Partyflock
 
­ Nederland

FOUX festival

gepubliceerd door , op
FOUX
24 januari 2023
FeestFOUX · Whoosah Opening
Datumzaterdag 8 april 2023
OrganisatieFOUX Site
WinactieFOUX actiegesloten
LocatieWhoosah Beachclub
Er is een groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige, persoonlijke en intieme festivals in plaats van massale en commerciële evenementen.

FOUX is een festivalorganisatie die deze trend omarmt. Als bezoeker krijg je hier de kans om alles van dichtbij mee te maken, te dansen op elektronische muziek en nieuwe mensen te ontmoeten. Met talloze uitverkochte edities, waar maximaal 500 mensen aanwezig waren, is FOUX dit jaar meerdere malen terug te vinden bij Whoosah in Scheveningen.

Het iconische strandpaviljoen op het Zwarte Pad in Scheveningen, dat bekend staat om zijn legendarische dance muziek evenementen en 'good vibes only', zal vanaf april een nieuw hoofdstuk toevoegen aan alles wat al op dit strand heeft plaatsgevonden. De intieme sfeer en ontspannen strandvibe, gecreëerd door de nieuwe opbouw, decoraties en steigerhouten elementen, zijn perfect afgestemd op FOUX!

Op 8 april vindt de eerste FOUX Festival editie plaats. Hierbij hecht FOUX veel waarde aan de kwaliteit van de muziek, de shows en acts, de aankleding en natuurlijk de sfeer. FOUX Festival doet daarmee zeker niet onder voor grote festivals als het gaat om de totaalbeleving. Sterker nog, door het publiek te betrekken bij activiteiten, gadgets uit te delen en sfeerverhogende shows te organiseren is er nog meer te beleven en kun je gemakkelijk socializen. De sfeer van inclusiviteit en toegankelijkheid zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van het festival.

Naast de reguliere evenementen organiseert FOUX ook een concept genaamd: FOUX-Robics. Dit concept is ontstaan tijdens de Corona-crisis en biedt festivalgangers de kans om in te gekke 90's sport outfits deel te nemen aan yoga, aerobics en om te dansen met DJ's en shows. Dit alles met een knipoog, een drankje in de hand en vooral veel plezier!

Ook voegt de organisatie Ecstatic Dance edities toe aan de agenda. Deze vrije dans en bewegingsvorm neemt sterk toe in populariteit en draait om bewustzijn, overgave en ontdekken.


Kaartverkoop voor FOUX Festival op 8 april is inmiddels gestart, dus wees er snel bij!
Koop je tickets via Chipta.