Partyflock
 

2e editie Campingdisco Ekko Utrecht

gepubliceerd door , op
2e editie Campingdisco Ekko Utrecht
30 januari 2010
Rond-de-tafel nostalgie en wasbakken flirterij! Fok lentekriebels, hoera gutsend zomerzweet! Kom naar de eerste echte Campingdisco van het jaar in de EKKO. Laat je billen schudden in je trainingsbroek en dans op je blue suede slippers. Die nostalgie die elke camping weer oproept van kneuterigheid, het genoegen met minder comfort en het plezier in de kleine dingen van het leven.

Kortom, je reinste Hollandse gezelligheid. Denk aan eindeloos pingpongen tegen Tafeltenniskoning Ping Pong en hangen op onze klassieke campingmeubilair met tafellakentjes. Begeef je in het underground Bingo circuit en eet een stokbroodje 'La vache qui rie'. En de hele avond is er natuurlijk de niet-te-missen en niet-te-vergeten Campingdisco! Onder de TL lampen en op de beats van sleazy hitjes, Franse Hiphop, nog meer nostalgie, Duitse electro van Eric de Man und Der Kaiser, DJ's en Weltschmerz en de jongens Style Beats Liberation Front. Alles mag; schurken, schuifelen, schuren, slijpen, tongen achter de caravan of even vozen bij de wasbakken.

Der Kaiser und Der Man (Eric de Man) geven je alles wat scheurt, rock, favela, electro, het maakt ze niet uit. Eric de Man werd in ’93 resident van de Club Risk feesten in Amsterdam en is vanaf dat moment niet meer weg te denken in de Nederlandse en internationale undergroundscene. En tijdens de Campingdisco zal hij samen met der Kaiser zijn rauwe randje laten zien en zijn ze niet vies van een potje Campingdisco-en.

Weltschmerz als gedoodverfde residents van de Campingdisco kunnen je als geen ander naar die orgastische vuurwerkramp in je kop draaien. Natuurlijk mede dankzij Diplo, Rye Rye, Boys Noize, Proxy, Passion Pit, The Bloody Beetroots, M.I.A., Leila K, Tokyo Ghetto Pussy, Mariah Carey, La Roux, Fake Blood and so on! Lola & Weltschmerz klinken van de zachte sabbel aan je oorlel tot die net iets te harde beet in je nek! Kijk maar uit voor zuigzoenen.

Style Beats Liberation Front. Style beat what? SBLF is een DJ duo dat de wereld wil volpompen met lauwe beats en gevaarlijke vibes. Deze jongens zijn altijd klaar om te knallen en zullen niet schromen om er een tandje bij te doen! Met altijd nieuwe en verrassende beats in petto, kun je maar beter stevig in je slippers staan! Dansen zul je.

De zomer komt naar je toe deze winter!

3 opmerkingen

prachtig persbericht :-D
Lijkt me ook echt een grappig feestje