Partyflock
 
­ Nederland

Techno geweld in Club Midnight op zaterdag 1 april

gepubliceerd door , op
Secret Rave
20 oktober 2022
Secet Rave #3 is zaterdag 1 april weer terug met een stevige dosis techno in de Midnight in Roosendaal.

In oktober 2022 kwam de organisatie Secret Rave Techno Events naar Roosendaal voor haar eerste techno avond in de Midnight. De avond was geprogrammeerd met veteranen uit de techno industrie: Frank Kvitta, Tom Hades, Alexn Hopkin en Blanda. De Midnight was goed gevuld met bijna 400 techno liefhebbers die genoten van erg goede dj sets.

De organisatie van Secret Rave boekt liever de techno dj's uit de jaren 2000 – 2010, omdat die techno sound voor hen veel betekent. "De techno die je momenteel veel hoort is divers, maar toch mist er iets en is het te veel van hetzelfde" aldus de organisatie. "Met Secret Rave willen we terug naar die tijd, waarin de muziek op 1 stond" lachen de organisatoren. "De sfeer, de mensen, dat was bijzonder!"

Zaterdag 1 april staat de derde editie in de Midnight in Roosendaal op het programma. De kaartverkoop loopt goed, de organisatie verwacht meer bezoekers dan de vorige editie. De line up wederom goed gevuld met dj's die techno echt voelen. Mr. Efflix, Brasco, Blanda en de Zwolse techno kunstenaar Roy el Kei zullen de Midnight laten schudden op lekkere rauwe techno met dikke bassen.

Koop je tickets via Nowonlinetickets.