Partyflock
 

Ikonika in Ekko tijdens Bright

gepubliceerd door , op
Aan het einde van de zomer keert Bright na een uitstapje naar Tivoli terug naar haar thuisbasis, EKKO. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Dusky, Bondax, George Fitzgerald en Girl Unit. Voor deze negende editie heeft Bright 'the first lady of bass' – Ikonika – uitgenodigd, die net haar tweede album uitbracht.

Ikonika stond al langer op het lijstje van artiesten die Bright nog eens wilde uitnodigen, dus toen bekend werd dat de Britse dame eind juli haar tweede album zou uitbrengen op het gerenommeerde [artist=76078]{Artiest met ID 76078 bestaat niet!} label (bekend van onder andere Burial) lag het voor de hand haar naar EKKO te halen. Haar album genaamd 'Aerotropolis' werd al betiteld als 'één van dé zomeralbums van 2013'. Zes september komt Ikonika voor het eerst naar Utrecht en zal ze ons laten horen, en voelen, waarom ze bekend staat als 'the first lady of bass'.

Naast Ikonika maakt de jonge Amsterdamse mayo haar opwachting. Je leest het goed: 'haar' opwachting. Net als Ikonika is ook mayo van een ander geslacht dan de meeste DJ's. Met haar energieke en eclectische sets is ze inmiddels een vaste waarde in het Amsterdamse nachtleven. Het werd dan ook hoog tijd dat ze eens naar Utrecht kwam.

Naast deze dames zijn de residents met Friday en El Maria weer op volle oorlogssterkte. Friday stond dit jaar onder andere al op Club MTV, Paaspop, de Nachtspelen en Symphonica Elektronika. El Maria draaide recent nog in Berlijn en doet in de tussentijd de grotere podia en clubs van het land aan.

Ikonika
[artist=76078]{Artiest met ID 76078 bestaat niet!}, 🇬🇧
mayo
The Amazing Agency, 🇳🇱
Friday & El Maria
Bright, 🇳🇱
Visuals by Sjush