Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle NRG

gepubliceerd door , op
Hardstyle NRG
23 november 2004
FeestNRG · X-mas Edition
Datumzondag 26 december 2004
LocatieX
Club X= in Tilburg is momenteel hard bezig om 2004 op een knallende manier af te sluiten. Zoals velen weten is X, die bekend staat om de hardere stylen, altijd bezig speciale gasten en concepten voor jullie te brengen.

Eerste kerstdag 25-12-2004
Jumpstyle is een stijl die snel aan populariteit wint in Nederland en daarbuiten. Hierin kan X uiteraard niet achter blijven. Op eerste kerstdag presenteren wij Nederlands nummer 1 jumpstyle dj van dit moment, namelijk DJ Ruthless. Hij zal zorgen dat jullie kerstdiners snel zijn verteerd met zijn opzwepende muziek!

Hardstyle NRG 26-12-2004
In navolging van de voorgaande editie, toen Technoboy X op zijn grondvesten liet trillen, hebben we deze keer een andere top DJ bereid gevonden om deze avond het dak eraf te laten knallen. Met een nummer 2 notering in de Dutch DJ Award, tevens de allerhoogst geplaatste hardstyle DJ, mag X zich verzekerd hebben een topper binnen te hebben gehaald met niemand minder dan DJ Luna! Hij stond dit jaar eerder al op alle grote evenementen op de programmering, zoals Sensation Black, DefQon 1 en zijn eigen X-Qlusive! Daarnaast liet hij ook als producer van zich spreken zowel onder zijn eigen naam als onder DHHD met zijn maatjes Trilok & Chiren & Trilok & Chiren. Op Hardstyle NRG zal DJ Luna bijgestaan worden door de vaste resident DJ’s van X, te weten DJ te weten DJ Rob en DJ Yves. De gehele avond zal ondersteund worden door MC Joe.

X is makkelijk te vinden vlak langs de snelweg Breda - Eindhoven ( A58 ) - Afslag Tilburg/Goirle. De entree deze avond zal 10 euro bedragen en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

See You At Club X!

9 opmerkingen

 
don:bounce:
vrij:bounce:
zat:vaag:
zon:s

:yes:
Heuj lekker feeste zondag, :bounce:
Lekker dicht bij huis :):yes:
:bier::bier:
laatste aanpassing
 
daar zijn we bij:yes:
Jaaaa daar gaan we heen!! Lekker op illigaal personeelsfeest:D!!
laatste aanpassing
"de hardere stylen" - hardstijl zuigt enorm, heb medelijden met Rob en Yves :p
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 87534, 3403}
altyd gezellig met zulke feesten in X!!!! :yes:
ja vet man heb er zin in mazzzlllsss
 
ga jullie zien zondag :BOUNCE::BOUNCE:

latersssssssssss
 
waar blijven de foto's...van dat feestje???

was echt goeddddd

kusssssss