Partyflock
 
­ Nederland

The Funky Cat #4 in P60

gepubliceerd door , op
Geck-o & Friends zorgen voor een nieuwe avond onvervalste kattenkwaad

Na het overweldigende succes van de vorige drie edities maakt Amstelveen zich klaar voor een volgende reis langs de spannende uithoeken van het elektronische muzieklandschap. Gastheer van de avond Geck-o neemt je bij de hand en zorgt samen met zijn muzikale kompanen dat het je aan niks ontbreekt. Zo wordt P60 weer omgetoverd tot een luxe kattenbak waar zelfs de Gelaarsde Kat jaloers op zou zijn.

De line-up voor deze editie bestaat uit: Geck-o, Raito, Wavolizer, Bold Action vs Bitface en The Undoing. Geck-o (NL) verzekerd je van een verrassende en avontuurlijke trip. Die brengt je via zijn recentelijk verschenen album 'Alien Sound System' langs alle mogelijke sferen en stijlen die je je maar kunt indenken. Net getekend op het legendarische Boysnoize label en nu al bij The Funky Cat is Raito (FR, Boysnoize Records)! Met zijn ultieme combinatie van old - en new school vibes weet hij iedere zaal voor zich te winnen. Een vast gezicht in The Funky Cat radio show en anders hoor je z'n tracks wel in de sets van Justice, Porter Robinson of Boys Noize.

Na Wavolizer (DK, The Third Movement) zijn geweldige show op de allereerste editie van The Funky Cat kon een weerzien niet lang uitblijven. Inmiddels in Nederland ook wel bekend als 'Wafelijzer'. Afkomstig uit Denemarken en getekend bij The Third Movement leidt hij je zonder blikken of blozen door een uitgebreid landschap van verschillende stijlen. Om ook deze editie van The Funky Cat in stijl te beginnen komt de oude bekende The Undoing (NL) de avond openen. The Undoing is een alias van Guido de Beer en speciaal voor deze avond blaast hij nieuw leven in deze act!