Partyflock
 
­ Nederland

Swingbeatz "the best of all times" is terug

anoniem gepubliceerd op
Swingbeatz
14 oktober 2019
Sinds 2007 nam SWINGBEATZ je mee op een time-travel door de jaren 80 en 90 met een uitstapje naar de jaren 2000. De beste R&B, Hip Hop en Latin van toen gremixt met nummers die nog hits moesten worden bracht een unieke combi teweeg . Het concept werd SUPER sccesvol mede dankzij het leuke publiek dat het trok waardoor de aanhang van de gezelligste en stijlvolste mensen alleen maar groeide . Met maandelijkse edities in Rotterdam en Amsterdam en exclusieve edities in Den Haag, Eindhoven tot zelfs Londen en Barcelona, werd Swingbeatz een niet weg te denken begrip in de nationale en internationale uitgaansscene!

Niet alleen was Swingbeatz de plek van de goede muziek en de leuke mensen, het was de plek waar vernieuwende ideeën tot stand kwamen en nationale maar ook internationale artiesten zoals Omarion en Miguel acte de présence gaven

Nu zijn we terug, en na de grandioze editie in 2018 en de daarop volgende editie op de Supperclub Cruise werden we overspoeld met de vraag wanneer de volgende editie is en wanneer de kaarten verkrijgbaar zijn. We kunnen nu bekend maken dat we on tour gaan en de eerst volgende editie zaterdag 30 november in club PKHS in Tilburg zal worden gehouden. Hierna volgt er een speciale editie in Rotterdam en Amsterdam.

En zoals welbekenden van het concept weten, laten we niet alleen de vervlogen tijden van clubs als Imperium (Rotterdam), Timeless (Amsterdam), the Challenge (Hoofddorp), Asta (Den Haag) en Zino (Tilburg) herleven, maar juist de periode 2007-2012 dat Swingbeatz een hot item was komt ruim aan bod.

Bij Swingbeatz ontmoet je altijd de leukste mensen, die graag hun dancemoves op de dansvloer willen tonen. Je hoort hier de beste muziek (van de jaren '90 gecombineerd met muziek uit de '00 ) verdeeld over de Swingbeatz area en de Caribbean area.

Swingbeatz brengt de muziek waar je niet op stil kan blijven staan dus hou je van goede muziek, dansen en feesten met leuke mensen van 25 jaar en ouder mis dit dan niet en koop je voordelige kaart snel in de voorverkoop!

Line-up