Partyflock
 

Soixante Neuf

Soixante Neuf
24 december 2019
concept
Concept van .
SiteSite ixante-neuf.nl
E-mailinfo@soixante-neuf.nl
AdresNederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudtiktokxyoutube

Informatie

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Uitgaansagenda Soixante Neuf

Laatste feest was op dinsdag 26 december 2023: Soixante Neuf, Huize Maas, Groningen

Statistieken

233·feesten
233·in het verleden
81·nieuwsberichten
10·video's
68·winacties
1338·bezoekers
746·unieke bezoekers
139Partyflockfans
goed·stemresultaat (32.7229 stemmen)

Nieuws

Soixante Neuf
27 oktober 2023
Get ready voor Soixante Neuf 26 December! Op Tweede Kerstdag keren we terug naar de iconische locatie Huize Maas Groningen, de plek waar het ooit is begonnen
We zijn terug met je favoriete feestje, gewoon hier in Enschede. Hét feest dat keer op keer weer is uitverkocht. Aan jou de schone taak om je vrienden weer op te trommelen een avondje ongeëvenaard los te gaan met ons.
Back by popular demand!! From London to Aloha Amsterdam, we bring you The Bowl. This is a bowling experience with the best deejays and surprise live artists. During recent events we've hosted Steff London, NeYo, Krept & Konan, WSTRN, Tion Wayne, Skepta, Mabel, Ya Levi's, Vegedream, and Little Mix, to name a few.
Lazy Sunday
8 september 2022
Ben jij op zoek naar hét event waar je de week mee af kunt sluiten en een energyboost krijgt om de week mee door te komen?! We got it all for you.
Soixante Neuf 050
14 december 2018
Get ready for christmas en zorg dat jij nu al je kerstoutfit compleet hebt, want op woensdag 26 december, tweede kerstdag, geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!
Op vrijdag 23 februari geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
All we want for christmas is you! Kerst komt er weer aan en die breng je natuurlijk door met je familie en vrienden.
Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie van Urban Music Festival eerder dit jaar komt er een tweede editie op vrijdag 3 november.
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'.
Soixante Neuf
22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
2017 wordt bigger en better! Op zaterdag 1 april komt Soixante neuf weer naar het mooie Groningen voor een keiharde festival editie! Ons vorige zwaar uitverkocht indoor festival in Groningen is jou vast nog wel bekend..
Soixante Neuf
16 februari 2017
Ja, Ja, Ja! Zaterdag 25 maart is het tijd om gezien te worden! Tijd voor het feest waar de 9 de 6 volgt, zoals de mooiboys de independant ladies volgen naar De loft xl te Hengelo. 2
Soixante Neuf
14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
Soixante neuf 058
16 januari 2017
Ladies & gentlemen (maar vooral de ladies), maak je borst maar nat, want de twee meest populaire "mooiboy deejays" van Nederland komen samen naar club Red te Leeuwarden, voor een daverende XL editie van soixante neuf.
Soixante Neuf 026
20 december 2016
Kerst moet je met familie en vrienden doorbrengen en vaak lukt dit niet op een vooravond. Maar, nadat je op zondag 25 december met je familie je buik hebt volgegeten, spreek met je vrienden af om in Luxor live lekker te genieten van elkaars aanwezigheid en de beste urban tunes tijdens Soixante Neuf 026!
Soixante neuf 074
13 december 2016
Een goed begin is het halve werk, dus zorg dat je een flitsende start maakt in het jaar 2017 samen met al je vrienden bij Soixante neuf 074 in de Loft xl te Hengelo!
One presents
8 december 2016
Op zaterdag 24 december komt one voor de eerste keer naar club Kokomo, en omdat het Kerstavond is pakken ze uit met een line up waar je U tegen zegt! Geheel in de Kerstsfeer zijn het de Drie Koningen en de Queen uit de Nederlandse urban scene die op bezoek komen in club Kokomo:
Soixante Neuf 050
7 december 2016
Met kerst hoor je met je familie en vrienden te zijn. Dus zorg dat je na je buikje rond te hebben gegeten, met je vrienden afspreekt op het leukste feestje van Groningen; Soixante Neuf! Én omdat het kerst is hebben we niet 1 maar 2 top acts voor jullie om van te genieten!
One presents
17 november 2016
Na uitverkochte edities met o.a. Chris Brown en Omarion brengt dj Irwan, de man die door collega deejays "beste deejay van Nederland" wordt genoemd, zijn concept 'one' op zaterdag 26 november naar Hengelo. De afgelopen maanden heeft Irwan voor heel wat supersterren gedraaid, waaronder Rihanna, Big Sean, Rick Ross en Jeremih én was hij de Europese club tour dj voor C Breezy.
Soxante neuf 050
14 november 2016
Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanks dat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal!
Op groot verzoek inviteert soixante neuf de heren van broederliefde om toch nog een keer naar club red te komen. De vorige editie van broederliefde in red was ver van tevoren dik uitverkocht, dus zorg dat je er gelijk bij bent, want als soixante neuf samen gaat met broederliefde, weet je hoe laat het is! Dit gaat een uitverkochte editie worden die je niet wilt en mag missen!
Zaterdag 8 oktober vindt het dik uitverkochte concert van Justin Bieber plaats en na een show hoort natuurlijk een afterparty. In The Dome te Arnhem vindt zaterdag 8 oktober vanaf 23:00 de officiële Justin Bieber afterparty plaats, met niemand minder dan de dj van Justin Bieber: djTay James achter de draaitafels. En als je erbij bent en omhoog naar de vip kijkt. 3
Soixante Neuf 050
15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
Soixante Neuf 074
9 september 2016
Neuf staat deze maand 14 jaar aan de top van het uitgaansleven in Nederland. Uiteraard moet dat groots gevierd worden! We hebben dan ook niemand minder dan Ronnie Flex gestrikt om op zaterdag 24 september het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf met jullie te vieren!
Wat begon met een huisfeestje aan de Amsterdamse grachten, is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken urbanconcept in Nederland én het buitenland! In de maand september viert Soixante Neuf alweer haar '14 year anniversary'! De aftrap is op zaterdag 27 augustus in RED, Leeuwarden. Ze zullen deze avond met niemand minder dan I am Aisha vieren.
Aangezien zaterdag 9 juli 'the season finale' is van Soixante Neuf moeten ze wel afsluiten met een cliffhanger! Met trots presenteren ze dan ook niemand minder dan de heren van SFB, die met jullie de zomervakantie in komen luiden. De boys hebben niets anders dan hits op hun naam staan, dus zorg dat je erbij bent op zaterdag 9 juli in Luxor Live om mee te zingen en los te gaan met Strictly Family Business oftewel SFB!
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geëmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!
De organisatie achter Luxurious heeft net een dikke XXL editie achter de rug, maar kijkt alweer uit naar haar volgende project en dat is het gezelligste feestje van Utrecht: Exclusive. De aankomende editie is op vrijdag 25 maart. Het belooft weer een heerlijk Utrechts onderonsje te worden, waarbij iedereen uitgenodigd is.
Rumag
15 maart 2016
RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in RED werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.
Na een dik uitverkochte eerste editie, is het zaterdag 19 maart tijd voor de tweede Arnhem-editie van Soixante Neuf in Luxor Live!
Na vele gezellige uitverkochte edities gaat Be Famous nu op tour! Met al snel de eerste stop op zaterdag 13 februari in de Winkel van Sinkel te Utrecht! Be Famous zorgt om de maand voor een celebrity-waardig, bomvolle De Loft XL in Hengelo en gaat nu de rest van het land in.
Op breed verzoek is het eindelijk zo ver, Soixante Neuf goes Arnhem, Luxor Live op zaterdag 6 februari!
Zaterdag 13 februari is het eindelijk tijd om nog groter te gaan in Groningen. Na meerdere uitverkochte edities in club Kokomo en in het verleden ook Huize Maas en de &zo te hebben uitverkocht, is het eindelijk tijd om noggroter te gaan. Met trots presenteren wij de valentes XXL edition van Soixante neuf op zaterdag 13 februari in de Martina plaza!
Oud en nieuw hoor je met je vrienden en familie te vieren. De organisatie van Soixante Neuf zal er dan ook alles aan doen, dat als je om klokslag 12 uur met je familie het nieuwe jaar inluidt, je erna naar De Loft XL kunt komen om daar met je vrienden nog een keer af te tellen en het nog eens dunnetje over te doen. Donderdag 31 december is De Loft XL ook de enige plek waar je oud en nieuw echt kunt vieren in het oosten! Dus haal je tickets snel en zorg dat jij erbij bent met oud & nieuw 2016.
Merry christmas everybody. Allereerst wil de organisatie van Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!
Vrijdag 27 november wordt Groningen weer wakker geschud! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf, de 050 editie! Na de twee laatste edities te hebben uitverkocht, kijkt de organisatie er weer naar uit om richting het hoge noorden te reizen, to do it the 'Soixante Neuf way'. Voor deze editie hebben ze niemand minder dan onze favoriet bij the Voice of Holland, Brace uitgenodigd! Maar ook FunX & Encore finest DJ Prime is in the building.
Vrijdag 6 november komt het hardste urban event van Nederland weer naar Utrecht. Al 13 jaar staat Soixante Neuf aan de top van de scene en vrijdag 6 november gaat weer duidelijk worden waarom! Als headliner hebben we de man achter de grote hit 'Round & Round', F1rstman! Op Bloemendaal liet hij het publiek al helemaal los gaan en hij heeft weten dat hij ernaar uit kijkt om het in Utrecht nog eens dunnetjes over te doen. Zorg dat je er dus bij bent de zesde!
Zaterdag 26 september viert Soixante neuf haar 13 jarig bestaan in het oosten! De Loft XL Hengelo, zijn jullie klaar voor een groots b-day feest?! Niemand minder dan mister "Round & Round" F1rstman, komt samen met jou het 13 jarig bestaan van Soixante neuf vieren! Verder komen de heren van Smash&aries, samen met één van de mooiste stemmen van Nederland, Brace mee feesten.
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes!*Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?
Zondag 13 september is het wederom aan! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf The Bday Beach Edition in Beachclub Vroeger! En niet zomaar een editie, want Soixante Neuf viert haar dertiende verjaardag in de maand september!
In de maand september is Sioxante Neuf jarig! Dit wordt de hele maand september gevierd, te beginnen op zaterdag 5 september in RED te Leeuwarden! Ze zullen wederom met een keiharde Soixante Neuf editie komen. Om dit heugelijke feit te vieren, is de line-up deze keer wel echt belachelijk hard!
Soixante Neuf op eerste Pinksterdag in Kokomo GroningenNa een bomvolle, supergezellige, heerlijke paaseditie van Soixante Neuf in Club Kokomo in Groningen is het zondag 24 mei alweer tijd voor de volgende knaller! Groningen maak je maar klaar voor de Pinkstereditie van Soixante Neuf op zondag 24 mei!
Op zondag 17 mei maakt Soixante Neuf haar debuut op het strand in Beachclub Vroeger. Voor deze XXL editie worden krachten gebundeld met heavyhitter THRWBCK om nog meer memorabele herinneringen te creëren. Met live optredens van Broederliefde, Jayh Jawson en Gio en een line-up waar je gerust 'u' tegen kunt zeggen. Deze twee topconcepten bundelen hun krachten om het publiek daadwerkelijk te geven wat zij willen: een kwalitatief ijzersterke editie waar je nog dagen over aan het napraten bent.
Na een keiharde tweede editie van Soixante Neuf in Club Kokomo is het op zondag 5 april, oftewel Eerste Paasdag, tijd voor weer een daverende editie. De volgende dag is het Tweede Paasdag en is iedereen vrij, dus geen enkele reden om het te missen! Aangezien het Pasen is, moet er uiteraard flink uitgepakt worden en wel met een dikke line-up.
Na een uiterst gezellige New Years Eve editie, is het zaterdag 7 februari weer tijd voor een daverende Soixante Neuf editie in Tilburg en wel in Club Epic!
Na een supergezellige en volle eerste editie in de Winkel van Sinkel is het vrijdag 30 januari tijd voor de tweede editie van Soixante Neuf in de Winkel van Sinkel. De eerste editie bestond uit een bomvolle club met alleen maar leuke en gezellige mensen, de tweede editie moet dit uiteraard overtreffen. Aan de line-up en organisatie zal het zeker niet liggen. Ondanks dat Soixante Neuf nu door heel Nederland zit en zelfs maandelijks in Dubai een editie heeft, is en blijft Utrecht een van de favoriete steden van Soixante Neuf!
Na een dik uitverkochte eerste editie is* Soixante neuf zaterdag 31 januari weer terug voor een tweede daverende editie in de hotste club van Leeuwarden: Club Red! Voor deze editie komt niemand minder dan Nederlands
Ho Ho Ho, Merry Christmas everyone! Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en geliefden samen te komen. Na lekker te hebben gegeten tijdens de kerstdagen, is het in de avond van tweede kerstdag op vrijdag 26 december tijd om met vrienden samen te komen bij Soixante Neuf!
Na grote vraag is het eindelijk zover! Soixante Neuf komt naar Tilburg en wel op zaterdag 1 november in club Epic. Tilburg maak je dus klaar voor de eerste editie van Soixante Neuf in Tilburg op zaterdag 1 november! 1
Guess who's back on Friday the 26th of September?! Na enige tijd uit de stad geweest te zijn is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Groningen! Club Kokomo is de nieuwe thuishaven in Groningen van het internationale concept.
Op zaterdag 27 september gaan we losssssssss! In september is Soixante neuf jarig en haar 12 jarige bestaan moet uiteraard groots gevierd worden in al haar steden en zeer zeker op haar favoriete thuishaven in het oosten De Loft XL! Aangezien het een verjaardagseditie is, heeft de organisatie niet 1 maar wel 3 headliners ready om het dak eraf te blazen!
Guess who's back on Friday the 5th of September? Na enige tijd uit de stad weg geweest te zijn, is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Utrecht! De Winkel van Sinkel is de nieuwe thuishaven van het internationale concept. Ondanks dat Soixante Neuf even uit Utrecht is geweest, heeft zij zeker niet stil gezeten. Met edities in Amsterdam, Hengelo, Breda, Groningen en Leeuwarden viert Soixante Neuf gedurende de maand september alweer haar twaalfjarig bestaan!
Amsterdam maak je klaar voor Soixante Neuf op zaterdag 10 mei in Arena te Amsterdam! Ondanks dat Soixante Neuf voor uitverkochte zalen zorgt in Eindhoven, Breda, Hengelo, Groningen & Utrecht blijft er geen andere editie dan de editie in Amsterdam. Daar waar alles is begonnen zo'n 11,5 jaar geleden. De organisatie is dan ook druk bezig om er een onvergetelijk spektakel van te maken! Geloof dit: 'je wilt deze editie niet missen!' Dus zet het in je agenda, zaterdag 10 mei Soixante Neuf in Arena te Amsterdam.
Vrijdag 25 april is de allereerste Koningsnacht van Nederland en dat moet natuurlijk keihard gevierd worden! Zorg dat je er dan ook bij bent op deze heugelijke oranje nacht. Soixante Neuf komt vrijdag 25 april naar Kerkplein, dus je weet wat dat betekent: 'party till you drop'!
Onze eerste Koningsdag staat voor de deur op zaterdag 26 april. Bij het verjaardagsfeest van onze koning hoort uiteraard ook een goed clubfeest en overdag begin je al! Meestal is de stad rond 18:00 uur al uitgestorven maar niet dit jaar, want om 17:30 uur beginnen ze in de Stairway to Heaven met een knallende Exclusive, the Kingsday edition.
Zaterdag 29 maart is het weer tijd voor het gezelligste feest van het oosten. Het is dan weer tijd voor de eerste editie van Soixante Neuf van het jaar in het oosten. Maak je klaar om weer te worden meegevoerd in de extase, waar alleen Soixante Neuf voor kan zorgen. 1
It's that time again! Vrijdag 31 januari is het tijd voor de eerste editie van Soixante Neuf in 2014. Omdat het de eerste editie van het jaar is, moet het uiteraard extra speciaal worden. Niemand minder dan team Encore (WaxFiend & Prime) is dan ook de headliner voor deze Soixante Neuf editie.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!
Het aftellen is begonnen! 2014 Staat voor de deur en wat is er nu een betere manier om in het oosten het nieuwe jaar in te gaan, dan met het nummer één feest van het oosten: Soixante Neuf?!
Exclusive
9 september 2013
Op zaterdag 5 oktober bundelen de twee hotste organisaties van Utrecht Soixante Neuf & Luxurious haar krachten om samen het meest exclusieve concept van Utrecht Exclusive te organiseren.
Soixante Neuf is jarig, dus er moet gefeest worden! De maand september is de maand dat Soixante Neuf door het land haar 11e verjaardag viert, dus ook op vrijdag 27 september in de Kerkplein te Breda. Op je verjaardag hoor je los te gaan en dat is de 27ste ook zeker de bedoeling! Zorg dus dat jij erbij bent om dit heugelijke feit te vieren: Soixante Neuf - The 11 Year B-Day Edition!
Zaterdag 14 september viert Soixante Neuf het heugelijke feit dat zij alweer elf jaar geleden begonnen is in een woonkamer in een grachtenpand aan één van de mooie grachten van Amsterdam. En nu, elf jaar later heeft Soixante Neuf internationaal muzikaal lawaai doen opbloeien tot de meest hippe feesten, die vele steden in Nederland hebben veroverd!
Na de eerste editie heeft de organisatie niets anders dan leuke reacties gekregen op wat nu al 'het hotste' feest in Breda wordt genoemd! Vandaar dat Soixante Neuf op vrijdag 24 mei nog harder terug wil komen.
Maandag 29 april is het voorlopig de laatste koninginnennacht in Nederland. Vandaar dat Soixante Neuf die nacht helemaal hammmmmm wil gaan! Let's make this a night to remember! De volgende dag is iedereen vrij, dus geen reden om niet te komen.
Vrijdag 5 april ga je zoals gewoonlijk weer los in de Bermuda Eindhoven! De vijfdee gaat Soixante Neuf 040 namelijk weer internationaal! Niemand minder dan één van de beste, zo niet de beste, deejay van de States dj Trauma is op vrijdag 5 april in the building. 3
Op vrijdag 1 maart is het alweer tijd voor wederom een extra speciale editie van Soixante Neuf 040. De afgelopen editie waren supersterren Marques Houston en Horace Brown live on stage en ook deze keer mogen jullie zoals altijd weer iets spectaculairs van Soixante Neuf verwachten.
Hoe kan je een uitverkochte en supergezellige tienjarige bestaan editie van Soixante Neuf opvolgen? Dat ga je vrijdag 2 november zien met niemand minder dan The Flexican ft. MC Fit in de &ZO te Groningen!
Soixante Neuf in &Zo
24 augustus 2012
Soixante Neuf neemt alleen genoegen met de beste dj's, vandaar dat alleen de absolute top op vrijdag 7 september bij hen aanwezig is.
Na een afgeladen editie in mei is het 1 juni weer tijd voor de volgende knaller van Soixante Neuf. Dit keer gaat het concept internationaal met Belgisch nummer 1 eclectic R&B deejay Sake, die elke zondag de Mondial op zijn kop weet te zetten!
Na een maand over te hebben geslagen is het vrijdag 4 mei weer tijd voor Eindhovens nummer één feestje Soixante Neuf. Nederlands nummer één R&B zanger Gio, welbekend van talloze hits zoals: 'We're in charge' ft. Issy, 'Hoe ze loopt' ft. Keizer & 'Je hebt me' komt de dames hun harten breken.
Maandag 30 april is het, zoals jullie allen weten, Koninginnedag en om deze dag nog specialer te maken, is er in Club &ZO te Groningen de Koninklijke editie van Soixante Neuf 050. Aangezien Soixante Neuf constant wil blijven verrassen, vindt deze editie plaats in een voor de organisatie nieuwe en verfrissende locatie, waardoor het gegarandeerd weer een wervelende uitverkochte editie zal worden.
Vrijdag 2 maart is het weer tijd voor het gezelligste feestje van Eindhoven Soixante Neuf. Soixante Neuf 040 is keihard en dat zal vrijdag 2 maart zeker niet anders zijn.
Nadat het jaar 2011 met de knallende Soixante Neuf NYE editie is geëindigd, is het zaterdag 11 februari weer tijd voor een nieuwe editie van het meest gezellige evenement van het hoge Noorden: Soixante Neuf. Nederlands nummer 1 eclectische DJ, The Flexican, is weer in de building en zal deze avond dan ook weer helemaal los gaan!
No more club Monza
21 januari 2012
Na ruim zeven jaar gevestigd te zijn geweest in de Potterstraat te Utrecht gaat Monza voorgoed haar deuren sluiten. 7
Soixante Neuf 050
16 maart 2011
Soixante Neuf is in Groningen na de laatste editie niet meer weg te denken. In de Noordse volksmond wordt het al het gezelligste eclectische feest van het hoge Noorden genoemd. Zaterdag 2 april is het de hoogste tijd voor de 3e editie. Huize Maas maak je borst maar nat, want 2 april gaan we nog harder knallen als ooit ervoor. 1
Soixante Neuf 030
14 maart 2011
Dat het tijdens Soixante Neuf in Club Monza losgaat is een feit, de eerdere uitverkochte edities bewezen dit. Zoals het de organisatie betaamd, wordt er bij geen enkele editie iets aan het toeval overgelaten, de hotste artiesten, live performances, prachtige dansers en de leukste bezoekers dragen allemaal bij aan het feit dat het LOSGAAT. 1
Op Koninginnedag, vrijdag 30 April staat Nederland op zijn kop. En om ervoor te zorgen dat er een goed eind komt aan een van de gezelligste dagen van ons land, presenteert Wild FM Hitradio met trots de speciale editie van Soixante Neuf in de 4 sterren locatie Arena.
Soixante Neuf
17 maart 2010
Het is eindelijk weer zover, zaterdag 3 april kan zowel man als vrouw weer genieten van Nederlands meest vrouwvriendelijk happening: Soixante Neuf in de Arena. Na een uitstapje te hebben gemaakt naar een bijna uitverkocht en uiterst gezellige Danssalon in Eindhoven is Soixante Neuf er zaterdag de 3e weer om jullie te laten genieten van de lekkerste eclectische tunes.