Partyflock
 
­ Nederland

Nocturnal Animals presenteert Richard Durands 'Essence of Trance'

gepubliceerd door , op
Essence of Trance
2 oktober 2019
Op zaterdag 16 november volgt de tweede editie van Essence of Trance in Paradiso-Noord, Amsterdam. Na het grote succes van RAM's Essence of Trance heeft Nocturnal Animals opnieuw een raspaardje van stal gehaald. Iemand met ruim 20 jaar ervaring op het hoogste tred van de Trance scene en een disco grafisch portfolio waar je u tegen zegt. Met trots presenteren wij jou niemand minder dan DJ Richard Durand! Voor een uniek & exclusief eenmalig event voor 500 trance liefhebbers.

De in Amsterdam woonachtige dj/producer kent de scene inmiddels als zijn broekzak. In 22 jaar tijd heeft hij erin geleefd als geen ander. Zijn muzikale aspiraties leidden hem al vroeg de wijde wereld in. Een artiest met het vermogen zijn gevoel te vertalen in de muziek en juist dat gegeven als fundament van zijn succes ziet. Dankzij wereldwijde optredens op Dreamstate, luminosity, Untold, Dance Valley en vele anderen en zijn handtekening onder het succesvolle vervolg van het 'In Search of Sunrise' project en het onlangs binnenslepen van de prestigieuze titel Tune of the Year in Armin van Buuren's 'A State Of Trance' is Durand een absolute grootheid binnen de scene.

Kijk hier wat Richard heeft te zeggen over zijn open till close set

Tickets & Info Paradiso Noord bekend om zijn superieure geluid systeem en geweldige setting. Richard Durand's Essence of Trance om 00:00 uur middernacht en eindigt het om 6:00uur. Tijdens de vorige editie is wel gebleken dat de sfeer er al na een paar minuten goed in zat en dat de locatie en organisatie in alle opzichten een hoog niveau haalde. Tickets kosten € 25,- (incl. fee) en zijn hier verkrijgbaar Paradiso-Noord is een groots en toch intieme locatie. Houdt er dus rekening mee dat voor dit evenement circa 500 tickets te koop zijn. Graag vermelden we nog even dat Paradiso-Noord niet met contant geld werkt en je dus alleen met pin kunt betalen. Met openbaar vervoer reis je met het pontje vanaf Amsterdam Centraal en ben je binnen vijf minuten op locatie. Toch liever met de auto? Parkeren kan veilig onder de Adam Tower.