Partyflock
 
­ Nederland

Oliver Heldens kondigt Heldeep Records pop-up winkel aan tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Oliver Heldens kondigt Heldeep Records pop-up winkel aan tijdens ADE
15 oktober 2019
OrganisatiesAudiomack Site
Heldeep Site
ArtiestOliver Heldens Site
Heldeep Records kondigt met trots Heldeep Records pop-up store aan op 17 en 18 oktober tijdens Amsterdam Dance Event. Heldeep Records, opgericht door de Nederlandse DJ/Producer Oliver Heldens, opent de deuren in het hart van Amsterdam en verwelkomt bezoekers voor twee dagen gevuld met exclusieve ervaringen, gesponsord door Audiomack.

De Heldeep Records pop-up store, gelegen aan de Prinsengracht, biedt een volledig programma gevuld met entertainment en ervaringen. De ruimte zal transformeren in een ware muziek hub, met livesets van gerespecteerde artiesten zoals Firebeatz, GAWP, Sander Kleinenberg, Riton, Daddy's Groove en veel meer. Bezoekers krijgen niet alleen de kans een greep uit de beste artiesten van het Heldeep roster te ontmoeten, maar ook de mogelijkheid één-op-één feedback eigen muziek te krijgen van de artiesten en het A&R-team van het label. De pop-up store presenteert daarnaast ook de gloednieuwe Heldeep Records merchandise-lijn met nog nooit eerder vertoonde stukken die exclusief in de winkel worden onthuld.

Ook host de pop-up store een intieme pre-party voorafgaand aan de uitverkochte labelnight in Club Maïa op donderdag 17 oktober om 18.00 uur. Het exclusieve evenement is alleen op uitnodiging, maar fans kunnen een gastenlijstplek bemachtigen door een e-mail te sturen naar rsvp@heldeeprecords.com .

Met Chocolate Puma, Moguai, GAWP, Curbi, Damien N-Drix, Bender, Afsheen, Ares Carter en Aevion in de line-up, doet Heldeep Records niet onder aan het hosten van een onmisbare pre-party in de Pop-Up Store.

Met een photobooth, indrukwekkende lichtinstallaties en unieke interactieve ervaringen mag dit tweedaagse evenement niet ontbreken bij de muziekliefhebbers tijdens ADE. Met 70 miljoen mensen die wereldwijd naar Heldeep Radio luisteren, zal het label het evenement live streamen, zodat niemand het event hoeft te missen. . Deze ervaring is een nieuwe stap van het label in de weg naar meer zijn dan alleen een muziekmachine en om exclusieve en innemende content voor de platformen te creëren.


De Heldeep Pop Up Store is gratis toegankelijk voor publiek. Voor meer informatie, bezoek het Heldeep Records instagram account

Live set schema
Donderdag 17 oktober
14.00 uur:Firebeatz
16.00 uur:GAWP
18.00 uur:Heldeep Records Official Pre-party


Vrijdag 18 oktober
14.00 uur:Sander Kleinenberg
15.30 uur:Riton
17.30 uur:Daddy's Groove


Meer info over Audiomack
Audiomack is een artist-first muziek streaming platform waar makers onbeperkt muziek en podcasts gratis kunnen delen en geeft hen tools om hun publiek te vergroten. Met hun focus op opkomende artiesten en scènes zoals hiphop, elektronisch, Latin, reggae en Afrobeats heeft Audiomack een cruciale rol gespeeld in de carrière van een aantal van de populairste hiphopartiesten, waaronder Young Thug, Migos, A Boogie Wit da Hoodie, 21 Savage, Juice WRLD en meer. Audiomack breidt zich uit naar elektronische muziek, gericht op groeiende projecten van opkomende artiesten en brengt grote artiesten zoals Flume, Skrillex, Marshmello en anderen onder de aandacht van een nog onaangeboord publiek. Audiomack bereikt momenteel meer dan drie miljoen actieve gebruikers per dag en genereert meer dan drie miljard maandelijkse streams.

Meer info over Heldeep Records
2019 markeert de 5e verjaardag van Heldeep Records. De Nederlandse superster Oliver Heldens richtte het label op om een platform te creëren om de nieuwe muziek van ontluikende producenten onder de aandacht te brengen na het ontvangen van duizenden demo's. Sinds 2014 is Heldeep Records uitgegroeid van een bescheiden bedrijf tot een volwaardig label met gerespecteerde mainstay-acts als ALOK, Chocolate Puma en Dada Life, evenals podia op toonaangevende festivals over de hele wereld zoals op Tomorrowland, Mysteryland, Electric Forest, Spring Awakening Music Festival en South West Four. Heldeep-artiesten worden wekelijks tentoongesteld op Heldeep Radio, dat wordt uitgezonden op 91 stations, in 66 landen en 70 miljoen mensen per week bereikt.