Partyflock
 
­ Nederland

Metz bestaat 18 jaar en viert dit groots in het WTC te Rotterdam

gepubliceerd door , op
Metz bestaat 18 jaar en viert dit groots in het WTC te Rotterdam
20 januari 2017
FeestMetz XXL · 18 Years Anniversary
Datumzaterdag 18 februari 2017
WinactieMetz XXL actiegesloten
LocatieWTC Site
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz XXL bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland. Een kroon die behoort tot een troon, een troon die moet staan op een prachtig toneel: Het World Trade Center! Na succesvolle en legendarische nachten met de XXL edities, is er voor deze keiharde 'party of the year' opnieuw gekozen voor de hotspot in het centrum van Rotterdam. Dus, 18 Years Anniversary op, hoe kan het ook anders en heel toepasselijk: zaterdag 18 februari 2017!

Phase 1 die-hard tickets uitverkocht
Ze gingen hard en ze gingen lekker. de fase 1 'die-hard tickets' gingen iets harder dan verwacht over de digitale toonbank en dat resulteerde dan ook snel in het feit dat Metz het bordje 'uitverkocht' op de deur kon hangen. Alleen maar leuk!

Phase 2 & 3
De voorverkoop fase 2 is nu online en inmiddels in volle gang. Dit zijn de de 'incrowd tickets' en kosten 22,50 euro (ex fee) Hier zijn er maar een gelimiteerd aantal van verkrijgbaar en wanneer deze zijn uitverkocht start de normale voorverkoop en dus de laatste fase 3. Normale kaarten kosten 27,50 euro (ex fee) en kun je online bestellen via koop tickets

Line-up
Een arsenaal aan top artiesten, de crème de la crème van de Nederlandse house scene en nog ver daarbuiten. Superlatieven schieten tekort maar toch gaat Metz het proberen uit te leggen. Lezen jullie even mee: Roog back 2 back Erick E, Benny Rodrigues, Man Without A Clue vanuit de 'Defected in the house' stal, Gregor Salto, La Fuente, Funkerman, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Chris Rox back 2 back Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, De La Montagne en hosted door MC Roga en Patrick Brown. Als dit geen neusje van de zalmmoot is, dan weet Metz het ook niet meer. Een keiharde programmering verdeeld over twee (!) unieke area's, nu al zin in!

Latin Lovers
Zoals wel vaker een leuke en gouden combinatie: Latin Lovers is erbij! Met een geheel eigen area in de stijl van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, komen alle tropische en zomerse verwachting vanzelf naar boven. Sexy latinhouse gevuld met zinderende vocalen, trommels en veel energie: dat is Latin Lovers! Voel je thuis in de jungle van dit Rotterdamse succes concept wat door heel Nederland harten heeft veroverd en dit ook op 18 februari opnieuw zal gaan doen. leuk!

World trade center
Meerdere area's, dik geluid, top of the bill special effects, luxe entourage en entree, food corner, bottle bar, lockers, dikke line-up met (inter)nationale helden en nog veel meer zoals je van het concept mag verwachten wordt allemaal achter de schermen geregeld. Het event is van 22.00 tot 05.30 uur en de minimale leeftijd is 18+. Deze 18 years anniversary zal nog lang naschokken in de stad.