Partyflock
 
­ Nederland

Chaoz The Battle 2005

anoniem gepubliceerd op
Chaoz The Battle 2005
6 december 2004
FeestChaoz · The Battle 2005 Round 1
Datumzaterdag 19 februari 2005
LocatieWageningen
2 Oktober 2004 was de datum van de eerste editie van de Core ConneXion Contest, genaamd Chaoz The Battle. Hier is de Core ConneXion talent 2005: The Hallucinator uit voort gekomen. Deze zeer getalenteerde DJ van net 17 jaartjes oud won the Ultimate Fight en kreeg zijn kans op te openen tussen de gevestigde orde uit de Hardcore scène op Core ConneXion meets Neophyte Records. Ook daar heeft hij de grond weer laten beven en laten zien dat wij nog veel van The Hallucinator kunnen gaan verwachten. Op dit geweldige concept waar upcoming DJ's de kans krijgen zich zelf te bewijzen gaat in 2005 een vervolg komen, dit zal echter wel een andere opzet hebben.

Het zal moeilijker worden want er is meer competitie dan ooit, er zullen 4 vooronders komen en uit elke voorronde een winnaar, uit eindelijk zullen de 4 voorronde winnaars het samen gaan uitvechten in Chaoz The Battle Final Edition de datum van de final zal net als de locatie in de loop van 2005 bekend worden gemaakt. Later dit jaar zullen wij presenteren wat het podium wordt voor The Final. Wederom zullen de voorrondes weer plaatsnemen in het stedelijk jongerencentrum Wageningen('t Oude bijenhuis) het publiek en onze jury zal weer oordelen. Ook dit jaar is de inzet het openen op 1 van de grote evenementen van Core ConneXion en misschien wel een plaatsje in het Team van vaste Core ConneXion DJ's.

Datums:

Zaterdag 19 Februari 2005 Chaoz The Battle Round 1 stedelijk jongerencentrum Wageningen('t Oude Bijenhuis)

Donderdag 05 Mei 2005 Chaoz The Battle Round 2 stedelijk jongerencentrum Wageningen('t Oude Bijenhuis)

Zaterdag 27 Augustus 2005 Chaoz The Battle Round 3 stedelijk jongerencentrum Wageningen('t Oude Bijenhuis)

Zaterdag 29 Oktober 2005 Chaoz The Battle Round 4 stedelijk jongerencentrum Wageningen('t Oude Bijenhuis)

De feesten zullen weer allemaal in de zelfde conditie zijn als dat we gewend zijn in het stedelijk jongerencentrum Wageningen('t Oude Bijenhuis), het geluid zal dus weer voluit knallen vanaf 22.00 tot 04.00! Alleen de contest op 5 mei zal wat afwijken van de standaard condities, het geluid zal even hard zijn, alleen door het bevrijdingsfestival in Wageningen zullen hier wat veranderingen in zijn, hier komt meer informatie over via de site van Core Connexion .

DJ's:
Tevens zijn wij voor The Ultimate Fight van 2005 weer opzoek naar een aantal DJ's, we hebben alle avonden weer 6 uurtjes te vullen met Hardcore en Subgenres. Iedere DJ kan zich dus weer opgeven, wij proberen iedere DJ persoonlijk te laten weten of hij/zij in de Battle zit alleen na de vele reacties van de vorige keer weten we dat het niet altijd mogelijk is. We doen ons best! Om kans te maken op deelname hebben moet je het volgende doen:

Klik hier en vul daar het volgende in: Vul dit bestand volledig in. Ook hebben wij een set van je nodig.

Als dit alles compleet is is het goed en maak je kans op mee te doen aan The Ultimate Fight of 2005, is dit niet compleet dan ben je zeker van geen deelname.

11 opmerkingen

 
Zo inschrijven maar! :)
 
lets get ready to rumble!!!
 
mail verstuurt... nu maar hopen
 
Artiest The Carcass
ik wil ook weer meedoen !!!
vorige keer was super :bounce:
 
ik vond jou set van vorige x zeker t beste carcass.. (sorry hallucinator) C YA @ MEGARAVE ;)
 
vindt dat er best goeie talenten bij zitten..
ga zo door.. "hallucinator" doet t m wel
Artiest KDT
Heb me ook ingeschreven woon tenslotte 10 minuten vanaf Wageningen.
zeker de moeite waard dat feest.. super gezellig daar :D