Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf viert twaalfjarig bestaan in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
25 augustus 2014
FeestSoixante Neuf · 12 year anniversary
Datumvrijdag 5 september 2014
WinactieSoixante Neuf actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Guess who's back on Friday the 5th of September? Na enige tijd uit de stad weg geweest te zijn, is Soixante Neuf eindelijk weer terug in Utrecht! De Winkel van Sinkel is de nieuwe thuishaven van het internationale concept. Ondanks dat Soixante Neuf even uit Utrecht is geweest, heeft zij zeker niet stil gezeten. Met edities in Amsterdam, Hengelo, Breda, Groningen en Leeuwarden viert Soixante Neuf gedurende de maand september alweer haar twaalfjarig bestaan! Naast de edities in Nederland is er tegenwoordig ook maandelijks een editie in Dubai en zal Soixante Neuf zeker niet stoppen met uitbreiden. Zorg dat je er dan ook op vrijdag 5 september bij bent om los te gaan zoals nooit tevoren!

Soixante neuf is back in utrecht
Bij een twaalfjarige anniversary hoort natuurlijk een goed feest, helemaal als het ook de 'thuiskomst' editie is van Soixante Neuf. Vandaar dat niemand minder dan Jayh Jawson is gestrikt om een live show weg te geven op vrijdag 5 september. Jayh Jawson is welbekend om zijn hits 'Mijn Baby', 'Mijn Alles', 'Claimen' en veel meer keiharde tracks. Maar dat is nog niet alles: Mister Encore himself dj Prime is ook in the building en samen met vele anderen zullen zij deze avond laten knallen!

Live On Stage: Jayh Jawson
Prime (encore)
Smash & Aries
Mitchell Supreme
George Felix
Rodney Music
Don Djonsen
Triplets
Dwight Rass & Samo
Rio Valente
MC Joreno

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Tickets bestel je bij koop tickets