Partyflock
 
­ Nederland

Funk-e-Lectric

anoniem gepubliceerd op
Funk-e-Lectric
30 december 2004
Vrijdag 14 januari 2005 wordt het Cobra Café op het Museumplein in Amsterdam getransformeerd voor een nieuw electro feest. Op deze verrassende locatie wordt niet alleen op de muziekstijlen Electro, Funky House en Techno gedanst, maar ervaart de bezoeker nog een ander fenomeen uit de jaren ´80:“Vintage Videogames”.

Funk-e-Lectric wordt een energieke avond met een klasse uitstraling waarbij je voelt dat het feest heden is maar toch herken je het verleden! De muziekstijlen Electro en de funky stromingen van House en Techno zijn gekozen vanwege de toenemende populariteit van Electro-georiënteerde muziek in het uitgaansleven. De Vintage Videogame-elementen zijn verwerkt in het decor van het evenement op een manier die doet denken aan een museum expositie. De bezoeker kijkt terug naar videogames uit de jaren ’80 de periode waarin Electro muziek op haar hoogtepunt was. Toch straalt alles klasse uit en is het subtiel verwerkt. Een elektrische gitarist versterkt het Electro gevoel, hij leidt de dj’s in en begeleidt de Electro beats met elektronische klanken.

Rookie Events
Dit evenement wordt georganiseerd door Rookie Events, dit is een leerbedrijf binnen de opleiding Media & Entertainment Management aan de hogeschool INHOLLAND Haarlem. Rookie Events heeft een afdeling Events. Een vijftal studenten, werkzaam binnen deze afdeling, merkte in het huidige uitgaansleven een trend op, waar Electro met veel andere muziekstijlen gecombineerd wordt. Voor deze studenten is het een uitdaging om Electro populair te maken bij een breed publiek.

DJ Joost van Bellen bekend als dj en host op de welbekende avond “Rauw”, is sinds 1985 al bezig met allerlei vormen van elektronische muziek. Op deze avond zal hij Electro draaien, waar hij zich de laatste tijd extra voor inzet.
DJ Bart Skils zal Techno komen draaien. Sinds 1995 draait hij gevarieerd, van Techno tot Electro. Hij is oprichter en host van Voltt en Traffic. DJ Phunk E Deff zal zijn Chilled Funky/Groovy (Uplifting) House, met een nasmaak van electro and tribal, ten gehore brengen. Hij is o.a. resident in “De Bob”, heeft gedraaid in Club Stalker, Las Palmas en de Mazzo en is reeds aangenomen bij het Defected label. DJ Fuse is een opkomende Electro dj. Hij produceert en draait electro en heeft al op diverse evenementen gedraaid. Deze dj heeft een goed gevoel voor Funk en dit is de ideale combinatie voor Funk-e-Lectric. DJ Brutuzz is een opkomend talent. Electro is zijn passie. Naast Electro draait hij ook Techno, perfect voor de latere uurtjes.

Do you feel like Funkin’ with Power?

20 opmerkingen

Artiest Sinned
Helemaal op... Maar die Videogame-elementen is wel appart :P
laatste aanpassing
Electro en video games, als je erover nadenkt dan heeft dat wel wat met elkaar te maken toch. Het is weer eens wat anders. Kom je ook?
 
Funk-e-Lectric wordt een energieke avond met een klasse uitstraling waarbij je voelt dat het feest heden is maar toch herken je het verleden! De muziekstijlen Electro en de funky stromingen van House en Techno zijn gekozen vanwege de toenemende populariteit van Electro-georiënteerde muziek in het uitgaansleven.


mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm krijg er gewoon zin in electro booogy
het word georganiseerd dor twee jongens uit mijn klas.
het is jammer dat het absoluut niet mijn muziekstijl is...

Greetz -Pim Ritsel-
Sander
 
Mijn stijl wel..:D
Klinkt wel interresant!... Misschien dat ik wel effe kom checken
 
Het concept wordt door veel mensen goed ontvangen. Nog maar 11 dagen, heb er erg veel zin in!
Inkie is dan bezig met verhuizen, maar we doen ons best ! :)
In ieder geval een heel erg leuk initiatief, boek felix da housecat :p
Is weer eens een leuk concept in vergelijking met die "standaard - Q feestjes".

Meer voor de mens met wat meer variatie in zijn donder!! (y)
Vet thema! Vette muziekstijlen gecombineerd! Hier ga ik wel even een kijkje nemen! :D
klinkt goed,na bart skills op awak gehoord te hebben
 
Artiest {SHOWLIST artist 23786, 34807, 41530}
PACK MAN! heheheh word wel lache denk ik!
Jammer dat het weer zo ver weg is voor mij anders wist ik het wel :(
 
Heb er zin in dames!!!
He mensen, ik ben mede organisator van het feest en ik vind het top dat jullie allemaal komen. Het belooft een leuke avond te worden. Bring your friends and let's party. C u @ Funk-e-Lectric
hallo mevrouw de mede organisator:D:D:D hehe mooie tekst zeg;)

ik denk wel dat ik kom. jullie hebben het goed voor elkaar gekregen. mooie line up en ik ben benieuwd naar de locatie.
Lijkt me een superfeest worden!

succes franka!

(K)
Goed bezig jongens!!
Ga ook zeker komen.
spreek jullie (Y)

Sander
 
Lijkt me echt héél erg gaaf! Toffe locatie, coole dj's en leuke muziek
erg tof concept en ook goede line-up... ben er wel ff bij als ik niks te doen heb!!