Partyflock
 
EKKO
3 november 2022
AdresBemuurde Weerd WZ 3
3513 BH
Utrecht
Nederland
Telefoon+31 30 231 74 57
SiteSite ekko.nl
E-mailinfo@ekko.nl
Linksfacebookpageinstagramspotifyx
Boek een overnachting in of in de buurt van EKKO via Booking.com.

Uitgaansagenda EKKO

Laatste feest was op donderdag 7 december 2023: Elias Mazian

Elders

Laatste feest was op zaterdag 1 oktober 2022: 900 Minuten

Statistieken

609·feesten
geen·in de toekomst
609·in het verleden
3·feesten elders
38·nieuwsberichten
2·video's
3961·bezoekers · herkomst
1705·unieke bezoekers
305Partyflockfans
37·albumfoto's
4·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (204.6862 stemmen)

Nieuws

Na diverse try-outs, hun deelname aan de Op In Rook tour van Hef én hun eigen avond tijdens Eurosonic Noorderslag is Het Hiphop Journaal klaar voor een nieuwe stap. De driemans dj-formatie brengt dertig jaar Nederlandse hiphophistorie tijdens tien nachten naar diverse popzalen in Nederland en België tijdens hun eigen tour. Tijdens de tour, die loopt van 28 maart tot en met 22 mei 2020, hoor je de beste Nederlandse hiphoptracks; van Opgezwolle en Extince via The Opposites naar Ronnie Flex, Snelle en Josylvio. Tickets zijn te koop vanaf 3 februari, 12:00.
Afgelopen vrijdag brak er, na kortsluiting, brand uit bij Ekko. Het Utrechtse podium verwacht aanstaande donderdag de deuren weer te kunnen openen.
Full sectrum
27 januari 2017
Full Spectrum viert op 4 maart in EKKO zijn koperen bestaan. Wat ooit begon met een eigen clubavond in EKKO is in twaalf-en-een-half jaar uitgegroeid tot een management en boekingskantoor met een geheel eigen smoel.
Begin 2012 was Bright één van de eerste concepten die de verfrissende mix van house, UK garage en grime in Nederland een podium gaf. Artiesten als Dusky, George Fitzgerald, Paul Woolford, Bondax en Oneman verkopen inmiddels de grootste clubs en festivals uit, maar stonden niet lang geleden nog in het knusse EKKO bij Bright. Nu is na ruim 23 edities in EKKO en uitstapjes naar menig ander podium en festival het doel bereikt. Bright stopt. Maar niet voordat een laatste keer het dak van de thuisbasis eraf gaat.
Op vrijdag 22 april bestormt Pablo Discobar voor de derde keer poppodium EKKO met hun alom bekende en gezellige disco concept. Na twee stijf uitverkochte edities zit de vaart er lekker in. Als de mannen weer de hele zaal gedecoreerd hebben, verwelkomen ze niemand minder 4Lux labelbaas Gerd.
Club Loud keert op vrijdag 26 februari terug naar poppodium EKKO voor de tweede editie van Mood Swings. Na een stijf uitverkochte editie met San Soda achter de knoppen nodigen de discofreaks nu de New Yorker Ge-ology uit voor een vier uur durende set.
De mannen van Club Loud zetten 11 december in Poppodium EKKO hun eerste clubavond neer met het nieuwste concept Pablo Discobar. Pablo Discobar Soundsystem zal de aftrap verzorgen, waarna house grootheid en vinylpurist San Soda de knoppen overneemt. Vier uur lang verzorgt hij een muzikale trip langs zijn kennisgebieden disco, afro, house en techno. 1
Studio Stekker Festival breidt dit jaar uit! Voorafgaand aan het festival trekken de artiesten zich een week lang terug in de studio's van Kytopia, wat interessante samenwerkingen oplevert. Daarnaast is de hele week gevuld met exclusieve evenementen.
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's Now) en Weekbreek Super System.
Omdat het de beste muziek ter wereld is, maar nauwelijks live te bewonderen, besloten Frans Twisk en Klazien Schaap om hun favoriete muziek genaamd 'chiptune' te delen met een live publiek. Eindbaas was geboren op 19 juni 2009 in het kleine punkpodium in Utrecht, het ACU, maar zou uitgroeien tot de beroemdste leverancier van onweerstaanbaar dansbare 8-bit bleeps uit de geschiedenis.
Tijdens de zevende editie van Opkikker komt Coma naar EKKO. Het Keulense duo verzorgt op 14 februari een liveset. Daarnaast nodigen organisatoren Nuno dos Santos en Pitto ook de Nederlandse dj Estroe uit.
Begin februari vindt de eerste editie van Bright in het nieuwe jaar plaats. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Paul Woolford, Dusky, Bondax, George Fitzgerald, Gerd en vele anderen. Voor deze twaalfde editie heeft Bright met de Engelse producer New York Transit Authority én het Nederlandse multitalent Elias Mazian weer een dijk van een line-up samengesteld.
Diep in de Groef is met de ingang van 2014 vernieuwd. EKKO's vaste dansavond op zaterdagavond, die nu al zo'n tien jaar meedraait, was toe aan enkele updates om het concept fris te houden en om aan de vraag van het publiek te blijven kunnen voldoen. Aan de inhoudelijke opzet zal echter niet veel veranderen: het blijft een gezellige, ongedwongen dansavond met verschillende muzikale genres.
De vierde editie van Pissing In The Wind is bevestigd voor vrijdag 24 januari. Met deze keer als headliners de producer Palms Trax en de Belgische band Float Fall. Daarnaast zullen onder andere Falco Benz, DJ St. Paul en Konduku hun kunsten vertonen.
Donderdag 19 december krijgt house-liefhebbend Utrecht de kans om haar steentje bij te dragen aan 3FM's Serious Request. EKKO opent haar deuren voor een lekker avondje dansen op de rollende beats van Dagrust en Funky Deluxe.
EKKO's danceprogrammering voor dit najaar is rond. Zoals altijd is het EKKO gelukt om inhoud boven snel succes te verkiezen. Kwaliteit boven hypes. Onder andere Floating Points, Motor City Drum Ensemble, Paul Woolford, San Proper en Pupkulies & Rebecca komen voor de jaarwisseling naar de Bemuurde Weerd. 1
Opkikker viert vrijdag 25 oktober haar vijfde editie in Poppodium EKKO met twee bijzondere internationale artiesten: de in Iran geboren Zweed Aril Brikha en de Deense Uffe. Opkikker-organisatoren Nuno dos Santos en Pitto treden zelf ook op. Een muzikale avond met een hoog live gehalte.
Aan het einde van de zomer keert Bright na een uitstapje naar Tivoli terug naar haar thuisbasis, EKKO. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Dusky, Bondax, George Fitzgerald en Girl Unit. Voor deze negende editie heeft Bright 'the first lady of bass' – Ikonika – uitgenodigd, die net haar tweede album uitbracht.
Na een eerste jaar, waarin de organisatie inmiddels gevestigde namen als Dusky, Bondax, George Fitzgerald en Girl Unit naar Utrecht bracht, is Bright niet meer weg te denken uit het Utrechtse nachtleven. Voor de achtste editie heeft Bright wederom één van de meest toonaangevende houseproducers van het moment uitgenodigd: Ejeca.
Voor de zevende editie gaat Bright een samenwerking aan met de gerenommeerde kledingwinkel ill. Op de line-up staat onder andere Girl Unit van het succesvolle Night Slugs label en het café zal volledig in het teken staan van ill.
Opkikker
9 februari 2013
"Iedereen heeft het wel eens een opkikker nodig'. Zo dachten ook Nuno dos Santos & Pitto. Dat in combinatie met de drang om een avond neer te zetten met een grote passie voor muziek resulteerde in de inmiddels bekende "opkikkers" in Poppodium EKKO te Utrecht.
Bright is de nieuwe clubavond van Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep en techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. In het nieuwe jaar gaat Bright sterker dan ooit met één van de best gewaardeerde house producers van het moment, George Fitzgerald.
Bright is de nieuwe clubavond van Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep- en techno-avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. 1
Op 5 oktober is Bright terug met 'the next best thing' uit Engeland, Dusky, én 'the next best thing' uit Nederland, Jameszoo. 1
Bright is de nieuwe clubavond van Tropique in samenwerking met Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep en techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. Eerder dit jaar bracht Bright al toonaangevende acts als Addison Groove, Jam City en Presk. Op 24 augustus is Bright terug met niemand minder dan de succesvolle Parijse DJ French Fries en een speciale UK Garage set van June Miller. 1
Zo! Opkikker is terug van weggeweest! Op woensdag 16 mei 2012, aan de vooravond van Hemelvaartsdag, maakt een van Utrecht's meest tot de verbeelding sprekende alternatieve dansavonden haar rentree in Poppodium EKKO aan de Bemuurde Weerd OZ in Utrecht. 1
Bright is de nieuwe clubavond van Tropique in samenwerking met Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere Dubstep en Techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. Na een knaller van een eerste editie, een volle bak en een geweldige twee uur durende set van Addison Groove, is Bright op 25 mei terug met niemand minder dan Jam City en Presk. 1
Bright is de nieuwe clubavond van Tropique in samenwerking met Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep en techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. Voor de eerste editie op 23 maart heeft Bright gelijk een knaller van een headliner uitgenodigd: Addison Groove.
Jubileummaand Ekko
29 september 2011
In oktober bestaat EKKO 25 jaar. Vandaar dat de hele maand oktober in het teken staat van speciale optredens in het kader van het jubileum.
Campingdisco
5 mei 2010
De eerste witte melkflessen zien het zonlicht en er kan weer stilletjes aan zonder jas gefietst worden. Jaha de zomer is in aantocht! En om dat te vieren pakt Eenheidsworst uit met een Campingdisco Tweedaagse. 1
Source on Stage brengt live formatie Marbert Rocel, Roland Appel en kunst van Wayne Horse naar de EKKO. 3
Tim Exile in Utrecht
15 februari 2010
Tim Exile is er één van de nieuwe generatie die Warp Records voortgebracht heeft. Niet vies van stuitende maskers, vulgaire pakjes en bizarre samples doet hij zijn voormalig Warp Records voorganger eer aan. Net als Aphex Twin tovert ook Tim Exile op haast hoogbegaafde wijze met zijn apparatuur, om er met niet al teveel moeite gruwelijke sounds mee te produceren. Tim Exile doet dit echter ook nog eens met dien verstande, dat een elektronica artiest ook een hele goede entertainer kan zijn. 15
Rond-de-tafel nostalgie en wasbakken flirterij! Fok lentekriebels, hoera gutsend zomerzweet! Kom naar de eerste echte Campingdisco van het jaar in de EKKO. Laat je billen schudden in je trainingsbroek en dans op je blue suede slippers. Die nostalgie die elke camping weer oproept van kneuterigheid, het genoegen met minder comfort en het plezier in de kleine dingen van het leven. 3
Met de jubileumeditie van Full Spectrum net achter de rug, dringt de volgende avond zich al met lichte druk aan ons op. Op zondag 18 oktober 2009 vindt een speciale Full Spectrum In Concert plaats in EKKO, Utrecht. Ditmaal met een uiterst lovenswaardig optreden waar menig muziekliefhebber nog wel eens door verrast zou kunnen worden. 2
Hét electroconcept dat altijd weer die ongebruikelijke namen uit het onderste van de kan weet te schrapen en je mooie hoofdje verstelt doet staan. Je leest het dus goed: De organisatie van I Love Club Marguerita, adviseert Club Marguerita.
Utrecht is een nieuw podium rijker: Source on Stage. De avond draait om de interactie tussen verschillende kunstdisciplines. Tijdens de eerste editie, op vrijdag 13 maart van 22.00 tot 05.00, komen dj’s, een dichter, kunstenaars en een vj samen voor een unieke samenwerking met het publiek als deelgenoot. 7
Een nieuwe editie van Club Marguerita staat voor de deur, het gaat om alweer de achtste editie die in het nieuwe thuishonk EKKO wordt gehouden. Utrecht's kleinste poppodium erkende begin 2007 het harde werk van electro organisatie Marguerita en huisvest sindsdien één van de gezelligste electrofeesten dat Nederland te bieden heeft. Zo ook op vrijdag 14 november, waar de 303 All Stars acte de presence zullen geven. 7
Full Spectrum bestaat 2 jaar en dat betekent logischerwijs tijd voor een feestje! Sterker nog, een heel weekend feest: vrijdag in EKKO te Utrecht, zaterdag samen met Planet Rose in Doornroosje te Nijmegen. 11