Partyflock
 
Recensies · maart 2014
­ Nederland
Slam! Hardstyle Volume 5
maandag 31 maart 2014
Slam!FM blijft een van de vooraanstaande dance radiostations in Nederland en ook op vlak van de harder styles komen ze nog steeds aardig mee. Sinds een aantal jaren is er ook een hardstyle compilatiereeks van Slam!FM, natuurlijk uitgebracht door Cloud 9. Inmiddels zijn we aanbeland bij deel 5.
Uner – Tune 432
zondag 30 maart 2014
De Catalaanse Uner zal voornamelijk bekend zijn van zijn diepe analoge techhouse op hooggeplaatste labels als Diynamic en Cadenza. Met zijn origineel debuut 'Tune 432' laat de man horen een waar muziekkunstenaar te zijn.
Nick Curly - In The House
vrijdag 28 maart 2014
De Duitser Nick Curly heeft een goede band met Defected. Niet alleen re-released het zijn debuutalbum Between The Lines, ook een aantal remixen van het album kregen een plek op het label. Reden te meer voor Defected om hem eens te vragen voor de populaire In The House serie.
De nieuwe plaat van D-Block & S-te-Fan, Isaac samen met Chris Madin, getiteld 'Alive' belooft een heleboel vuurwerk. Wat voor vuurwerk lees je in deze recensie.
The Hard Way - The Hard Way
dinsdag 25 maart 2014
Rock en punk tegenover drum and bass, hardcore en breakcore. Totaal verschillende werelden, die nu door de duivelse mannen van The Hard Way worden samengebracht.
Armin van Buuren's 'A State Of Trance' show behaalde onlangs zijn 650e uitzending. Reden genoeg om er, naast een aantal internationale feesten, een 5-cd box tegenaan te gooien.
Wilde Liebe
zaterdag 22 maart 2014
WILDE is een boekingskantoor dat al ruim tien jaar bestaat. De volgende stap is een label. ''Wilde Liebe'' is het startschot, met maarliefst 16 gloednieuwe tracks.
FabricLive 74 - Jack Beats
woensdag 19 maart 2014
De FabricLive serie gaat als een trein. Niet alleen weet het label grote namen te strikken, ook de mixen staan garant voor kwaliteit. Voor nummer 74 in de reeks mocht het duo Jack Beats hun opwachting maken.
Sendai - A Smaller Divide
dinsdag 18 maart 2014
Na Zeitgeber, Radial en Perc hebben we er alweer eentje voor jullie liefhebbers van het meer experimentele geluid. Met de nieuwe 'Sendai' gaan we nog verder de diepte in. Dus zet je versterker op vol vermogen en ervaar hoe abstract geluid kan zijn.
Pharrell Williams - G I R L
donderdag 13 maart 2014
De Pharrell fans hebben er acht jaar op moeten wachten; een nieuw solo album van mister Williams himself. Waar de bezige baas al eerder met o.a. Robin Thicke en Daft Punk de hitlijsten domineerde bleef het solo werk lang uit. Tot nu, want op 'G I R L' krijgen we verse beats, gevatte lyrics én zijn megahit Happy. Succes gegarandeerd, toch?
Sabota - Sabota
donderdag 13 maart 2014
Canadezen en muziek; het is niet altijd topkwaliteit geweest. Maar Sabota wil daar verandering in brengen. Hun eigen visie op house op hun eerste studioalbum, ook genaamd Sabota.
Colo - UR
donderdag 13 maart 2014
Colo is een duo waar heel erg weinig van bekend is. De twee braken vorig jaar door met hun eerste track 'Holidays.' Amper een jaar later brengen ze al hun eerste studioalbum uit. 'UR' is een album met veel betekenissen, zowel op muzikaal als op inhoudelijk vlak. Benieuwd of de fans die betekenissen ook terug zullen vinden.
Het talentvolle hardstyle duo Phuture Noize is bijzonder goed aan de weg aan het timmeren. Met een indrukwekkend cv op de agenda en een steeds groter groeiende fanbase kon een album niet uitblijven. Wij maken ons op voor een lekkere partij herrie met 'Music Rules The Noize'.
Na het succesvolle album 'Free The Universe' landt het ruimteschip Major Lazer terug op aarde voor een kort maar krachtig bezoek. 'Apocalypse Soon' is het nieuwste wapenfeit van Diplo en zijn bemanning en ditmaal wist hij ook Pharrell Williams en Sean Paul te ontvoeren voor een reis door het muzikale universum.
In navolging van Boys Noize' derde artiestenalbum, krijgen we nu het remixalbum van 'Out Of The Black'. Voor dit album wist de Duitser een aantal grote namen te strikken waaronder; Chromeo, The Chemical Brothers en Housemeister. Of de remixen ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde zijn kun je hier lezen.
Ad Brown komt met zijn nieuw album 'Something For The Pain.' Is dit album echt een pijnstiller of moeten over op de paracetamol? Je leest het in deze recensie.
Watergate 15 - Kerri Chandler
woensdag 5 maart 2014
De uit de Verenigde Staten afkomstige house veteraan Kerri Chandler heeft de eer gekregen om het alweer vijftiende deel van de befaamde Watergate mixcompilatie serie samen te stellen. Kerri Chandler staat bekend om zijn voorliefde voor garage, house en deephouse en dit zijn dan ook de stijlen die terug te vinden zijn op deze mixcompilatie.
Mas Teeveh - Dreamlike Flow
woensdag 5 maart 2014
Italiaan Massimiliano Cattaneo, bekend onder de naam Mas Teeveh, is een producer met een voorliefde voor zware bassen en diepe atmosferische producties. Onlangs heeft hij eerste album uitgebracht getiteld 'Dreamlike Flow'. Dit ruim zeventig minuten durende album bevat tien tracks, waarbij de nadruk ligt op duistere dansvloer gerichte techno.
Shadow Child - Collected
zondag 2 maart 2014
Dave Spoon is niet meer. Uit zijn schaduw herrijst Shadow Child, een van de heetste namen uit de UK bass scene van dit moment.
The Jaydes - The Jaydes
zondag 2 maart 2014
Ouderwetse analoge hardware, gecombineerd met de techniek van nu. Het idee is leuk en na een aantal jamsessies besloten Bloody Mary en Attan om er een nieuw project mee op te starten: The Jaydes. Het gelijknamige debuutalbum is er nu al, evenals de wilde toekomstplannen.
Ensemble Du Verre brengt begin dit jaar met 'The Light Gets In' al hun vijfde studioalbum sinds 2004. Voor de eerste keer werken ze samen met Compost, het Duitse label bekend van de Selection reeksen.
Slam! Hardstyle Volume 531 mrt 2014
Uner – Tune 43230 mrt 2014
Nick Curly - In The House28 mrt 2014
D-Block & S-te-Fan & Isaac feat. Chris Madin - Alive26 mrt 2014
The Hard Way - The Hard Way25 mrt 2014
A State Of Trance 650 – New Horizons24 mrt 2014
Wilde Liebe22 mrt 2014
FabricLive 74 - Jack Beats19 mrt 2014
Sendai - A Smaller Divide18 mrt 2014
Pharrell Williams - G I R L13 mrt 2014
Sabota - Sabota13 mrt 2014
Colo - UR13 mrt 2014
Phuture Noize - Music Rules The Noize9 mrt 2014
Major Lazer - Apocalypse Soon9 mrt 2014
Boys Noize - Out Of The Black - The Remixes9 mrt 2014
Ad Brown – Something For The Pain5 mrt 2014
Watergate 15 - Kerri Chandler5 mrt 2014
Mas Teeveh - Dreamlike Flow5 mrt 2014
Shadow Child - Collected2 mrt 2014
The Jaydes - The Jaydes2 mrt 2014
Ensemble Du Verre - The Light Gets In2 mrt 2014