Partyflock
 

Wild FM Hitradio presents Soixante Neuf Q-day

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
8 april 2010
FeestSoixante Neuf · Queensday edition
Datumvrijdag 30 april 2010
LocatieArena Site
Op Koninginnedag, vrijdag 30 April staat Nederland op zijn kop. En om ervoor te zorgen dat er een goed eind komt aan een van de gezelligste dagen van ons land, presenteert Wild FM Hitradio met trots de speciale editie van Soixante Neuf in de 4 sterren locatie Arena. Vrijdag 30 April Soixante Neuf, Q-day. Soixante Neuf is de officiële afterparty van het event dat Wild FM Hitradio overdag op het Leidseplein organiseert met alle nationale helden en deejays van Wild FM Hitradio.

Omdat de vrouwen centraal staan bij Soixante Neuf, is er naast de vrouwvriendelijke muziekkeuze en de ‘woman only line’ nog een speciaal welkomstdrankje voor iedere vrouwelijke gast. De dames kunnen genieten van een van de lekkerste drankjes van het moment: Hpnotiq. Met de complimenten van Wild FM Hitradio.

Op deze Soixante Neuf Q-Day moet er uiteraard ook een speciale Q-day line up worden verzorgt. De crème de la crème van de scene is speciaal voor deze avond geselecteerd. Op deze Q-day wordt echt alles uit de kast gehaald en de organisatie presenteert dan ook met trots de artiesten van de avond:

The Partysquad // The Flexican // Irwan
Gelazer! (MC Lady Bee & Shagspeare)
FLAVA // Nizzle // Funky Creators feat. E-Sonic
Lina Ann // Maintain // Funky Fresh // KidQ
Deep ‘n Lazy // Roy Benton
MC Marboo

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral boven alles. En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen. Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier. Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre.

Speciaal voor de dames is er een aparte rij 'Ladies only Entrance'. Mocht het slecht weer zijn zullen we ook voor een overdekte wachtrij zorgen. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. De hosting wordt gedaan door Jennifer (zorg dat je er dus MEER DAN TOP uitziet.), de entree €12,50 in de vvk, ex fee. Uiteraard zullen er PARTY fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen.