Partyflock
 
­ Nederland

Elusive presents Pure Hardstyle

anoniem gepubliceerd op
Is het de derde vrijdag van de maand dan is het weer tijd voor Pure Hardstyle en op 17 december`04 presenteert Elusive de derde editie van dit knalfestijn! Deze avond genaamd "Pure Hardstyle" heeft als doel de beste hardstyle, harddance en hardtrance deejay's van de hele wereld hun beukende beats te laten horen. Elusive die onder vele van jullie al bekent staat om de feesten in hardere stijlen, zoals Backdraft & Hardstyle 4 Free op diverse locaties in Den Haag weet wederom met Pure Hardstyle het publiek flink te raken en staan deze parties in Club AStA dus ook garant voor een top avond.

In de eerste editie liet Elusive Productions haar feestgangers genieten van resident dj Thilo, Deepack, Yorman, Pila & dj W en kwam Luna onverwachts langs om deze avond nog eventjes een extra Hard effect te geven en de feestgangers waren daar uiteraard erg blij mee. Na deze zeer geslaagde eerste editie werd het in November tijd voor de toppers Marcel Woods, Kevin Kaos & Luna die samen met resident dj Thilo & Mc M-Shane in deze tweede editie er voor zorgden dat niemand deze Pure Hardstyle avond snel zou vergeten. Na deze twee avonden word er dus weer uitgekeken naar de volgende editie en morgen 17 december is het weer de derde vrijdag van de maand, dus tijd voor Pure Hardstyle @ Asta met deze keer weer een line up die er niet om liegt. Voor deze derde editie zijn naast resident dj, DJ Thilo de volgende artiesten uitgenodigd;

Equinoxx
Deze man is resident dj in de welbekende en misschien wel vetste discotheek van Nederland, De Matrixx. Naast deze residentie ligt binnenkort ook zijn eerste release op de planken van de recordstores. Rede genoeg dus om hem op deze editie zijn kunsten te laten vertonen.

Zany
Wie kent deze man nu eigenlijk niet, met o.a. zijn producties Pilzz en ook de nieuwe kraker Xpander die als warme broodjes over de toonbank vliegen is Zany op dit moment een van de meest toonaangevende DJ’s binnen de Hardstyle scene. Zorg dat je hierbij bent om uit te vinden of hij net zo goed draait als dat hij produceert.

Technoboy
Eigenlijk hoeven we over deze koning van de Italiaanse hardstyle niet veel te vertellen, maar we doen het toch maar. De Ti Ta Technoboy, is de voorman van veel toonaangevende labels uit Italie zoals Titanic, BLQ, en Dance Pollution. In bijna elke set van elke artiest is dan ook wel een productie van hem te horen. Met zijn vaak snelle en rauwe kicks krijgt hij op elk evenement de bezoekers in de laatste uurtjes nog goed los. Ook hier beloofd het weer een knallend geheel vanaf het begin tot het eind te worden.

Thilo
Wie kent hem niet in Den Haag, bij wie krijgt hij niet de voetjes van de vloer. Dit zijn vragen waarop het antwoordt ‘’niemand’’ moet zijn. DJ Thilo is als resident van onder andere ook Backdraft en natuurlijk ook Pure Hardstyle een ware meester aan het worden. Met zijn laatste release op het label Straight On Recordings, is ook bewezen dat hij uit meerdere vaatjes tegelijk kan tappen. Ook deze avond zal hij in zijn domein weer van zich doen spreken.

Kevin Kaos
Naast Thilo is dit de tweede hardstyle DJ van Elusive. Na eerdere optredens met onder andere Luna, Deepack & Isaac behoort ook hij tot de line up. Dit Hardstyle talent zal in zaal 2 voor het eerst een soloset neerzetten. Dit belooft vanaf de eerste tot de laatste seconde een rammend geheel te worden.

Yorman
Deze 3e en laatste artiest zal de chill out voor zijn rekening nemen. Dat hij dit als geen ander kan is wel bewezen op eerdere edities waarbij iedereen toch altijd een kijkje komt nemen. Wil je even rustig bij komen onder genot van een heerlijke gestroomlijnde groove … Yorman is Your Man.

Met deze line up hoopt Elusive haar feestgangers wederom een topavond te bezorgen en met name Technoboy, dit omdat hij op deze avond jarig zal zijn en wij zijn verjaardag op deze manier allemaal mogen mee vieren!

Voor 2005 heeft Elusive Productions nog heel veel goeds in petto en kun je rekenen op de toppers uit de Hardstyle/dance scène die op de feesten van Elusive hun kunsten komen vertonen en zien we met zijn allen al uit naar de derde vrijdag van de maand Januari 2005. Voor meer informatie omtrent de feesten en de dj`s van Elusive kun je terecht op http://www.elusiveagency.com en vind je op de site tevens een route beschrijving hoe je bij Club AStA kunt komen en de tijden omtrent het openbaarvervoer maar deze informatie is uiteraard ook beschikbaar op de site van de Asta zelf, check out http://www.asta.nl.

So stay tuned for more of that Elusive feeling and we hope to see you all at Pure Hardstyle

12 opmerkingen

hopelijk isset weer gratis tot 12 uur!!! :D

vorige x was trouwes wel aardig!!!!
Altijd gezellig daar! Go Thilo!!
Artiest {SHOWLIST artist 160357, 6501}
(y)!!!!
 
succes thilo
 
ben er ook zeker!!!!!
 
Ti Ta Technoboy einduhlijk in den-haag :D
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 518, 2502}
(Y)
 
dat gaat straks helemaal los :D Thilo, Zany en Technoboy, 3 van mijn favorietjes...Die Italiaan gaat nu ook eindelijk zn fame in Den haag claimen:bounce:

goed werk elusive!!
 
Was weer helemaal top :D