afschuwelijke beelden gezien, nu al 100.000 doden, enorm veel gewonden, en totaal verwoeste landen! De hele wereld is in principe geraakt, uit elk land zijn er wel slachtoffers.
UDC pakt toegang party websites aan
dinsdag 28 december 2004
Party organisator UDC, onder meer bekend van Dance Valley en HQ, heeft alle party websites een e-mail gestuurd waarin aangekondigd wordt dat ze haar beleid over de toegang van party websites gaat veranderen. ‘Helaas moet ik zeggen dat we tot een paar schrikbarende conclusies zijn gekomen.(…) Bij elk feest worden wij overladen door persaanvragen door de vele partysites.
Als eerste wil de organisatie van Trespassing alle bezoekers bedanken voor de goede respons op de eerste editie van Trespassing. Harlingen heeft laten zien dat zij behoefte heeft aan een avond als deze, vandaar dat op zaterdag 12 Februari de tweede editie plaatsvindt in Trebol.
Back2School - Easter edition
maandag 27 december 2004
Naast de kerst editie organiseert b2s ook jaarlijks met Pasen een editie van het populaire back2school concept. Dit jaar zal dit op zondag 27 maart 2005 zijn. back2school gaat in 2005 zijn achtste jaar in en is daarmee het oudste retro concept van Nederland en een begrip onder het publiek. Ook dit maal zullen een aantal veteranen uit de jaren negentig hun kunsten vertonen.
Update Megarave
maandag 27 december 2004
De organisatie is in volle gang, de lichtplannen zijn gemaakt, vrachtwagens worden ingepakt en de deejays zijn helemaal geinformeerd. Vanaf woensdag gaan we bouwen aan een Megarave in Enschede die zijn weerga niet zal kennen. Samen met meer dan 50 deejays en live acts inclusief de talents gaan we beukend 2005 in. Speciaal voor deze party komen de hardcore fans vanuit heel de wereld naar Condorcity toe.
Core ConneXion
vrijdag 24 december 2004
Het derde Core ConneXion evenement in Unitas. Bij dit evenement gaan wij iets afwijken van het vorige concept, in plaats van een Darkcore/Terror/Inustrial zaal zal de kleine zaal geheel in het teken staan van Oldskool. Onze kelder zal weer dienen voor mensen die even lekker uit willen blazen. Wij zijn voor dit evenement al hard bezig weer een onvergetelijke line-up voor jullie neer te zetten, jullie zullen hier ook snel meer over gaan lezen.
Devillien Birthday party
vrijdag 24 december 2004
Vrijdag 24 december is het dan zover. De verjaardag van Devillien wordt gevierd in enkhuizen, in de nieuwe club Vendetta. Voorheen La Playa, maar naar een hevige verbouwing is het niet meer te herkennen. De dansvloer is groter geworden, en het geluid is super.
2Fast4Trance terug in Leeuwarden
vrijdag 24 december 2004
Zo vlak voor de kerst leek het A.D.P. leuk om jullie een nieuwtje te brengen. Waarschijnlijk een nieuwtje wat veel mensen niet meer verwacht hadden. Zoals de meeste mensen zullen weten, is All Dance Events gestopt en heeft A.D.P. het roer overgenomen, met de daarbij horende concepten.
Hardstyle NRG
donderdag 23 december 2004
Club X in Tilburg is momenteel hard bezig om 2004 op een knallende manier af te sluiten. Zoals velen weten is Club X, die bekend staat om de hardere stylen, altijd bezig speciale gasten en concepten voor jullie te brengen.
Catscan tour live op radio
donderdag 23 december 2004
Thunderdome Radio, dat zo’n drie jaar lang de toon heeft gezet op hardcoregebied in Nederland en ver daarbuiten, zal nog een laatste keer de ether in knallen. En wel met een vier uur durende live special over de kick off van de Catscan Album Release Tour.
Waarom is flock toch zo vaak stuk?
woensdag 22 december 2004
Op maandag krijgt het databeest extra voer, en dan heeft hij het druk met eten, op dinsdag heeft hij een grote work-out gehad in de sportschool en is hij moe, op woensdag is hij verliefd geworden op Harry en was hij er niet bij met zijn gedachten, op donderdag....
2Hard4U? viert 1-jarig bestaan
dinsdag 21 december 2004
Heb je al goede voornemens? Schuif die maar van de baan tot na 15 januari, want dan word je in Arnhem verwacht. A.D.P. gaat samen met Alliance een hardcore avond in the Level neerzetten die zijn weerga niet kent. Doorknallen en beuken tot je niet meer kunt! Met 3 verdiepingen, 2 zalen en ruimte voor 1500 hardcore bezoekers zal The Level, Arnhem omgebouwd worden tot een braincracking, bloodpumping, temple of BASS.
Vraag het Duncan
dinsdag 21 december 2004
Duncan Stutterheim, directeur ID&T, heeft besloten om een interview met het publiek te geven. Verschillende websites werken hieraan mee.
White Wolf
maandag 20 december 2004
Alle 3 de area's zullen geheel omgetoverd worden, om het kerst gevoel naar boven te brengen, en mensen in een heus feest paradijs te laten genieten. Zo zal in Area 2(dorpfplatz) extra geluid neergezet worden om de hardcore tot zijn recht te laten komen.
Na Innercity, X-qlusive DJ Luna, X-qlusive Labels & Live Acts komt DHHD naar Hollywood Music Hall! DHHD, Luna, Trilok & Chiren, is bekend van de hits: “Rush”, “Funky Shit”, “Indication” & “30 Minutes”. DHHD is begonnen in 2002. Met DJ Luna behind the voices, Chiren behind the drumpads & Trilok behind the synthesizer.
The Power Zone - 4th Anniversary
zondag 19 december 2004
In december viert The The Power Zone haar 4-jarig bestaan en in die 4 jaar is er veel gebeurd. Zo is per september jongstleden de totale programmering van The The Power Zone aangepast en wordt er samengewerkt met grote organisaties waaronder o.a. ID&T, Chemistry, Xcess en FCA-Music.
Tijdens de jaarwisseling organiseert Motion een special in de Amsterdamse Muziekfabriek (ex-Force lasergame) met exclusieve verschijningen als oud-MTV Music Video award winnaar Ken Ishii (JP), Jack de Marseille, Secret Cinema (live) en MC Marxman.
Elusive presents Pure Hardstyle
donderdag 16 december 2004
Is het de derde vrijdag van de maand dan is het weer tijd voor Pure hardstyle en op 17 december`04 presenteert Elusive Productions de derde editie van dit knalfestijn! Deze avond genaamd "PURE HARDSTYLE" heeft als doel de beste hardstyle, harddance en hardtrance deejay's van de hele wereld hun beukende beats te laten horen.
Op zaterdag 5 februari 2005 organiseert Clone in samenwerking met Olash haar eerste editie van het nieuwe Underground Shock concept. Underground Shock richt zich vooral op de hardere stijlen van de dance: Classics, Hardcore, Hardstyle, Jump en Oldschool. De zaal zal voorzien zijn van een spectaculaire lichtshow en extra geluidsvoorzieningen.
R.U.S.H. Attack
donderdag 16 december 2004
Mach-1 en Glorification hebben hun krachten gebundeld, de twee grootste organisaties in de regio Zeeland zijn tot een nieuw concept gekomen wat deze avond zal plaatsvinden. Glorification een gevestigde naam in de provincie Zeeland welke garant staat voor beukende harde muziek!
5 Years Crazyland Weekend
woensdag 15 december 2004
Crazyland is altijd al een uniek feest met hele leuke, apart geklede en gemoedelijke partypeople. Juist voor deze partypeople (jullie dus!) gaan we het groots en spectaculair aanpakken. Het feest zal plaatsvinden op 26 en 27 maart 2005. Voor één van beide data kan gekozen worden. Uiteraard zijn de echte "die-harts" op beide data welkom.
Underground Reaction Cityhall Utrecht
woensdag 15 december 2004
Zaterdag 8 januari 2005 zal in de City Hall te Utrecht het evenement Underground Reaction - Combined Forces Of Evil plaatsvinden. Door onvoorziene omstandigheden heeft organisator Strictly-Hard Events echter het één en ander moeten omgooien. Dit door een onbegrijpelijke programmeringfout van de City Hall. De organisatie kan dan ook geen enkele blaam worden getroffen.
Mokum Madness - The Return
woensdag 15 december 2004
Na de succesvol gelopen eerste editie van Mokum Madness op 12 juni 2004 vonden de organisatoren Viruz & Bass-D het tijd voor een vervolg. Zo is besloten om 5 maart 2005 Mokum Madness – The Return te organiseren.
G-force is terug
dinsdag 14 december 2004
Na acht maanden is het dan zover, de tweede editie van G-force wordt dan gehouden in The Palace in Groningen. Megadiscotheek The Palace ligt in het centrum van Groningen in een zijstraat van de Grote Markt. De locatie is voorzien van een fullcolour lasershow, en een zeer goede geluidsinstallatie.
12 Hours Rave in The Bridge
dinsdag 14 december 2004
Naar aanleiding van de overweldigende opkomst van vorig jaar Oud&Nieuw, is er ook dit jaar weer een 12 HOURS RAVE in één van de meest populaire clubs in het hardere muzieksegment: The Bridge. 2004 was een enerverend jaar voor de Bridge met vele hoogtepunten. Om dit jaar waardig af te sluiten, staat er richting oud&nieuw vol met dé artiesten van het moment.
Die-Hard - First Birthday Party
dinsdag 14 december 2004
Het is alweer een jaar geleden dat onder Die-Hard de eerste activiteit van deze organisatie gehouden werd, te weten het ‘Die-Hard weekend’ bij ‘Masters of Hardcore vs hellraiser’. Hierop volgde nog een Die-Hard weekend, verschillende busreizen naar feesten in binnen- en buitenland, ‘fucked up tempo’ en samenwerkingen met o.a. met Rave-O-Lution (Hardcore Dedicated) en Underground Forever (I Hate Trance vs. Die-Hard).
New Sensation - De Hoeve Groesbeek
dinsdag 14 december 2004
De Hoeve in Groebeek (Gelderland) presenteert op 2e kerstdag een speciale editie “A New Sensation” met DJ Yves de Ruyter. Deze vernieuwde zaal die op 28 Februari 2003 geopend werd, heeft al vele respectabele namen uit onze Nederlandse Dance-Industrie voort gebracht zoals: DJ Luna, DJ Svenson, DJ Pila, DJ Jose, DJ Devious, DJ E-Graig , DJ Marcello, Klubbheads, DJ Lady Dana.
The Birth
maandag 13 december 2004
5 Maart 2005, Deze dag zal de geschiedenis ingaan als de dag dat de poorten van de hel zich openden en de aarde overspoelde met de zwartste magie, de meest duivelse zielen en geluiden die het menselijk gehoor niet kan verdragen. Hier zal het zijn, hier zal het plaatsvinden "The birth" een nieuwe wereld, een helse wereld. Hier is het waar een selecte groep dj`s de wereld zal terroriseren met hun helse geluiden. Hardcore, Darkcore, Industrial, TeKno en Terror zullen hier uit de speakers blazen en onaangetaste zielen bekeren tot het demonische.
Toxic - On Tour
maandag 13 december 2004
Wegens de enorme toeloop op de kaarten voor de laatste TOXIC van dit jaar in de Disco Empire New Yorkin Hengelo (o) hebben wij van de Eastside Underground besloten Extra groot uit te pakken op de aankomende kerstavond. Er zal een extra zaal worden toegevoegd om iedereen die graag de kerstavond feestend wil doorbrengen te kunnen toelaten, dit om teleurstellingen te voorkomen en dat mensen verplicht bij de schoonouders onder de boom moeten zitten.
Defenz Dance Events update
maandag 13 december 2004
Zoals jullie mischien wel weten , maakt Defenz Dance Events een stormachtige ontwikkeling door ! Omdat er de laatste tijd nogal veel rond de organisatie gebeurd willen wij jullie op de hoogte houden met deze update!
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
vrijdag 10 december 2004
TAC organiseert ook dit jaar weer een spetterend “Oud op Nieuw” feest met Acid/Techno, R&B, Electro, Hip Hop, Disco, Soul en verschillende live acts. Zo is er een speciale zaal voor de Zodiak Commune en treden er bands op als 69 Charger en The Homoos. Verder zul je ook DJ’s als Dub, Tunan, DJ G.T.I. Boy, Chet, Ruben en Stompbrother Ray tegen komen.
Testimonial
vrijdag 10 december 2004
Donderdag 23 december as. zal het in de The Power Zone de laatste keer zijn dat MC Marxman zijn stem laat horen. Dit evenement is een tribute voor deze MC die 20 jaar in het vak zit.
A Nightmare in Rotterdam - Timetable
donderdag 9 december 2004
Op het scherpst van de snede maakt A Nightmare in Rotterdam alsnog haar timetable bekend. Oorspronkelijk zal de timetable pas bekend gemaakt worden op het evenement zelf, maar aangezien er een verandering heeft plaatsgevonden in de tijden van de Present Nightmare area heeft Mid-Town Records toch besloten het bekend te maken.
Hardcore4life
donderdag 9 december 2004
Na een afwezigheid van enkele maanden zal Hardcore4Life op zaterdag 5 maart 2005 terugkeren in Tropicana Rotterdam. Op deze locatie hebben verder succesvolle edities van dit Hardcore concept van B2S plaatsgevonden. Hardcore4Life bestaat nu al weer ruim drie jaar en heeft voor het eerst plaatsgevonden in het najaar van 2001 in de Rotterdamse Ministry of Dance.
Superclub The Matrixx gaat op 18 december en 29 januari techno! De Nijmeegse club zet dan twee ‘Technotrixx’ avonden neer met op 18 december Speedy J (NL), Marco Bailey (Be) en Amok (D) en op 28 januari Dave Clarke (UK), Jan Liefhebber (NL) en Steve Rachmad (NL).
Na afgelopen vrijdag een geweldige avond te hebben beleefd met Darkraver maakt Planet V.I.P. zich alweer op voor de volgende editie van vrijdag 4 februari 2005 in Darby & Joan's te Leeuwarden. Op deze editie zal dé ontmoeting van het noorden plaatsvinden.
Conspiracy Christmas Trance Event
dinsdag 7 december 2004
Zaterdag 25 December zal de populaire club Insiders in Eindhoven omgetoverd worden tot een unieke Trance avond. Een stijl die de laatste tijd beperkt aan bod komt in Eindhoven en omgeving is nu helemaal terug, deze kerst zal Conspiracy daarom een speciaal gratis entree event neerzetten, zodat iedereen in het zuiden weer van deze top muziek kan genieten.
Chaoz The Battle 2005
maandag 6 december 2004
2 Oktober 2004 was de datum van de eerste editie van de Core ConneXion Contest, genaamd Chaoz The Battle. Hier is de Core ConneXion talent 2005: The Hallucinator uit voort gekomen. Deze zeer getalenteerde DJ van net 17 jaartjes oud won the Ultimate Fight en kreeg zijn kans op te openen tussen de gevestigde orde uit de Hardcore scène op Core ConneXion meets Neophyte Records.
Sunday Madness
zaterdag 4 december 2004
Vanaf december gaat bij Discotheek Energy te Budel iets veranderen. Vanaf 12 december 2004 gaat de Energy ook op de zondag open. Dat wil zeggen dat je in het weekend niet één, niet twee maar zelfs drie dagen kunt feesten in dé uitgaansgelegenheid van Budel en omstreken.
Xtc is uit. Wie nog met een trekkende mond en malende kaken door een club dwaalt, is volledig uit de mode. Dat zegt Eelko Anceaux, en hij kan het weten. De eigenaar van feestorganisatie Chemistry werkt al jaren in de clubscene en heeft de enorme opkomst van de partydrug aan het eind van de jaren tachtig van dichtbij meegemaakt.
D-Energy
vrijdag 3 december 2004
Vrijdag 3 december organiseert Secret Sound D-Energy in Starlight. De sfeer zal weer ouderwets zijn, de beleving optimaal. Deze editie staat in het teken van Houseclassics en de bassen zullen weer stevig rollen.
Arise Events is de organisatie die kwaliteit en beleving in één en hetzelfde concept verweeft. Op 11 december lanceert deze organisatie Arise, voor ware tranceliefhebbers. Voor de eerste keer vormt concertgebouw De Vereeniging het decor voor dit trancefeest van allure.
Temple of Terror 2005
donderdag 2 december 2004
Vrijdag 14 januari zal er in de Waakzaamheid in Koog aan de Zaan een speciaal feest worden gevierd. Op deze avond zal de nieuwe cd release plaats vinden van de cd Temple of Terror 2005. Het feest zal geheel in het teken staan van de cd en er zal van hardcore opgebouwd worden naar terror. Speciaal voor dit feest zal dj Smurf uit Newcastle overvliegen om af te sluiten met zijn (te) gekke mix van terror en speedcore, gemengd met plaatjes van bijvoorbeeld Britney Spears en Christina Aguilera. Ook zal de Leviathan, de legende van Sporthallen Zuid, een uur draaien en zo zijn nieuwe tracks promoten.
Bobby V on the move
donderdag 2 december 2004
Net terug van een daverende optreden op Goliath XII "the Last Odyssey" in Dietlikon, Zwitserland, is Bobby V op weg naar een drukke Decembermaand. De Bridge-resident dj, die bekend staat om z'n beukende, snelle en energieke draaitechniek, heeft een succesvol jaar acter de rug, met optredens in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Japan, U.K., Roemenië, Spanje, Zwitserland) en een aantal grote wereldtournees voor 2005 in het vooruitzicht.
Crazyland + Littlesins = Crazysins
donderdag 2 december 2004
The creators of Crazyland en Little Sins presents: CrazySins. De bedenkers van (o.a.) Crazyland en Little Sins hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een zeer exclusief, erotisch concept gekomen, nl.CrazySins. Door een grote behoefte bij veel party people aan exclusieve en spannende feesten met een evenwichtige verhouding partywomen/ partymen, een 23+ publiek en uitdagende sensualiteit, is bijna 2 jaar geleden LittleSins ontstaan.
Dangerous Mind
woensdag 1 december 2004
Bij de kerst horen naast gezelligheid en vrienden natuurlijk ook veel cadeautjes. Om die reden zet Dangerousmind op kerstavond een wel heel bijzondere line-up neer. Zowel hardstyle als jump zullen vertegenwoordigd worden door verschillende nationale en internationale top dj’s.
31 december 2004
Bobby V verlaat Bridge
Exxellent Brasil - Tropische dancesfeer in The Matrixx
30 december 2004
Funk-e-Lectric
Feesten voor Thailand - Dansen voor hulp
Area 052-2 en Loco steunen Giro 555
28 december 2004
UDC pakt toegang party websites aan
27 december 2004
Trespassing II - Only the harder styles
Back2School - Easter edition
Update Megarave
24 december 2004
Core ConneXion
Devillien Birthday party
2Fast4Trance terug in Leeuwarden
23 december 2004
Hardstyle NRG
Catscan tour live op radio
22 december 2004
Waarom is flock toch zo vaak stuk?
21 december 2004
2Hard4U? viert 1-jarig bestaan
Vraag het Duncan
20 december 2004
White Wolf
DHHD Live on Stage in Hollywood Music Hall
19 december 2004
The Power Zone - 4th Anniversary
16 december 2004
Muziekfabriek in lichterlaaie met pionier Ken Ishii
Elusive presents Pure Hardstyle
Clone & Olash presents – Underground Shock
R.U.S.H. Attack
15 december 2004
5 Years Crazyland Weekend
Underground Reaction Cityhall Utrecht
Mokum Madness - The Return
14 december 2004
G-force is terug
12 Hours Rave in The Bridge
Die-Hard - First Birthday Party
New Sensation - De Hoeve Groesbeek
13 december 2004
The Birth
Toxic - On Tour
Defenz Dance Events update
10 december 2004
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
Testimonial
9 december 2004
A Nightmare in Rotterdam - Timetable
Hardcore4life
8 december 2004
Technohelden treden aan in The Matrixx
7 december 2004
Leeuwarden meets Harlingen op Planet V.I.P.
Conspiracy Christmas Trance Event
6 december 2004
Chaoz The Battle 2005
4 december 2004
Sunday Madness
3 december 2004
De tijd is rijp voor een nieuw soort partydrug
D-Energy
2 december 2004
Uit je dak in Nederlands mooiste locatie
Temple of Terror 2005
Bobby V on the move
Crazyland + Littlesins = Crazysins
1 december 2004
Dangerous Mind