Partyflock
 
­ Nederland

De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug

gepubliceerd door , op
Berlin Nights
19 december 2016
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug van weggeweest! Na een poosje radiostilte hebben organisatoren Tim Chapusot en Rolf de Bruijn de handen weer ineen geslagen en een programma neergezet waar de technoliefhebber zeker warm voor loopt, met o.a. Ø [Phase] en Damon Wild op het podium van Mezz.

Organisatoren
Tim verhuisde naar Berlijn om muziek de prioriteit te kunnen geven. Dat deed hij onder andere met een release op het label KONFLKT en de start van een eigen boekingskantoor, genaamd Stellar Fugitives. Rolf is al jarenlang een echte vinyl addict. Vanuit zijn liefde voor platen richtte hij, samen met Danny van Rooij (Anexx), het vinyl only label Daro recordings op. Naast Berlin Nights is Rolf medeverantwoordelijk voor concepten zoals Lektrik en Goeie Gasten, waarbij de focus ligt op de underground house- en technomuziek.

Line-up
Op verzoek van velen keert Berlin Nights terug naar Mezz op zaterdag 4 februari. Na eerdere edities met o.a. Marcel Fengler, Rødhåd, Jonas Kopp, ROD en Roman Lindau, is het nu de beurt aanØ [Phase] (Token / UK) en de Amerikaanse techno held Damon Wild (Synewave / NYC).

Sinds eind jaren 90 maakt Ø [Phase] deel uit van de UK techno scène en deed hij optredens over de hele wereld in gerenommeerde clubs als Berghain in Berlijn, REX in Parijs en LUX Lisbon. Deze producer heeft een kenmerkende stijl tussen gritty minimal techno & Detroit geïnspireerde sounds. Het is natuurlijk een eer om de beste man te mogen verwelkomen op Berlin Nights!

Damon Wild is eigenaar van het Synewave label en is een van de grondleggers van de Acid en elektronische muziek. Hij is onder andere bekend geworden met Bang the acid en Toxic Two (rave generator). Inmiddels heeft Damon Wild al meer dan 90 producties en 3 albums uitgebracht op labels als Niteworks, Code red, Music man en Kanzleramt.

Deze avond vult Nederlands finest DOKA de line-up aan, net als de Nederlandse upcoming dj T.I.M. die samen met Shoal de zaal zal opwarmen. Rotek//Anexx hosten de microbar area, waar Robèr, Tim Scala, Lovus en Murten te gast zullen zijn.