Partyflock
 
­ Nederland

Dangerous Mind

anoniem gepubliceerd op
Dangerous Mind
1 december 2004
Bij de kerst horen naast gezelligheid en vrienden natuurlijk ook veel cadeautjes. Om die reden zet Dangerousmind op kerstavond een wel heel bijzondere line-up neer. Zowel hardstyle als jump zullen vertegenwoordigd worden door verschillende nationale en internationale top dj’s.

De nummer één hardstyle dj uit Italië, Technoboy, behoeft natuurlijk geen introductie. Deze man heeft zich de afgelopen jaren keer op keer bewezen op alle grote hardstyle evenementen in binnen- en buitenland. Dit geldt ook voor het duo the The Beholder & Balistic die met een combinatie van vele hits en geruchtmakende optredens intussen wereldwijd bekendheid genieten. Lars Tindy is natuurlijk de grote man achter het Tindy Tunes Label waarop hij, naast vele andere grote namen, hit na hit scoort. Zijn optredens staan daarom ook bol van vele recente en komende klappers.

De in Nederland razend populaire Jump zal overduidelijk aanwezig zijn in de vorm van het Belgische duo Da Boy Tommy & Da Rick en [dj=12534]{Artiest met ID 12534 bestaat niet!}. Beide heren staan er om bekend graag een feestje te bouwen voor, en samen, met hun publiek. De in Frankrijk en België waanzinnig populaire dj Furax kan hier een groot aantal hits tegenover stellen. Het staat vast dat zijn zeer exclusieve optredens een must zijn voor Jump liefhebbers wereldwijd. [dh=Mars a.k.a Bad Boyz] zal ongetwijfeld zijn publiek weer verassen met een groot aantal nooit eerder vertoonde producties. Dit gecombineerd met zijn perfecte stijl van mixen maakt hem tot een van de pijlers van het succes van Jump binnen Europa.

De *Mind serie van feesten onderscheid zich duidelijk van andere evenementen met een line-up van louter top artiesten en live acts. Dit heeft als gevolg dat het feest meteen bij de eerste plaat helemaal los gaat. De afgelopen edities waren dan ook al bomvol en zowel voor de bezoekers als voor de artiesten zeer geslaagd. Darkmind zette duidelijk de toon op het gebied van hardcore en oldstyle, Openmind maakte voor eens en voor altijd duidelijk dat Jump een stevige bodem heeft in Nederland.

Dangerous Mind zal op 24 december plaatsvinden in de Starlight discotheek in Nijkerkerveen. Deze discotheek ligt op kleine afstand van steden als Amersfoort en Utrecht en staat naast het snoeiharde geluid ook bekend om zijn fantastische lichtshow. Ondanks dat er een gigantisch sterke line-up wordt gepresenteerd zal de entree slechts € 12,50 bedragen.

Voor informatie kun je terecht op http://www.themastermind.nl

15 opmerkingen

 
Werkzaam bij Rage-Online
ik was eigenlijk van plan ff niet meer naar de starlight te gaan :/
Ja dat kan he..
Ik ben afgelopen zaterdag geweest, nog ff stilte gehouden..
t was wel opvallend rustig..
 
fuck starlight fuck die klote uitsmijters daar ze moeten die klote tent gewoon dicht pleuren dat is de enige oplossing van die ballentent :@
ik ga er denk ik wel heen.. en je kan die tent wel dichtgooien maar dat heeft geen zin.
 
Waarom zou je in godsnaam de tent moeten sluiten??? Alsof het hun schuld... :vaag:
Blijven jullie maar voortaan gewoon weg met jullie gezeik! :[
Idd!!
Inderdaad prutserige uitsmijters. Mijn vriendin werd een keer lastiggevallen door een paar gasten uit een niet nader te noemen bevolkingsgroep. Ze deden gewoon niets. Daarna nooit meer daar geweest.

Wel leuke line-up met Beholder & Balistic en Technoboy. Moet helaas werken bij Friends (Veenendaal), anders had ik overwogen om hier weer eens te gaan kijken.
lekkere line-up hoor voor een starlight feesie
als het nou wat langer duurde... kom niet vanuit tilburg die kant op om tot 3 uur te gaan stuiteren...
laatste aanpassing
 
als mn stufi is gestort ben k aanwezig :yes:
Ook wel effe kijken denk.... :9
 
wat een kut-avond