Partyflock
 
­ Nederland

Soixante neuf goes extra extra large in Groningen

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf XXL
25 december 2015
Zaterdag 13 februari is het eindelijk tijd om nog groter te gaan in Groningen. Na meerdere uitverkochte edities in club KOKOMO en in het verleden ook Huize Maas en de &zo te hebben uitverkocht, is het eindelijk tijd om nog grtoer te gaan. Met trots presenteren wij de valentines XXL edition van Soixante neuf op zaterdag 13 febrauri in de Martina plaza!

Bij een XXL editie hoort uiteraard ook een XXL line up! Vandaar hebben we ook een sterren line up, die gewoonweg belachelijk is! Zo hebben we niemand minder dan de hotste rapper van het moment Ronnie Flex, de beste en populairste R&B zangers van het moment Brace en ook GIO in the building! Maar los van deze koningen hebben we ook de man die weliswaar een 3e plek heeft weten te bemachtigen bij de Nationale Sekstest: Keizer!

Laten we ook maar meteen verder gaan met de deejays van deze avond! De heren van Childsplay komen langs, 1st lady Lady Bee en internationaal meest succesvolle urban deejay, the living legend DJ Irwan zullen hun skills achter de draaitafels ten gehore brengen! Voor de ladies hebben we smoothboys Johnny 500 & Freddy Moreira en dat is nog lang niet alles.

Soixante neuf 050, valentines XXL edition heeft als doel om Groningen op zijn kop te zetten! En dat is zaterdag 13 februari, zeker het geval. Met trots presenteert Soixante neuf de line up voor de aankomende editie:

Live on stage:
Roniie Flex
Brace // Gio // Keizer

Deejays:
Childsplay // Lady Bee // Irwan (Team Lovely)
Smash&Aries ft Brace // Johnny 500
Freddy Moreira // Mitchel supreme // Impulz
Jurab // Rodney music // JAAL // Don John

Hosted by: Lirical

Download nu de Soixante neuf APP voor jouw mobiele telefoon! Beschikbaar voor IOS, Android en Windows telefoon http://soixante-neuf.nl/app/.

Haal nu je official Soixante neuf snap back cap: http://www.usmadhouse.com/headwear/snapbacks/soixante-neuf-snapback.html

Winactie! Soixante neuf is up-to-date met social media en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden deze keer de leukste Tweets, Posts, Facebook comments e.d. met 2 gastenlijstplekken beloond voor het volgende event. voeg @Soixanteneuf69 toe op Twitter, like us op Facebook, volg ons op instagram and be part of theSoixante neuf movement! Don't forget our Hashtag #Soixante neuf

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website [url=www.Soixante-Neuf.nlsoixante-neuf[/url] en de Soixante neuf Facebookpagina. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!