Partyflock
 

Tim Exile in Utrecht

gepubliceerd door , op
Tim Exile in Utrecht
14 februari 2010
Tim Exile is er één van de nieuwe generatie die Warp Records voortgebracht heeft. Niet vies van stuitende maskers, vulgaire pakjes en bizarre samples doet hij zijn voormalig Warp Records voorganger eer aan. Net als Aphex Twin tovert ook Tim Exile op haast hoogbegaafde wijze met zijn apparatuur, om er met niet al teveel moeite gruwelijke sounds mee te produceren. Tim Exile doet dit echter ook nog eens met dien verstande, dat een elektronica artiest ook een hele goede entertainer kan zijn.

Naast zijn imponerende album ListeningTree (2009) wil Exile ook met regelmaat indruk maken met zijn uitermate originele optredens. Geef de beste Brit een laptop, wat apparatuur, een microfoon en de nodige carnavalstenues en zie recht voor je neus een formidabele performance ontstaan. Deze veelzijdige, multi getalenteerde en creatieve artiest is met zijn stijl een ware bruggenbouwer binnen de dance scene.

Darko Esser & Onionboy zullen ook acte de présence geven. Esser bracht in november 2009 zijn debuutalbum uit en dat is best knap gedaan voor een dj die naast plaatjes draaien ook verantwoordelijk is voor de danceprogrammering van Doornroosje in Nijmegen, een eigen platenlabel (Wolfskuil Records) en zijn hand niet omdraait voor de medeorganisatie van grootschalige festivals zoals Free Your Mind in Arnhem. Het debuutalbum genaamd 'Balans' werd goed ontvangen en leek het ultieme visitekaartje voor een dj die al jarenlang op huisbezoek kwam. Deze avond zal zijn nieuwe maatje Onionboy hem vergezellen en het kersje op de draaitaart van Darko Esser zijn.

Nuno dos Santos is ook in dit nieuwe jaar weer onlosmakelijk met Full Spectrum verbonden en laten we eerlijk zijn; dat is helemaal niet zo vervelend! Dos Santos weet zelfs van zout en zoet nog iets lekkers te maken, laat staan een avond vol artiestentalent te maken tot een ouderwets Hollands avondje uit. Dit voormalige 'talent van het jaar 2006' zal in 2010 stug doortimmeren aan de reeds ingeslagen weg die hem naar zijn internationale succes leidt.

Voor degenen die het muzikale geweld in de zaal even willen vermijden en de behoefte hebben aan losbandig vertier, kunnen hun hart ophalen in het café. Aldaar zal het duo Haak & Bootz, bezig met hun afscheidstournee langs podia, zorgen voor de nodige 'oh ja, die plaat is vet ' momenten. Van ruige dub tot vettige rock. Visuals zoals altijd in de zorgzame handen van Full Spectrum's pareltje VJ Slof; het synoniem voor oogstrelend vermaak.

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
GE-NI-AAALLL artiest !

 
Cool :)
 
"Is anyone on fucking druugggs tonight" B)
Keer op r_AW gezien, best bijzonder (Y)
Jaaaa, fuckin gaaf :respect:
 
Uitspraak van M op maandag 15 februari 2010 om 16:27:
Keer op r_AW gezien, best bijzonder

:yes:

ML ook met zijn joystick-riem :D
@ Prspct XL 4 was hij de man b)
 
Artiest Balbasaur


Ik wil die nog eens horen :P
Artiest Epox
eerste keer op r_AW gezien erg vet! daarna in berlijn mis gelopen.

wil graag exile nog eens zien :)
Uitspraak van Epox op maandag 15 februari 2010 om 22:18:
eerste keer op r_AW gezien erg vet!

Wass idd erg vet, imo beter dan de 2de keer. 2de keer was zoals bovenstaand filmpje van B.A.L, technisch vond ik het nog steeds geniaal, alleen was het niet precies mijn smaak.
Ik heb de beste man 5 keer mogen aanschouwen en het is een held!
Hoewel ik zijn oude stijl toch beter vond...


:bier:
Op Dissonant Festival gezien.. gekkehuis!
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Coole gast, op Lowlands ook gezien.
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3319, 2662}
Zwaar zin in deze avond!!!