Partyflock
 

Bright met New York Transit Authority & Elias Mazian in Ekko

gepubliceerd door , op
Begin februari vindt de eerste editie van Bright in het nieuwe jaar plaats. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Paul Woolford, Dusky, Bondax, George Fitzgerald, Gerd en vele anderen. Voor deze twaalfde editie heeft Bright met de Engelse producer New York Transit Authority én het Nederlandse multitalent Elias Mazian weer een dijk van een line-up samengesteld.

New York Transit Authority (NYTA) is behoort tot het rijtje producers die anno 2014 de grenzen tussen techno, house en electro laat vervagen. Hoewel hij officieel slechts twee releases op zijn naam heeft staan, behoren deze beide tot het vaste repertoire van DJ's als Gilles Peterson, Jackmaster, Benji B en vele andere. Wat velen niet weten is dat NYTA zijn sporen in de dubstep onder zijn andere pseudoniem, Mensah, al lang en breed verdiend heeft.

Naast NYTA heeft Bright weer een Nederlandse topper weten te strikken. Elias Mazian is afgelopen jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in het hoofdstedelijke clubcircuit. De sets van de oorspronkelijk uit Amersfoort afkomstige DJ en producer kenmerken zich door emotie en passie. Niet voor niets staat hij regelmatig in clubs als Trouw en de Chicago Social Club en wordt het gezien als het protegé van Tom Trago. Natuurlijk leiden residents El Maria en Friday de boel in stijl in en uit.

Volledige line-up:
New York Transit Authority
Lobster Boy
Elias Mazian
Barre Tijden
Friday & El Maria
Bright
Visuals by Sjush