Partyflock
 
Nieuws · oktober 2019
­ Nederland
De Nederlandse evenementorganisator E&A Events start met hun merk TIKTAK het platenlabel 'TIKTAK Records'. E&A Events is opgericht door Essam Jansen en Alex Hes, en met ongeveer 20 concepten, meer dan 50 nationale en internationale evenementen en meer dan 500.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot één van de marktleiders in het live entertainement circuit. Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban en club muziek.
Girls Love DJs New Years Eve
donderdag 31 oktober 2019
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause Girls Love DJs takes over NYE met Sevn Alias & ChildsPlay! Met de benodigde dosis party en ditmaal een flinke extra extra portie glitters op 31 december gaan je girls, BFF's en entourage oud en nieuw bijzonder goed vieren.
Pandemonium
dinsdag 29 oktober 2019
Met Pandemonium The End – Beginning nog vers in het geheugen zijn de voorbereidingen voor de nieuwe editie al maanden in volle gang. Er moest namelijk een nieuwe locatie gevonden worden voor Pandemonium. Geen makkelijke opgave, want wat kan nou de Sporthallen Zuid evenaren?
Snelle is de grote winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2019. Dit maakt MTV, een brand van Viacom, zojuist bekend. Snelle ontving de award voor Best Dutch Act 2019 tijdens de jaarlijkse MTV EMA Pre Party in aanwezigheid van bekend (muzikaal) Nederland. Met deze prestigieuze prijs vertegenwoordigt Snelle Nederland tijdens de internationale MTV EMA 2019 in Sevilla en maakt daarmee kans op de titel 'Best Worldwide Act'. De MTV EMA 2019 is op zondag 3 november vanaf 21.00 uur live te zien bij MTV.
Deepsense terug in Arnhem
maandag 28 oktober 2019
De herfst is van start en deepsense duikt daarom de clubs weer in! Dit najaar komt de Nijmeegse organisatie voor de derde keer naar Arnhem! Na een succesvolle en uitverkochte editie afgelopen februari, opent deepsense op zaterdag 9 november weer haar deuren in Luxor Live. Ook deze keer met een dikke line-up, waaronder Santé, Wouter S. en meer!
We zoeken het in december iets warmer, knusser en intiemer bij elkaar. Nieuw in onze kast vol met smaken: de club editie! Op vrijdag 13 december, nèt na de verplichtingen van ''t heerlijk avondje' en vlak voor het eetfestijn tijdens de Kerst, komen we dit jaar nog een keer bij elkaar in de nieuwste club die Rotterdam rijk is: MUNCH!
De meeste sprookjes eindigen met: "ze leefden nog lang en gelukkig." Maar dat deden ze zeer zeker niet tijdens de 3e outdoor editie van het Crazy Sexy Cool Halloween festival. Waar 5 scare zones waren ingericht om bezoekers knikkende knietjes te bezorgen. Één daarvan stond in het teken van vervloekte sprookjes, waarbij tevens scare actors werden ingezet. Naast alle Halloween elementen bood het festival haar bezoekers 3 indoor podia waar House & Urban werd gedraaid.
Snowbass Festival 2020
vrijdag 25 oktober 2019
Na zwei ausverkaufte edities ist Snowbass Festival weer zuruck auf 25 januari op het Balkenhaven Festivalterrein nabij Amsterdam. Wir gehn von große naar das megagroße hardstyle winterfestival mit ein neue party aprés-ski area.
De Achterhoekse organisatie Magistraal Events, bestaande uit Pim te Loeke, Jaap Bruijstens, Joris Nieuwenhuis en Ingmar Brandt, heeft een succesvol jaar achter de rug. Niet alleen groeien de indoor feesten, maar ook hun eigen outdoor festival 'Fahrenheit' was dit jaar weer uitverkocht. De organisatie sluit het succesvolle jaar af op 9 november, in het inmiddels voor hen thuishonk: De Radstake, te Heelweg.
Zaterdag 4 juli 2020 staat het 't Leijpark in Tilburg in het teken van Back 2 the 90s outdoor. Het is alweer de achtste editie van het festival waar ditmaal onder andere 3T, Toy-Box, Paul Elstak, Party Animals, Ch!pz, The Sunclub en DJ Jean voor zijn vastgelegd. Er verschijnen twee stages: één gericht op de muziek uit de jaren negentig van de vorige eeuw, terwijl op de andere stage vooral hits uit het begin van dit millennium te beleven zijn.
Met de track "Untroubled" heeft Mylow vorig jaar de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. Zijn vinyl is inmiddels uitgekomen en ''Untroubled'' van de 19-jarige Milo Tomasovic is hier te beluisteren. Dankzij de ''krachtige opbouw, goede productie en pakkende melodieën'' van de track, won Mylow vorig jaar de jury voor zich.
Leafs heeft zijn fascinatie voor Japan nooit onder stoelen of banken gestoken. Vanaf zijn eerste hits stond de jonge artiest al bekend als Leafs 'Sensei', het Japanse woord voor meester. Voor zijn solo album reisde hij af naar Tokyo, waar hij een groot gedeelte van zijn album heeft geschreven en zijn 4-delige serie werd opgenomen. Het resultaat is een melodieus album waarin de jonge artiest, die op zijn 15e werd getekend door Noah's Ark, laat zien hoe hij gegroeid is de afgelopen jaren. 'Sensei' bestaat uit 14 tracks, waarvan eerder al de singles Tokio, Location, Model en GOAT verschenen.
Days like Nights × Lost & Found
donderdag 17 oktober 2019
Eelke Kleijn's DAYS like NIGHTS party returns to ADE for 2019 with another unmissable day party alongside Guy J's Lost & Found concept. Taking place in the industrious confines of Transformatorhuis + WesterUnie in Amsterdam's gorgeous Westerpark, this glorious 8-hour party takes place on Saturday 19 October with a top-draw line-up in tow.
Audio Obscura x Trick
donderdag 17 oktober 2019
On Saturday October 19 we'll team up with Patrick Topping and his recently launched Trick record label. The main man will be joined by Dublin's anthem-generating Krystal Klear, electronic eccentric Man Power and techno scientist Spencer Parker.
De klassiek geschoolde pianist Jisk Lieftink startte zijn carrière als 'Hardstyle Pianist' in 2016 met unieke klassieke arrangementen van bekende Hardstyle dance hits. Al snel beklom hij de grootste dancefestival podia en werkte samen met bekende DJ/producers aan tracks die honderdduizenden keren werden gestreamd. Op 6 december komt de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest, diverse bekende solisten en headiner DJ naar HEDON in zijn woonplaats Zwolle. Jisk Lieftink zegt over het aankomende concert: "deze editie wordt extra speciaal, we hebben een aantal mooie verrassingen in petto".
Vrijdag 8 november opening MUNCH
donderdag 17 oktober 2019
Stuivend door het nachtleven, nieuwe creaties en bizarre verhalen. De opening van MUNCH is op vrijdag 8 november en stof zal het doen opwaaien. de aftrap is met een terugkerende factor in de naam van een onderscheidende nieuwe avond: OPIUM. De zwarte loper ligt uit om 22.10 uur en dan ben je welkom in onze 'eigen' vibe.
Hardstyle Classics groter dan ooit
donderdag 17 oktober 2019
REBiRTH Festival presenteert het grootste Hardstyle Classics event van dit najaar met 15 legendes: REACTiVATE 2019 [official]
Heldeep Records kondigt met trots Heldeep Records pop-up store aan op 17 en 18 oktober tijdens Amsterdam Dance Event. Heldeep Records, opgericht door de Nederlandse DJ/Producer Oliver Heldens, opent de deuren in het hart van Amsterdam en verwelkomt bezoekers voor twee dagen gevuld met exclusieve ervaringen, gesponsord door Audiomack.
SLAM! staat deze week volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). Voor het vijfde jaar verhuist SLAM! naar het centrum van Amsterdam en presenteert de langste line-up van het ADE. Meer dan honderd artiesten verzorgen live sets in de tijdelijke SLAM! studio. Binnen- en buitenlandse namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Kris Kross Amsterdam en Sam Feldt worden verwelkomt.
Hardwell verraste afgelopen weekend de bezoekers van FestyLand in Volkel met een optreden als MC tijdens de show van Stuk TV. De Bredase producer en DJ, verscheen gedurende enkele nummers 'on stage'. Tot groot genoegen van het aanwezige publiek uiteraard.
Sinds 2007 nam SWINGBEATZ je mee op een time-travel door de jaren 80 en 90 met een uitstapje naar de jaren 2000. De beste R&B, Hip Hop en Latin van toen gremixt met nummers die nog hits moesten worden bracht een unieke combi teweeg . Het concept werd SUPER sccesvol mede dankzij het leuke publiek dat het trok waardoor de aanhang van de gezelligste en stijlvolste mensen alleen maar groeide . Met maandelijkse edities in Rotterdam en Amsterdam en exclusieve edities in Den Haag, Eindhoven tot zelfs Londen en Barcelona, werd Swingbeatz een niet weg te denken begrip in de nationale en internationale uitgaansscene!
Vinyl Sessions presenteert line-up
vrijdag 11 oktober 2019
Zaterdag 19 oktober is het zover, dan opent de Effenaar in Eindhoven voor de allereerste keer haar deuren voor Vinyl Sessions.
Online radiostation 538 Dance Department zendt dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event drie dagen live uit vanuit de A'DAM Toren. De grootste dj's en artiesten komen langs in de studio, maar ook jonge talenten en de ster-dj's van morgen zijn te gast. David Guetta, Lucas & Steve, Ferreck Dawn, Mike Mago, Chocolate Puma, Reinier Zonneveld, Solardo en Oliver Heldens zijn nog maar de eerste namen uit de ADE-line up van 538. De uitzendingen zijn te volgen via TV 538 en op vrijdag- en zaterdagavond komen ook de shows van Radio 538 vanuit Amsterdam.
Het Nederlandse DJ duo Yellow Claw opent een tijdelijke stripboekwinkel in Amsterdam om de release van hun nieuwste track "Amsterdamned" te vieren. Tijdens de release van "Amsterdamned" is er een beperkte oplage van 5.000 stripboeken beschikbaar die bemachtigd kunnen worden door Yellow Claw super fans tijdens de vier-daagse pop-up winkel tijdens het Amsterdam Dance Event, dat op 17 oktober van start gaat.
Paul Elstak heeft vandaag een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky. De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig. In oktober 1995 ontving Paul Elstak een gouden plaat vanwege de verkoop van CD-singles en platen.
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
'Hip Hop Hooray', The Grapevyne bestaat 6 jaar en dat gaan we heel, heel, heel dik vieren! In 3 zalen blazen we alle bekende hits uit de 90's en 00's door de speakers en brengen nemen we je terug naar de classics, de enige echte old school!
Amsterdam Dance Event has all of the ingredients, but it's up to you to cook up your own unique festival experience. Like with a marathon, it doesn't hurt to prepare.
ADE Hangover sluit zondag 20 oktober het Amsterdam Dance Event af met een passend programma op de NDSM-werf. Initiatiefnemers Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-werf willen hiermee iets terug aan de stad en de nieuwsgierige Amsterdammers geven. Het gratis toegankelijke festival biedt vermaak voor jong, oud en iedereen die de drukke week van clubnachten waardig wil afsluiten. De industriële locatie wordt gevuld met live muziek, DJs, platenmarkt, hottubs, arcade games en kunstinstallaties.
Dinsdag 15 oktober, de dag voor ADE officieel van start gaat, geven de bekende artiesten Legowelt, Egyptian Lover & Colin Benders een bijzonder optreden op Amsterdam Centraal. De DJ's spelen namelijk op de grootste sequencer ter wereld van Red Bull Music. De sequencer is 10 meter lang, meer dan 2 meter hoog, heeft 427 knoppen en faders, vier analoge drummachines, een modulaire synthesizer en een sample-unit. Deze enorme creatie is van Red Bull en gebouwd door de Berlijnse creatieve studio Neulant van Exel.
Metz NYE Cruise
woensdag 9 oktober 2019
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
In de aanloop naar de officiële release van zijn zevende artiestenalbum, 'Balance', heeft Armin van Buuren een zeer bijzondere en unieke ervaring gelanceerd. Samen met Armada Music en Sherlocked Mystery Experiences heeft de Nederlandse dj namelijk de 'Armin van Buuren presents: Balance' escape room in het leven geroepen. In dit exclusieve, meeslepende escape-roomavontuur, waarin de geheime boodschap van 'Balance' ontrafelt moet worden, krijgen spelers zelfs een aantal van de nieuwe platen van het album te horen, nog vóór de officiële release van het album op 25 oktober.
Tilburg krijgt dit najaar ieder weekend zijn eigen silent disco op de korte heuvel. Na de succesvolle start van RGB Café in Eindhoven komt de grootste silent disco van Brabant nu naar de Tilburgse binnenstad. Het gebeurt al snel: al op 19 oktober is de gehele eerste verdieping van Café Philip iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond de nieuwe vaste standplaats voor de silent disco van RGB Café. Entree is gratis.
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
DEDIQATED
vrijdag 4 oktober 2019
Als je met ons bent opgegroeid, trouwe bezoeker bent of bent geweest, je vrienden voor het leven of je grote Iiefde hebt ontmoet tijdens een van onze feesten. Als je jouw ouders gek hebt gemaakt met het penetrerende geluid van de reverse bass, je door het stof bent gegaan tijdens POWER HOUR en met tranen in je ogen naar een van onze eindshows hebt gekeken....
Josylvio brengt album Gimma uit
vrijdag 4 oktober 2019
Vandaag dropt Josylvio zijn album 'Gimma'. Van het album werden eerder onder andere de nummers 'Vroeger', 'Waarom Zoeken Naar Liefde' en 'Cake' al uitgebracht. Hij werkte samen met household namen zoals Frenna, Hef, Idaly, Mula B en Kevin. De producties van het album komen van onder andere Esko, Monsif en Jack $hirak. Gisteravond vierde hij de album release in zijn eigen pop-up casino in Amsterdam.
Het was Lost Frequencies' zomerse sound die in 2015 de wereld veroverde, maar het is te danken aan zijn veelzijdigheid als artiest dat hij nog altijd aan de top van de dancemuziekscene staat. Die speciale kwaliteiten liet hij al eerder zien met zijn debuutalbum 'Less Is More' in 2016 (en de Deluxe-versie van dat album) en nu doet hij daar nog een schepje bovenop met een gloednieuw dubbelalbum: 'Alive And Feeling Fine'.
Sweets is op zaterdag 26 oktober terug in The Box Amsterdam met een speciale Halloween Editie! Sexy Night Creatures komen samen tijdens deze monsterlijke editie voor een nacht gevuld met de beste artiesten gemixt met verbluffend entertainment.
G-Star RAW viert haar 30 jarige bestaan middels een unieke muzikale beleving op donderdag 17 Oktober, 2019. 'RAW RAVE' vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event onder het Rijksmuseum, met optredens van De Staat, Boys Noize en TITIA.
Line-up Valhalla Festival bekend
donderdag 3 oktober 2019
Op 21 december wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een magisch feest. De achtste editie van het kleurrijke festival biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten en live acts zoals Bakermat, Benny Rodrigues, Bizzey, De Sluwe Vos & Mella Dee, Joey Daniel & Luuk van Dijk, Lucas & Steve, Ronnie Flex (live), Sam Feldt, Sam Paganini en Speedy J. Bezoekers kunnen daarmee uit de voeten voor muziekstijlen als house, techno en disco, maar ook hip-hop en urban verdeeld over vijf zalen.
KLEAR
donderdag 3 oktober 2019
For our fifth ADE anniversary we're breaking the club night boundaries. Together with PLACES + FACES we're presenting you 3 live acts and a lot of surprising experiences on this special club night. KLEAR is an Amsterdam based collective.
Tchami x Malaa present No Redemption
donderdag 3 oktober 2019
Tchami is een dj/producer uit Frankrijk die wereldwijd geliefd is door liefhebbers van EDM en future house. Het genre is continu in beweging, maar artiesten zoals Tchami verliezen de oorsprong van house niet uit het oog en maken om die reden vaak gebruik te maken van samples. Samen met zijn bevriende en bovendien mysterieuze collega Malaa maakt en draait hij muziek op grote festivals als o.a. Tomorrowland, EDC en Ultra Music.
Op zaterdag 5 oktober om 12.00 gaan de laatste kaarten voor Thunderdome 2019 in de verkoop. Daarmee krijgen late beslissers alsnog de mogelijkheid om bij de nieuwe editie, onder het motto "Ode aan de Gabber" aanwezig te zijn. Thunderdome 2019 vindt plaats op 26 oktober in het gehele complex van de Jaarbeurs Utrecht.
Zojuist heeft Don Diablo in RTL Boulevard aangekondigd dat hij volgend jaar de grootste solo optreden uit zijn carrière zal geven. Op zaterdag 9 mei presenteert hij een gloednieuwe show in de Amsterdamse Ziggo Dome: FOREVER XL. De Nederlandse DJ en producer brengt een geheel nieuwe visuele ervaring met nooit eerder vertoonde documentaire-opnamen, gecombineerd met muziek van zijn aanstaande album 'FOREVER' en al zijn klassieke hits in een extra lange set van minimaal 3 uur.
Hayden James
donderdag 3 oktober 2019
De Australische producer en songwriter Hayden James speelt op donderdag 17 oktober een liveshow in Paradiso tijdens het Amsterdam Dance Event. Hayden James staat bekend om zijn zomerse housenummers, pakkende melodieën en soulvolle zangstem.
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
Vandaag zijn er negen nieuwe feestartiesten aan de line-up van het Grootste Feestcafé van Nederland toegevoegd. Ook Ronnie Ruysdael, Lawineboys, Gebroeders Rossig, John West, Henny Huisman, Lamme Frans, Abba Fever, DJ galaga en Factor 12 maken deel uit van de eerste editie van het Grootste Feestcafé op zaterdag 25 januari in Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervan is reeds begonnen.
Op zaterdag 16 november volgt de tweede editie van Essence of Trance in Paradiso-Noord, Amsterdam. Na het grote succes van RAM's Essence of Trance heeft Nocturnal Animals opnieuw een raspaardje van stal gehaald.
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste harder styles-evenementen wereldwijd, bestaat volgend jaar twintig jaar en viert dat met een eenmalig evenement genaamd DEDIQATED. Het spektakel vindt plaats op 8 februari 2020 van 12:00 tot 23:00 in het GelreDome te Arnhem. Het is het allereerste feest ooit van Q-dance dat overdag plaatsvindt op een indoorlocatie en zal geheel in het teken staan van het verleden, het heden en de toekomst van Q-dance.
On October 18 Kölsch and his label are going to take over de Kromhouthal. The Danish producer Kölsch started his label called IPSO and transformed it into an ever-expanding brand catalog. But what can you expect from his label that evening?
31 oktober 2019
E&A Events start platenlabel TIKTAK Records en tekent onder andere Freddy Moreira
Girls Love DJs New Years Eve
29 oktober 2019
Pandemonium
Snelle grote winnaar MTV EMA best dutch act 2019
28 oktober 2019
Deepsense terug in Arnhem
Lieve Broodrooster vrienden en vriendinnen,
Halloween groots gevierd in Rotterdam
25 oktober 2019
Snowbass Festival 2020
Magistraal Events sluit jaar in stijl af
24 oktober 2019
3T, Toy-Box, DJ Paul Elstak, Ch!pz, DJ Jean en vele anderen naar Back 2 the 90s Outdoor
22 oktober 2019
Winnaar Vinylized 2018 Mylow brengt vinyl uit
18 oktober 2019
Leafs brengt zijn eerste solo album 'Sensei' uit
17 oktober 2019
Days like Nights × Lost & Found
Audio Obscura x Trick
Nieuwe Hardstyle Pianist In Concert show vol verrassingen in HEDON Zwolle
Vrijdag 8 november opening MUNCH
Hardstyle Classics groter dan ooit
15 oktober 2019
Oliver Heldens kondigt Heldeep Records pop-up winkel aan tijdens ADE
SLAM! MixMarathon XXL voor vijfde keer live vanuit Amsterdam
14 oktober 2019
Hardwell zet FestyLand op zijn kop met verrassingsoptreden
Swingbeatz "the best of all times" is terug
11 oktober 2019
Vinyl Sessions presenteert line-up
538 drie dagen live vanaf ADE met o.a. David Guetta, Reinier Zonneveld, Solardo, Ferreck Dawn en Oliver Heldens
Yellow Claw lanceert Amsterdamned stripboek tijdens ADE
Paul Elstak ontvangt platina voor Rainbow in the sky en kondigt nieuwe track in samenwerking met Klubbheads en Desree aan
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop – 6 Year Anniversary
10 oktober 2019
Unity's guide to Celebrate Safe at ADE 2019
9 oktober 2019
ADE Hangover sluit Amsterdam Dance Event af met gratis festival
Legowelt, Egyptian Lover & Colin Benders spelen op grootste sequencer ter wereld
Metz NYE Cruise
7 oktober 2019
Armin van Buuren opent eigen escape room in Amsterdam
RGB Café komt naar Tilburg: binnenstad krijgt iedere donderdag, vrijdag en zaterdag silent disco
MEET ME B̶A̶C̶K̶S̶T̶A̶G̶E̶ invites Marco Carola and Loco Dice at New Year's Eve
4 oktober 2019
DEDIQATED
Josylvio brengt album Gimma uit
Lost Frequencies brengt positiviteit met nieuw dubbelalbum
Sweets viert 'Halloween' op 26 oktober met o.a. Henkie T en Mula B
3 oktober 2019
G-star host Raw Rave in het Rijksmuseum tijdens Amsterdam dance event
Line-up Valhalla Festival bekend
KLEAR
Tchami x Malaa present No Redemption
Thunderdome geeft een middelvinger aan de zwarthandel
Don Diablo kondigt grootste soloshow ooit aan
Hayden James
2 oktober 2019
Tiktak viert het nieuwe jaar in vijf steden met onder anderen Ronnie Flex, Lil Kleine, Frenna, Broederliefde en Bizzey
Nieuwe namen Grootste Feestcafé van Nederland in Ziggodome
Nocturnal Animals presenteert Richard Durands 'Essence of Trance'
1 oktober 2019
Q-dance viert twintigjarig bestaan met DEDIQATED op 8 februari 2020
Heavy, melodic, deep, electric and unique techno sounds. That is what this year's STRAF_WERK ADE events are all about. Presenting two nights, STRAF_WERK will be a must-see this year.