Partyflock
 
Nieuws · maart 2023
­ Nederland
Op zondag 18 juni 2023 komt het zomerse Summerpark Festival nóg eerder terug naar het prachtige Almere Strand. Na de succesvolle en onvergetelijke editie van vorig jaar, kunnen we niet wachten om het ultieme zomergevoel met jullie te vieren. Verzamel jouw festival squad, en geniet van de vetste artiesten van dit moment met de lekkerste muziek. Met maar liefst 4 stages op mooiste en uniekste festival locatie van ons prachtige land, het Almere Strand.
De grootste Urban artiesten verzamelen zich dit jaar in het Rhonepark voor UMLF.
Dit jaar gaat Urban Music Legends Festival weer all-out op Koningsdag. Met een exclusieve stage hosting van FUNX en een stage hosting van Pianoland & Avalon Music, komt UMLF weer terug met een keiharde editie in het Rhônepark Amsterdam. Het festival start om 12:00 en eindigt met een afterparty om 03:00 uur. Dit jaar vindt UMLF deels binnen plaats, dus mocht het weer niet mee zitten; no stress.
Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer op 13 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, te Velsen meer dan 100 Nederlandse acts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.
Line-up Lakedance 20 mei bekend
woensdag 29 maart 2023
Lakedance, het grootste zomerse festival van het Zuiden, heeft vandaag de langverwachte line-up voor de eerste editie van 2023 bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op zaterdag 20 mei 2023 aan het prachtige strand van Aquabest.
Niet alleen is het 50 jaar geleden dat het legendarische album "Dark Side of the Moon" van Pink Floyd het levenslicht zag tevens vond in 1973 de geboorte plaats van de hiphop beweging in The Bronx, NYC. Reden voor de Mega Record & CD Fair om aan beide verjaardagen uitgebreid aandacht te schenken. Er is een tentoonstelling over 50 jaar hiphop, een veiling van unieke Herman Brood items door Omega Auctions UK, Manuel Decker exposeert: "The Pop Art Covers" én niet te vergeten het legendarische album Dark Side of the Moon van Pink Floyd bestaat vijftig jaar.
Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen heeft de Limburgse Popprijs gewonnen voor beste Limburgse Muziek Organisatie. De jury roemde het podium om haar grondige verbouwing, waardoor het nog meer mogelijkheden biedt voor zowel lokaal- als (inter)nationaal talent. De muziekcultuur in het zuiden van Limburg kan hierdoor nog meer profiteren van talent van eigen bodem, maar ook grotere namen weten de weg naar de Nieuwe Nor te vinden dankzij de nieuwe zaal en een vernieuwde inzet ter versterking van het lokaal talent.
Oliver Heldens en Purple Disco Machine zijn de absolute headliners op beide weekenddagen. Op vrijdag vallen vooral de live acts van Bizzey & Katnuf op.
Voor de 27e editie van één van Nederlands langstlopende dancefestivals haalt de organisatie een bekende van stal: Tiësto keert voor het eerst sinds 2008 terug als hoofdact. De Nederlandse Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat al ruim 20 jaar aan de top van de internationale dancescene en werd meermaals verkozen tot 'beste dj ter wereld'. Tijdens zijn indrukwekkende carrière stond hij al meerdere keren op het podium van Dance Valley festival in Velsen. Op 12 augustus zal Tiësto zijn vele hits weer door de beroemde vallei van Spaarnwoude laten ronken tijdens een spectaculaire 'must-see show'.
In het eerste weekend van juli 2023 organiseert Chasing the Hihat het nieuwe meerdaagse festival Lago Lago voor de tweede keer. Op een buitengewoon festivalterrein bij Het Stroombroek in de Achterhoek, met een prachtig meer, een bungalowpark, groene camping, uitgebreide spa met sauna's en baden en nog veel meer verrassingen. Bereid je voor op drie zomerse dagen en zwoele nachten dansen op house en techno, strandhangen, cocktails drinken, ronddwalen en vakantie vieren!
Vunzige Deuntjes is het eclectische hiphop, dancehall en r&b concept dat in Nederland en België verspreid over ruim 100 evenementen per jaar een diverse mix van zo'n 100.000 bezoekers trekt. Het hoogtepunt voor de hele 'Vunzige familie' is het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos, waar jaarlijks 22.000 bezoekers op af komen.
Met ruim 100 acts is de line-up voor Solar Weekend 2023 compleet! Vandaag kondigt het festival zijn line-up aan. Onder meer The Opposites, Klangkuenstler, Nico Moreno, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux en Sunnery James & Ryan Marciano reizen deze zomer af naar het Roermondse festival. Solars 'eigen' FeestDJRuud host wederom zijn eigen podium 'De Festatie', bomvol legendes, Limburgse helden en méér.
Na jaren van stilte maakt het iconische duo Lange Frans & Baas B een EENMALIGE comeback show. Dat gebeurt zaterdag 17 juni op het grootste verkleedfestival van de wereld: Kamping Kitsch Club Holland op Landsard in Eindhoven.
Secet Rave #3 is zaterdag 1 april weer terug met een stevige dosis techno in de Midnight in Roosendaal.
By the Creek kondigt met veel trots het volledige programma voor de 2023-editie aan. Het festival op Recreatieterrein Middelwaard staat bekend als een van de meest veelzijdige muziekfestivals van Utrecht. Het breed en divers programma is daar het bewijs van. Verspreid over vier stages op het nieuw ingerichte terrein zijn op 1 en 2 juli aanstaande meer dan zestig namen geprogrammeerd. Het programma van uitersten biedt voor ieder wat wils.
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Artiesten als Lou Bega, Five, Chipz en Whigfield zorgen dit jaar voor de 90s & 00s vibes; hou je van urban, dan brengen DJ Moortje, Bizzey, Sjaak, en DJ Irwan je wat je nodig hebt. Ga je liever lekker op house, dan zijn DJ Jean, Joost van Bellen, Lady Bee en DJ Chuckie er voor je.
Gisterenavond om 19.00 uur maakt Stereo Sunday haar line up bekend voor de 13e editie op 30 juni & 1 juli 2023 in het Julianapark in Venlo. De mainstage en tent zullen weer uit hun voegen barsten met nationale en internationale toppers als Freddy Moreira, Dimitri K, Sick Individuals, B-Front en Warface. De line up is echter nog niet compleet, binnenkort lanceert Stereo Sunday ook nog namen voor de Carnavals, Apres-ski en techno stage.
Sunglow maakt line-up bekend
vrijdag 24 maart 2023
Op zaterdag 9 september keert Sunglow terug naar Recreatieoord Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam, met een indrukwekkende line-up. Onder andere Paul Elstak, Angerfist, Gunz for Hire, Outsiders, Spitnoise, Panic en DJ Rob & MC Joe maken hun opwachting.
Niemand minder dan de wereldberoemde dj & producer David Guetta komt het festivalseizoen in Nederland afsluiten op Dream Village in Breda. Met meer dan 71 miljoen maandelijkse luisteraars op alleen Spotify en hits als Titanium & I'm Good (Blue) is het een droom voor menig festivalbezoeker om David Guetta live mee te maken. Goed nieuws dus: dat is na 4 jaar eindelijk weer mogelijk op 10 september a.s.
FOUX festival
donderdag 23 maart 2023
Er is een groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige, persoonlijke en intieme festivals in plaats van massale en commerciële evenementen.
Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?
Met 200 artiesten verdeeld over 6 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich al jaren als hèt dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 14 t/m 16 juli 2023 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg.
Het 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 28 mei op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel, heeft onder meer Nicky Romero, Kraantje Pappie, Bilal Wahib en Lucas & Steve aan de line up toegevoegd. Eerder werd al de komst van onder anderen Dimitri Vegas & Like Mika, Flemming, Kris Kross Amsterdam, Maan en Sunnery James & Ryan Marciano, aangekondigd.
De line-up van Iconic Festival 2023 is bekend. Na twee geslaagde edities is tributefestival Iconic terug in het Valkhofpark op zaterdag 13 mei. Met dit jaar een nog breder scala aan genres, wordt het festivalseizoen in Nijmegen op iconische wijze geopend met tributes van onder andere Queen, ABBA en Coldplay.
Op Dreef Festival
dinsdag 21 maart 2023
Een tweedaags multi-genre festival dat op 27 en 28 mei tijdens het Pinksterweekend uit zijn voegen barst! Met een gruwelijke line-up variërend van house, urban, (hard) techno en pop zorg je dat je jouw festivalseizoen vliegend van start gaat.
Mama's Pride en poppodium Volt starten samenwerking Popfestival brengt met Massada en Hugh Cornwell ode aan Pinkpop in Geleen. Gratis toegankelijk popfestival Mama's Pride breidt dit jaar uit met twee nieuwe podia. Door de uitbreiding ontstaat er meer variatie in het programma dat niet alleen meer gaat van wereldmuziek tot indierock, maar ook van neo-klassiek tot smartlap. Bekende namen in de line-up zijn o.a. Massada, Sophie Straat, Personal Trainer, remme, Hugh Cornwell (The Stranglers), ILA (BE) en The Vices. Nieuw zijn de Volt Stage met alleen maar regionaal toptalent als Madoux, Barn & Belle en LoMalo en de Wilhelmina Stage met o.a. John Tana. Het popfestival in Geleen vindt plaats op 13 en 14 mei en is gratis toegankelijk.
Koningsdag = 99% SOLD-OUT!
donderdag 16 maart 2023
Kingdance Festival op 27 april (koningsdag) gaat 100% uitverkopen! 30.000 oranje partyfreaks komen op Koningsdag- en nacht naar Zwolle om er samen met een heleboel super vette artiesten twee fantastische dagen van te maken!
OH MY! Festival heeft gisteravond de allereerste namen bekend gemaakt die het podium zullen betreden op zaterdag 15 juli 2023. De zesde editie van het populaire festival zal voor het eerst plaatsvinden op Almere Beach. Waar grootheden als Bryson Tiller, Lil Tjay, Fireboy DML, Lojay, NLE Choppa en M Huncho hun opwachting zullen maken.
Dit jaar bundelen Amsterdam Open Air (AOA) en Appic hun krachten en kondigen aan dat Appic als officiële festival app zal fungeren voor dit 2-daagse festival!
Dobbelsteen festival
maandag 13 maart 2023
Dobbelsteen Festival is een uniek festival waar de dobbelsteen de ervaring van de bezoekers bepaalt. Dit jaar vindt het festival plaats op 20 mei bij het unieke Weelde. Het belooft een geweldige dag te worden vol verrassingen en avontuur!
Op zaterdag 3 en zondag 4 juni staat het Amsterdamse Bos in het teken van het 909 Festival. Nadat in 2022 het tienjarig jubileum werd gevierd, worden nu voor het eerst twee dagen uitgetrokken voor het festival dat een hommage is aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
STRAF_WERK heeft de volledige line-up voor de nieuwe editie bekend gemaakt. Het populaire house en techno festival keert op 19 augustus terug naar het Amsterdamse Havenpark. Dit jaar heeft de organisatie flink uitgepakt en belooft het festival groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met een mix van (lokaal) opkomende artiesten en internationale namen.
Je hebt er even op moeten wachten, maar Het Moment is daar: een nieuw hiphopfestival in de Spoorzone, het meest rauwe stukje Tilburg. Op zaterdag 29 juli 2023 brengt het festival het beste wat Nederlandstalige hiphop te bieden heeft samen op drie podia. Het Moment belooft zowel live-shows als dj-sets van de crème de la crème. De headliners zijn Kevin en Mula B, de ticket sale start donderdag 23 maart om 12:00.
Na een ongelofelijke eerste editie in september 2022 keert Doel Festival voor de tweede ronde terug naar de straten van het afgelegen polderdorp. De prachtige locatie en de unieke sfeer in de straten van de mysterieuze gemeente lieten een blijvende indruk achter op de avontuurlijke bezoekers van het eerste evenement. Ondanks de stromende regen was het een ongelooflijk succes, met nul incidenten en een vlotte samenwerking met de plaatselijke bewoners en autoriteiten.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee.
Het multi-genre festival haalt onder meer Hardwell, Joris Voorn, James Hype, Cynthia Spiering, Timmy Trumpet, Frenna, Adam Beyer, Mau P, Alesso, Headhunterz, Warface, Oliver Heldens, Tabitha en vele anderen naar Haarlemmermeer.
Op zaterdag 27 mei presenteert Boef zijn album 'Luxeprobleem' met de grootste show van zijn carriere tot nu toe in AFAS Live.
Nederlandse techno koning Reinier Zonneveld keert deze zomer terug met een gloednieuw eigen festival en neemt op zaterdag 5 augustus de historische Stadsblokken in Arnhem over. Urenlang zal hij bezoekers meenemen op een muzikale reis en zijn eigen mainstage vullen met zijn kenmerkende en snoeiharde beats. De tweede area wordt gehost door Zonneveld's label Filth On Acid. Tijdens het evenement doet de techno gigant een poging om een persoonlijk record te verbreken en daarmee het wereldrecord van langste live set op zijn naam te schrijven.
Het legendarische trance merk van Armin van Buuren 'A State of Trance' vierde afgelopen weekend haar 20-jarige jubileum in de Jaarbeurs in Utrecht. Wat ooit begon als een onschuldige radioshow is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dance merken ter wereld. Tijdens het 'Celebration Weekend' werd de mijlpaal van de duizendste radiouitzending gevierd, samen met maar liefst 55.000 bezoekers uit 95 verschillende landen.
Op 12 augustus vindt op de Middengaarde onder de rook van Utrecht HIDE X FYM plaats. Dit techno evenement is een samenwerking tussen het bekende Free Your Mind & het vorig jaar gelanceerde HIDE Fest, en belooft een underground, knus en fijn festival te worden.
7th Sunday Festival
maandag 6 maart 2023
Dimitri Vegas & Like Mike staan naast vele anderen op het affiche van 7th Sunday Festival dat plaatsvindt op Pinksterzondag 28 mei op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. Daarnaast is ook de komst van onder anderen Alignment, Flemming, Jengi, Kris Kross Amsterdam, Maan, Rebelion, Sefa, Stan Christ, Sunnery James & Ryan Marciano, The Flexican en Zoë Tauran bevestigd.
REBiRTH Festival
vrijdag 3 maart 2023
Vier de kick off van jouw festivalseizoen op REBiRTH Festival 2023!
Uiteraard kun je dit jaar tijdens de 5e editie van 90's Forever outdoor weer genieten van de reeds bekende areas zoals de 90's stage met veel bekende 90's artiesten, dj's en entertainment, de Goud & Fout partyzone of helemaal los gaan op de hardere stijlen in de Retro & Rave area. Maar we hebben meer.
Festival aan zee
vrijdag 3 maart 2023
Na de uitverkochte eerste editie komt Festival aan Zee op 27 mei 2023 weer terug op het Vissings Badstrand! Het belooft het allerleukste (Pinkster)weekendfestival in tijden te worden!
NAR heeft er een nieuw maandelijks concept op de donderdag bij: FUTURO. De elektronische georiënteerde avond zet in op plezier en speelt met kleur. Voor de eerste editie op 30 maart reist de Amsterdamse Perdu naar Utrecht af.
Op zondag 27 augustus van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt de eerste editie van Superflirt Festival gehouden op het terrein van Kaap Amsterdam, gelegen tussen Zeeburg en IJburg. Het queer en open minded Superflirt Festival is een samenwerking van Multifest, bekend van Wasteland, Valtifest, O.W.A.P, Manifesto en O.H.A.F. en het queer label en event organisator MEIJT. Amsterdam.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei. Van internationale sterren als Timmy Trumpet en Nicky Romero tot Nederlandse topacts als Antoon, Suzan & Freek, Flemming en meer.
Op zondag 18 juni 2023 vieren we de zomer bij Summerpark Festival, en de volledige line-up is nu bekend! Na de 4 knallers van stages aangekondigd te hebben, zijn nu ook alle artiesten bekend. Van Prunk tot Cynthia Spiering en van Katnuf tot The Partysquad.
31 maart 2023
Vier de zomer bij het Summerpark Festival
29 maart 2023
Urban Music Legends Festival kleurt Rhônepark oranje op Koningsdag
Speciale 'mystery guest' samen met Chef'Special, Suzan & Freek, Flemming en Snollebollekes op Dutch Valley
Line-up Lakedance 20 mei bekend
50 years of hiphop at the Dark Side of the Moon
Poppodium Nieuwe Nor wint Limburgse Popprijs voor Beste Limburgse Muziek Organisatie
28 maart 2023
Ostend Beach maakt de volledige line-up bekend voor de 13de editie
Dance Valley festival onthult volledig programma
Meerdaagse festivalvakantie Lago Lago maakt volledige line-up voor deze zomer bekend
Vunzige Deuntjes Festival presenteert grootse halftime show
Solar Weekend kondigt met ruim 100 acts volledig progrmma in een klap aan
Eenmalige show Lange Frans & Baas B op Kamping Kitsch Club Holland
Techno geweld in Club Midnight op zaterdag 1 april
27 maart 2023
By the Creek maakt volledig programma bekend
24 maart 2023
Volledige Line-up Guilty Pleasure Festival 2023 bekend
Kris Kross Amsterdam, La Fuente en Da Tweekaz headliners Stereo Sunday 2023
Sunglow maakt line-up bekend
David Guetta naar Nederland voor show op Dream Village
23 maart 2023
FOUX festival
22 maart 2023
Grotesque @ Full Moon Festival - July 1st Spaarnwoude
City of dance maakt volledige line-up bekend
Nicky Romero, Bilal Wahib, Kraantje Pappie e.v.a. toegevoegd aan line up 7th Sunday Festival
Iconic Festival maakt line-up editie 2023 bekend
21 maart 2023
Op Dreef Festival
17 maart 2023
Mama's Pride en poppodium Volt starten samenwerking
16 maart 2023
Koningsdag = 99% SOLD-OUT!
OH MY! festival keert terug met o.a Bryson Tiller, Lil Tjay, Fireboy
15 maart 2023
Amsterdam Open Air & Appic bundelen hun krachten
13 maart 2023
Dobbelsteen festival
10 maart 2023
Voor het eerst gedurende twee dagen in Amsterdamse Bos
9 maart 2023
STRAF_WERK verrast met bijzondere line-up
Nieuw festival vol Nederlandse hiphop naar de Tilburgse Spoorzone
8 maart 2023
Ontdek de volledige line-up voor Doel Festival 2023
7 maart 2023
Nicky Romero met eerste soloshow 'Nightvision' naar AFAS Live
Mysteryland viert 30-jarig bestaan en kondigt spectaculaire line-up aan voor 2023 editie
6 maart 2023
Boef brengt luxeprobleem naar Afas Live op zaterdag 27 mei
Reinier Zonneveld kondigt eigen Karren Maar Festival en wereldrecordpoging aan
Armin van Buuren brengt meer dan 55.000 trancefans samen in Jaarbeurs Utrecht tijdens 'A State of Trance'
Hide & Free your mind komen samen op 12 augustus in Utrecht
7th Sunday Festival
3 maart 2023
REBiRTH Festival
90's Forever Outdoor maakt nieuwe REWIND area bekend!
Festival aan zee
Nieuw maandelijks feestconcept donderdagavond in NAR
Aankondiging Superflirt Festival
2 maart 2023
Freshtival maakt volledige line up bekend met oa. Timmy Trumpet & Antoon
Summerpark Festival kondigt de volledige line up aan