Partyflock
 
Nieuws · januari 2017
­ Nederland
We zijn al een stuk op weg met het ontwerpen van 'het nieuwe Partyflock'. We willen nu graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken. Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven? Uiteraard klik je door als je alvast wat teasers van de nieuwe site wil zien!
Dat tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide wordt gehouden.
Op 9 september openen de poorten naar de verborgen wereld van Sunglow Festival.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Rampeneren op de Euromast! The Partysquad gaat op dinsdag 31 januari een optreden geven bovenop de Euromast.
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug van weggeweest! Na een poosje radiostilte hebben organisatoren Tim Chapusot en Rolf de Bruijn de handen weer ineen geslagen en een programma neergezet waar de technoliefhebber zeker warm voor loopt, met o.a. Ø [Phase] en Damon Wild op het podium van Mezz.
Mumbai Color Festival 2017
zondag 29 januari 2017
Al vanaf 2013 wordt Fort Vechten succesvol omgetoverd tot het kleurrijke Mumbai Color Festival. Op Bevrijdingsdag (5 mei) vieren we de vrijheid voor de laatste keer op onze eigenwijze, kleurrijke manier! Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs familie je niet meer herkent…
Qanvas, de organisatie achter Aus Berlin, Machinekamer, Vers Tilburg, Sofa Sessies en de Tilburgse editie van Club Godverdomme viert deze week haar 4-jarig bestaan.
1 op de 10 mannen belandt met de verkeerde in bed en we hoeven niet zo snel bang te zijn voor een bosjesmannendiscussie
De tijd gaat hard. Zo sta je los te gaan met Oud & Nieuw en zo zit je alweer bijna in de maand februari! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die een keer in een andere outfit naar een feestje willen gaan.
Op 11 februari vieren we dat we alweer 25 jaar deel uitmaken van de geschiedenis van de Hardcore. En alleen al om de line-up wil je ons verjaardagfeestje echt niet missen!
De Utrechtse Hardstyle organisatie D-Sense Events heeft de derde editie van Evasion aangekondigd en laat weten dat de comeback groots zal worden!
Synthetic
vrijdag 27 januari 2017
It all started in a laboratory somewhere far from humanity. After years of unorthodox research different elements where discovered. When these elements combined they form new building blocks for 13 substances. After taking one of these substances, a mutation is triggered in the DNA.
Full sectrum
vrijdag 27 januari 2017
Full Spectrum viert op 4 maart in EKKO zijn koperen bestaan. Wat ooit begon met een eigen clubavond in EKKO is in twaalf-en-een-half jaar uitgegroeid tot een management en boekingskantoor met een geheel eigen smoel.
Liefst 18 artiesten zijn toegevoegd aan de line-up van het internationale muziekfestival Sziget dat aankomende zomer de 25e editie viert. Onder meer Flume, Kasabian, Interpol, Billy Talent en de Nederlanders Sunnery James & Ryan Marciano maken van 9-16 augustus 2017 hun opwachting op het Óbuda-eiland midden in Boedapest.
Op zaterdag 28 januari gaat Luxor Live terug naar de begindagen van de Nederlandse house scene met de dansavond House Party. Een nacht ouderwets feesten op de allerlekkerste House Classics en de nodige smileys.
Na het grote succes van de eerste editie in De Effenaar vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook!
Hij liet het zelf een tijdje terug al weten: 2017 moet het jaar van Artistic Raw gaan worden.
B.I.T.C.H 4 februari moet nog komen en het feest is al maanden uitverkocht en nu begint de voorverkoop al voor de volgende B.I.T.C.H. Het feest B.I.T.C.H is een ongekend succes elke keer weer.
Breda Live vindt dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 plaats. Als tweedaags festival biedt Breda Live meer topacts, betere service en een nieuwe foodarea met lokale cateraars.
Ook in 2017 staat DRIFT klaar voor haar bezoekers en brengt de Nijmeegse organisatie een goed gevulde jaarkalender met zes aansprekende evenementen. Het beloofd een bijzonder jaar te worden.
'The House Doctor' is een nieuw concept in Rotterdam, de muziekstijlen die je kunt verwachten zijn: Deep House / Afro Latin Tribal House / Tech House & Techno. House muziek in het breedste zin van het woord!
Nog maar 10 dagen te gaan en dan is het tijd voor het Trance event van Nederland!
Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren.
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
DJ Afrojack wordt door zijn ex-vriendin aangeklaagd voor $25 miljoen dollar. De DJ ontving de aanklacht waarin staat dat hij moet betalen voor de manier waarop hij zijn ex-vriendin behandeld heeft gedurende hun relatie. De ex, Lauren Meditz, wil $ 25.000.000 schadevergoeding van haar "boyfriend from hell' alsdus Radar Online.
CRAFT Festival 2017 · Line-up
donderdag 19 januari 2017
Na in 2015 in het water gevallen te zijn, was CRAFT 2016 een editie waarvan Lose Your Mind alleen hadden kunnen dromen: fantastisch weer en een prachtig publiek! Helaas is de vergunning voor de NDSM-Werf niet langer geldig, dus is Lose Your Mind genoodzaakt te verhuizen naar een ander prachtig festivalterrein: het Geestmerambacht in Oudkarspel.
Spectators Of The Universe is het nieuwe album van de Nederlandse artiest en producer David Douglas en zal op 24 maart bij Atomnation Records / !K7 verschijnen. David Douglas arrangeerde en produceerde het album zelf.
Soixante neuf 058
maandag 16 januari 2017
Ladies & gentlemen (maar vooral de ladies), maak je borst maar nat, want de twee meest populaire "mooiboy deejays" van Nederland komen samen naar club Red te Leeuwarden, voor een daverende XL editie van soixante neuf.
Martin Garrix wint Popprijs
zondag 15 januari 2017
Martin Garrix heeft de Popprijs 2016 gewonnen. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt op het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen.
Nassau Festival keert na de succesvolle eerste editie van vorig jaar terug tijdens Koningsdag op donderdag 27 april naar zijn unieke plaats van herkomst: het historische Olympisch Gebied.
Op 27 april vindt de vierde editie van Oranjebloesem plaats. Al drie jaar maakt Oranjebloesem het verschil op Koningsdag door van de stadse drukte weg te blijven en een feilloze line-up neer te zetten. Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem is hét alternatief op Koningsdag.
Club Dansant
vrijdag 13 januari 2017
In samenwerking met Supperclub organiseert Club Dansant op 5 februari alweer haar vierde editie, in één van de mooiste panden van Amsterdam; Odeon.
The Crave Festival verhuist komende zomer naar het Zuiderpark. Het festival, gericht op elektronische muziek, vestigd zich daarmee op hetzelfde stuk grond als een van Europa's grootste gratis popfestivals 'Parkpop'. Op zaterdag 3 juni, in het Pinksterweekend, wordt het iconische park omgetoverd tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen.
2017 wordt het jaar dat het businessmodel van de dance-industrie definitief verandert en de muziekindustrie transformeert in een relatie-economie. Een nieuwe generatie technologieën zorgt ervoor dat dj's en festivalorganisatoren nog beter contact kunnen maken met hun fans.
Na vele succesvolle jaren in Amersfoort komt de Ouwe Lulle Disco naar Utrecht. Bij de Ouwe Lulle Disco stap je letterlijk in een uitbundig warm bad van een ouderwets jeugdfeest waarin het lijkt alsof iedereen elkaar weer kent.
Armin van Buuren heeft vandaag de allereerste 538-Alarmschijf van het jaar in de wacht gesleept.
Zaterdag 04 maart 17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphop.
Calling On You' is dé nieuwste track van Lucas & Steve ft. Jake Reese. Na het grote succes in 2016 met onder andere de hits 'Summer On You' (meer dan 31 miljoen Spotify streams) en 'Love On My Mind' pakt het dj-duo door met een ijzersterke crowd-pleaser, die gekenmerkt wordt door de verfijnde beat en pakkende melodieën.
De tiende editie van het Bevrijdingsfestival Den Haag breidt uit naar zes podia. Voor een van de nieuwe podia, het Free Stage, wordt samen met het Haags Pop Centrum en Musicon gezocht naar jong Haags talent. Deelnemende acts maken bovendien kans op een vervolgoptreden op Parkpop.
Zoals de meeste van jullie wel weten is Hardshock écht een snoeihard festival en dat zal in 2017 niet anders zijn. Bekijk de gruwelijk dikke line-up van Hardshock Festival hieronder en spread the word!
Op 18 maart 2017 komt een van de meest spraakmakende Hardstyle-labels naar Almere. Fusion Records betreedt deze avond op 'WR1 invites; Fusion', met vrijwel alle grote artiesten die het label kent, het podium van Club Cell.
St8ment
vrijdag 6 januari 2017
De goede voornemens kunnen voor even aan de kant, want op zaterdag 18 februari is het tijd voor de eerste 2017 editie van ST8MENT: The Fifth Element!
De moeder van het meisje dat in Suriname seks had met leden van de Haagse rapgroep Strictly Family Business (SFB), heeft de aangifte tegen de rappers ingetrokken.
Kingdance Zwolle 2017
donderdag 5 januari 2017
Early Bird Alert! Na een onvergetelijke uitverkochte editie in 2016 verwacht de organisatie ook dit jaar weer volle bak tijdens Kingdance en om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we iedereen middels dit bericht informeren over de ticketverkoop.
Het is maar zeer de vraag of u in 2017 nog kunt genieten van festivals als Valtifest, OWAP en Manifesto. Het bedrijf achter de feesten betaalt al maanden zijn rekeningen niet en lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen.
Koopt Google Soundcloud?
woensdag 4 januari 2017
Vorig jaar ketste de verkoop van Soundcloud aan Spotify af en velen voorspelden dat dit het einde inluidde voor de verliesmakende streamingdienst. Echt doen geruchten nu de ronde dat Google het Berlijnse bedrijf zou willen inlijven.
Na bijna twintig jaar het meest toonaangevende festival van Zuidoost-Europa te zijn, vestigt EXIT Festival zich in 2017 in Kroatië met een nieuw festival: Sea Star.
The Funky Cat #4 in P60
dinsdag 3 januari 2017
Na het overweldigende succes van de vorige drie edities maakt Amstelveen zich klaar voor een volgende reis langs de spannende uithoeken van het elektronische muzieklandschap.
Na zes jaar gaan de deuren weer open van vinylspeciaalzaak Rhythm Import aan de Torenstraat. De platenzaak sloot in 2010 haar deuren, maar alle inboedel bleef staan
31 januari 2017
De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
Maar liefst 23 acts met de zogeheten 'P-Factor' zijn toegevoegd aan paaspop,
Sunglow Festival keert terug met nieuw concept
Grotesque goes underground met Music Night
30 januari 2017
The Partysquad geeft optreden bovenop Euromast
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug
29 januari 2017
Mumbai Color Festival 2017
28 januari 2017
Tilburgse evenementenorganisatie Qanvas bestaat 4 jaar
Het nationaal carnavalsonderzoek 2017
Feestjes met een dresscode in februari
27 januari 2017
25 jarig jubileum Dance 2 Eden wordt groots gevierd
Evasion keert groots terug naar Utrecht
Synthetic
Full sectrum
26 januari 2017
Sziget Festival kondigt 18 nieuwe namen aan
Houselegendes Quazar & Dimitri in luxor live
25 januari 2017
KARMA House Classics komt voor de 2e keer terug
24 januari 2017
Artistic Raw releast nieuwe single In The Middle
23 januari 2017
Nieuwe B.I.T.C.H voorverkoop begint vandaag
Breda Live wordt tweedaags festival
20 januari 2017
Drift introduceert de drift clubkaart
Nog 1 week tot aan het event The House Doctor
Trance Nation bedankt bezoekers met actie 'Bring your friend'
Armin van Buuren selecteert spectaculaire special guest performances voor jubileumshows
Metz bestaat 18 jaar en viert dit groots in het WTC te Rotterdam
19 januari 2017
Ex vriendin eist $25 miljoen van Afrojack
CRAFT Festival 2017 · Line-up
David Douglas brengt 'Spectators of the universe' uit
16 januari 2017
Soixante neuf 058
15 januari 2017
Martin Garrix wint Popprijs
13 januari 2017
Nassau Festival presenteert stage hosts voor Koningsdag
Oranjebloesem brengt meer live acts op Koningsdag
Club Dansant
12 januari 2017
The Crave Festival dit jaar in Zuiderpark
11 januari 2017
De festival- en muziekindustrie wordt relatie-economie
9 januari 2017
Ouwe Lulle Disco komt naar Utrecht
Armin van Buuren lanceert nieuwe single
8 januari 2017
The Grapevyne' Nineties R&B and HipHop
Lucas & Steve ft. Jake Reese brengen nieuwe track
7 januari 2017
Bevrijdingsfestival Den Haag breidt uit naar zes podia
6 januari 2017
Full Line-up Release Hardshock Festival 2017
WR1 nodigt Fusion Records uit in Club Cell
St8ment
Aangifte tegen Haagse rapgroep Strictly Family Business ingetrokken
5 januari 2017
Kingdance Zwolle 2017
4 januari 2017
Organisator Valtifest betaalt rekeningen niet en lijkt met noorderzon vertrokken
Koopt Google Soundcloud?
3 januari 2017
EXIT Festival lanceert nieuw festival aan de Kroatische zee
The Funky Cat #4 in P60
Haagse vinylspeciaalzaak Rhythm Import heropend