Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque @ Full Moon Festival - July 1st Spaarnwoude

gepubliceerd door , op
Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?

Voor de laatste outdoor editie moeten we alweer terug naar ver voor Corona. Onze laatste actieve herinnering J leidt ons terug naar de hosting van een heerlijke stage op het Full Moon Festival in de Peddelpoel. Dat was er eentje zeg! Laten we hopen dat dit magische terrein er nog net zo mooi bij ligt. Want, laten we eerlijk zijn…de leukste festivals vinden plaats op de spaarzame recreatiegebieden die nog wèl gebruikt mogen worden. Beetje verscholen tussen de bomen, niet te groot, klein meertje erbij en je zit als God in Velsen, Halfweg of Spaarnwoude, nou ja daar ergens op de grens. Ter vergelijking, als je zou mogen kiezen….. Autotron of Amsterdamse Bos? Juist dat dus.

De leukste festivals bieden van alles wat
En bij Full moon begrijpen ze dat. We kijken er dus ook ontzettend naar uit om weer samen te werken met een van de langst meedraaiende organisaties in de Nederlandse Dance scene. Nachtboetiek, bekend van de Full & White Moon Events gaat al langer mee als de Amsterdamse Marcanti bestaan heeft. Dan doe je toch goede dingen in een overbezette markt. Mede daarom hebben we bij Grotesque ontzettend ons best gedaan een spectaculaire line-up voor jou samen te stellen.

Dat was, is en was gelukt Oja en uiteraard weer goed gekomen. Waar hebben we het over? Haha, ja inderdaad, beetje vaag. We hebben in de aankondiging M.I.K.E. Push bekend gemaakt als headliner. Echter kreeg deze artiest op zijn donder van een andere organisatie die een Nederlandse exclusiviteit in het contract had staan. Daar moesten we het dus mee doen, maar we hebben ingegrepen en niet 1, maar 2 geweldige vervangers bereid gevonden. Sean Tyas en Alex M.O.R.P.H. completeren de waanzinnige line-up op de Grotesque stage.

10x woord, owh nee… Feestwaarde met zo'n spetterend affiche
Met Johan Gielen binnen de gelederen is het altijd feest. Voor hem geldt eigenlijk hetzelfde; als mensen na 35 jaar op het hoogste niveau nog niet moe van je worden, dan doe je toch iets goed he Plak daar Adam Seller, Artento Divini en Misja Helsloot (Hel-Sløwed) - toch een zeer aangenaam rijtje Grotesque residenten - bij en je weet dat het dak er afgaat 1 juli! Al zal dat moeilijk gaan, want de planning toont ons een zeer aantrekkelijke open air stage. Als extraatje hebben we Trance Queen Faith Mark, Bogdan Vix (bekend van het Roemeense Untold Festival) en SOK & Roimer die indruk maakten met een knallende uplifting set tijdens het laatste Grotesque Indoor Festival.

Komen jullie ook?
Zonder te overdrijven, dit zijn de leukste zomerfeestjes van het jaar. En deze mag je eigenlijk niet missen. Het is namelijk zooooo goed :0 ;) Als ze met Awakenings gebruik maken van deze toplocatie, dan zegt dat veel toch? J
Okay dus toch een beetje overdreven, maar we zouden het wel heel gezellig vinden als jullie deze dag met ons komen beleven. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie niet meer naar huis willen! Koop je tickets snel, want ze gaan schneller dan schnell....