Partyflock
 
Nieuws · september 2015
­ Nederland
Unlocked indoor festival 2015
woensdag 30 september 2015
Op 24 oktober 2015 start in Jaarbeurs een nieuw avontuur binnen de hardere stijlen; met meer dan vijftig artiesten, verdeeld over vijf area's en vijf unieke showcase acts die integraal de wintertijd zullen Unlocken op Unlocked indoor festival 2015.
Ben jij klaar voor een nieuwe stap in het spectrum van de hardere stijlen? Een stap die zorgt voor nieuwe ervaringen, een nieuwe beleving en nieuwe herinneringen?
CUT_, bestaande uit producer Sebastiaan Detilh en zangeres Belle Doron, werd bekend toen de cover van Stromae's 'Papaoutai' viral ging. Het electronisch muziekduo uit Amsterdam staat op 8 januari in de Talent Stage van Bibelot.
Høwelijksnagt
woensdag 30 september 2015
Terwijl wij nu genieten van de spaarzame zon is er een plek op aarde waar de zon altijd schijnt maar waar niemand momenteel wil zijn; Syrië! Vrijdag 2 oktober wordt (i.s.m. Haus am See) WesterUnie x Høwelijksnagt georganiseerd. De opbrengst van dit evenement zal geheel naar het Syrië project van Run for Human Rights Watch 2015 gaan.
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK doet tijdens New Years Eve voor het eerst Rotterdam aan. Op oudejaarsavond is de Maassilo de plek waar TIKTAK's 'the countdown' plaatsvindt. Dit is een avond vol met non-stop herkenbare tiktak hits oftewel, een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
Vrijdag 2 oktober staat Almere in het centrum van de belangstelling met de Grand Opening van de nieuwste hotspot Club 2 Venue! De bij iedereen al bekende mooie evenementenlocatie aan het Festivalplein in Almere is compleet vernieuwd en gaat met een nieuwe koers en een frisse wind een toekomst tegemoet vol geweldige feesten en events.
In Trance We Trust ADE
vrijdag 25 september 2015
Not long after the first official In Trance We Trust night at Avalon in Hollywood the famous Dutch Trance brand now announces it's debut at Amsterdam Dance Event 2015. The event will be held at one of Amsterdam's most characteristic venues, Westerunie, on Wednesday October 14th.
Way to Valhalla Festival
vrijdag 25 september 2015
Na drie magische en uitverkochte edities strijkt het meest miraculeuze nachtcircus van Nederland opnieuw neer in Amsterdam. Op zaterdag 19 december breekt Valhalla in de Amsterdam RAI opnieuw alle regels van het denkbare.
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op grootste wijze vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland.
Het drugsgebruik onder 16- en 17 jarigen is met 8% toegenomen als gevolg van de invoering van de nieuwe alcoholwet in 2014. Dat blijkt uit onderzoek dat werd uitgevoerd door bureau Labyrinth in Utrecht in opdracht van 101.TV.
Als de wintermaanden in zicht komen en temperaturen dalen, willen we nog maar één ding: Sneeuwbal Winterfestival! Voor het vierde seizoen op rij neemt Sneeuwbal het namelijk niet zo nauw met de koudste maanden van het jaar.
House top 1000 rewind op fresh FM
dinsdag 22 september 2015
Op zondag 4 oktober zendt Fresh FM van 00.00 - 18.00 uur een greep uit de House Top 1000 van 2015 uit. Precies een half jaar geleden, tijdens het Paasweekend, werden de duizend populairste houseplaten aller tijden gedraaid tijdens een 83 uur durende radio marathon. Zondag 4 oktober kun je enkele van de vele hoogtepunten van dit succesvolle radio-evenement horen
De legendarische Lexion sfeer, dat wil je zeker meemaken! Alle originele DJ's van voor de beruchte brand zijn invited achter de draaitafels!
Nog nagenietend van Pleasure Island maken we ons alweer op voor een spannende B.I.T.C.H. editie aanstaande zaterdag. De ultieme kans voor diegene die er graag al eens bij wilden zijn maar steeds te laat waren met kaarten, het feest wat vele harten doet smelten. Het feest waar alles wat er gebeurt een groot mysterie blijft. en waar je fantasie werkelijkheid kan worden.
Float Your Boat Closing party
zondag 20 september 2015
Don't miss Float Your Boat's farewell as it closes out a fantastic season with house music legend 
dj Sneak on the decks for the Carl Cox: Music is Revolution closing party warm-up
Jay Hardway & Friends
zaterdag 19 september 2015
Jay Hardway heeft al een aantal grote successen op zijn naam staan en hij blijft er meer en meer toevoegen. Net terug uit de USA van zijn tour host hij voor de eerste keer zijn eigen avond. Op zondag 18 oktober sluit hij in club Nova ADE af.
Het muzieklabel van succesvol entrepreneur Jolanda van den Berg, genaamd Smile Creations Music Label, is officieel betrokken bij Amsterdam Dance Event 2015 (ADE). Op zaterdag 17 oktober aanstaande presenteert Smile Creations Music Label haar dance event Club Smile in Desmet Studio's in Amsterdam.
Sundaypeople en Luxor Live halen samen het legendarische label Defected Records naar Arnhem! Het Britse label werd in 1999 opgericht door Simon Dunmore. In de afgelopen vijftien jaar is Defected uitgegroeid tot een van de belangrijkste labels op het gebied van housemuziek.
Speciaal voor deze avond laten we niemand minder dan Unresolved overvliegen vanuit Italië
voor een knallende set. Raw Factory zal afgesloten worden door 2 legendes binnen de hardcore scene, namelijk Dj The Bountyhunter en Gizmo.
Over een maand staat Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. KLEAR mag niet ontbreken en heeft dit jaar een Bondax & Friends special op het programma staan, in De Balie, met onder meer Bondax, Darius en Karma Kid.
Liefde voor elektronische live muziek in al haar facetten krijgt een plek in de vooravonden tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in Sugar Factory. In de club nabij Leidseplein staan tussen 14 en 18 oktober een presentatie van Arturia synthesizers, vooruitstrevend theater tijdens Modalities en samenwerkingen met Comport Records, Various Artists en Houndstooth. Van live-electronica geluiden in tech-house, experimental tot hip hop en meer. Verder wordt iedere nacht en tijdens drie afterparty's ADE in volle teugen gevierd.
R.I.P. festivalseizoen 2015
dinsdag 15 september 2015
Het festivalseizoen van 2015 zit er alweer zo goed als op! Aan de vele reacties te zien was het weer meer dan geslaagd, maar aan alles goeds komt een eind. Niet getreurd! We gaan gewoon weer verder met het "binnenseizoen" en waarom niet aftrappen met de 2e editie van Prisoners of Rave?
Pleasure Island festival overdag uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor Pleasure Island na 23:00 uur! De party gaat gewoon lekker binnen door met de sfeer die jullie gewend zijn van ons. De prijzen zijn nu nog 21,75 en vip maar 31,75 !
Zaterdag 31 oktober 2015 kunnen de skipakken, mutsen en handschoenen ein-de-lijk weer uit de kast voor een nieuwe editie van Winter Park Festival! Van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt Aquabest, bij Eindhoven, volledig ondergedompeld in het meest gezellige winterlandschap van Nederland. Op vier verschillende stages staan sfeermakers van de bovenste plank in de startblokken om de kachel bij iedereen goed op te stoken.
Soixante 13 year anniversary
vrijdag 11 september 2015
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest
gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes!*Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?
Op 9 oktober is het weer tijd voor een nieuwe editie van Drumcage, deze word wederom georganiseerd door Tryfecta Events in samen werking met Subsonic.
Globehouse presens Tony Junior
donderdag 10 september 2015
Globehouse, de grootste clubfeest organisator uit Arnhem heeft al veel grote namen naar Arnhem gebracht zoals: Yellow Claw, La Fuente, Phalerieau en Kraantje Pappie. Zaterdag 19 september voegen we hier niemand minder dan top Dj en BN'er Tony Junior aan toe!
Disco Flamingo
donderdag 10 september 2015
Geïnspireerd door de mystieke onderwater wereld, nodigt DiscoFlamingo je vrijdag 11 september uit om mee te duiken naar verborgen dieptes! Dieptes waar twee van de meest verfijnde underground plekken van Rotterdam zich schuil houden, voor hoelang dat nog mag duren.
Op zaterdag 19 september is the Harbour Club Scheveningen the place to be tijdens de 'Smoking Hot Edition' van SaturdayClub. Na twee uitverkochte edities vindt dit exclusieve uitgaansevent voor de derde keer plaats op deze sfeervolle locatie.
No Strings Hardcore gaat haar eerste grote feest geven en wel direct goed; namelijk in Club Monte Carlo, voorheen bekend als Club The Matrixx, in Nijmegen.
Westerunie X komm schon Alter
woensdag 9 september 2015
WesterUnie en komm schon Alter slaan op zaterdag 17 oktober de handen ineen voor een superdikke ADE (Amsterdam Dance Event) special! In totaal vult de organisatie vier zalen met vier verschillende labels, waaronder het vijftoenjarig jubileum van het Duitse Moon Harbour.
De vluchtelingencrisis die Europa momenteel ondergaat laat niemand ongemoeid. We zijn tegenwoordig ongevoelig geworden voor beelden van oorlog, executies en bomaanslagen, maar toen er kinderlijkjes aanspoelden aan Europese kustlijnen, werd het duidelijk dat die mensen echt in nood verkeren en hulp en onderdak nodig hebben.
Na het grote succes van vorig jaar knalt Indicator dit jaar er weer vrolijk op los tijdens de jaarlijkse indoor editie in Martiniplaza. Stap 14 november in de wereld van Indicator en ga met duizenden liefhebbers ongekend los op de Indicator Mainstage en/of op de Indicator Decade Stage. Indicator zet de toon voor het Noorden met een spectaculaire show, een ongekend losgaande sfeer en een dikke line-up.
Vrijdag 11 september zal de eerste editie plaatsvinden van #THTF in Club Envy, Zoetermeer. Dit nieuwe concept, welke vanaf 16+ toegankelijk is, staat volledig in het teken van opkomend talent in de hard dance scene. Dit evenement zal elke 2 maanden plaatsvinden, dus genoeg kans om een keer te kunnen shinen!
Vrijdag 11 september 2015 vindt alweer de negende editie van 'Leo's' plaats. Voor de vierde achtereenvolgende keer in de meest exclusieve club van Rotterdam, Villa Thalia. De line-up doet niet onder voor de perfecte service. Zo zal Le Mar, de resident DJ van Leo's uiteraard aanwezig zijn, samen met Vinny James, die ook geen vreemde is van Leo's. Deze vaste krachten zullen bijgestaan worden door de gevestigde namen; DJ ROOG en Billy the Kit.
Zaterdag 7 november 2015 knalt de Effenaar in Eindhoven weer uit haar voegen tijdens een gloednieuwe editie van Thunderground presents Freestyle Madness! Na twee succesvolle edities in het verleden slaan Static Movement en Bassworx de handen weer ineen voor een nieuwe Thunderground editie in het Eindhovense poppodium. Van 22:00u tot 04:00u gaan werkelijk alle remmen los en worden met onder andere The Viper en Vince de grenzen van de hardcore en freestyle sounds moeiteloos opgezocht en ver overschreden. Zet Thunderground alvast met een dikke streep in de agenda en lees hieronder snel de volledige line-up!
Newborn Festival voor Orange Babies
vrijdag 4 september 2015
Op 12 september 2015 zal de eerste editie van Newborn Festival plaatsvinden. Een festival in vier weken opgezet en waarvan de gehele opbrengst naar Orange Babies gaat.
Kort & Bondig
vrijdag 4 september 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Atmozfears & Devin Wild, Artefakt, Deepbass & Reggy van Oers & Donnie.
Michel de Hey naar Veenendaal
donderdag 3 september 2015
Op vrijdag 9 oktober draait Michel de Hey, één van Nederlands bekendste techno-dj', in Veenendaal. Organisatie Monitor is verantwoordelijk voor deze unieke boeking.
Na een succesvolle Straf_werk festival editie keert de organisatie terug tijdens Amsterdam Dance Event 2015 met een overweldigend programma. Tijdens het jaarlijkse festival keert Straf_werk maar liefst drie keer terug op twee verschillende locaties. Internationale grootheden als Skream, Route 94, Kink, Noir, Fritz Kalkbrenner, Gui Boratto zullen dit jaar hun opwachting gaan maken.
Zaterdag 5 september is het weer tijd voor een ouderwetse Benny Rodrigues 4 U avond in de tunnel met een 5-uur durende set van de ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven!
Tijdens de eerste editie van SFEER kwamen honderden danceliefhebbers vanuit heel het land samen om er één groot feest van te maken. Een avond met verschillende muziekstijlen in één zaal, resulteerde in een bomvolle dansvloer vanaf het begin tot aan de laatste minuut. Direct na het event stroomde Facebook vol met enthousiaste reacties en heel veel verzoeken om een volgende editie zo snel mogelijk te plannen. Op zaterdag 10 oktober organiseert SFEER de tweede editie van dit unieke concept.
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.
Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat E-Force, Loft in Arnhem sloopte! Deze avond was helemaal uitverkocht & daarom kiezen Dark Chemistry, Future of Hardstyle & Loft Arnhem ervoor om E-Force terug te halen naar Arnhem!
Parkzicht House Reunion 2015
dinsdag 1 september 2015
Na een zeer succesvolle 25-jarige editie van Parkzicht vorig jaar, kan een editie van Nederlands langstlopende houseconcept in 2015 natuurlijk niet uitblijven. Traditiegetrouw organiseert b2s op zaterdag 28 november de officiële reünie van Parkzicht in het Maasgebouw in Rotterdam. Dit jaar met als thema Pretpark Parkzicht. De trouwe bezoekers van toen herinneren zich vast nog wel dit thema in de beginjaren van Parkzicht. Herbeleef de goede oude & vooral prettig gestoorde Parkzichttijd en geniet van een legendarische avond tijdens de House Reunion 2015.
30 september 2015
Unlocked indoor festival 2015
Audiovisueel genieten met electromuziek van CUT_
Høwelijksnagt
29 september 2015
Escape presenteert Sander van Doorn, Sunnery en Ryan, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez tijdens ADE
TIKTAK voor het eerst in Rotterdam tijdens NYE
26 september 2015
De leukste feesten in oktober 2015 met een dresscode
25 september 2015
Club 2 Venue, de nieuwste hotspot in Nederland, opent op 2 oktober
In Trance We Trust ADE
Way to Valhalla Festival
24 september 2015
Mysterious 'Stellar' @ Maassilo Rotterdam
23 september 2015
Tien maal hoera voor Latin Lovers in Air Amsterdam
D66 lid Vera Bergkamp stelt kamervragen over alcoholwet door 101.TV reportage
22 september 2015
Bereid je voor op de winter: Sneeuwbal Winterfestival!
House top 1000 rewind op fresh FM
Deze zaterdag bij Beachclub Bloomingdale: De legendary Lexion Reunion
B.I.T.C.H party aanstaande zaterdag 26 september Maak je klaar voor een geweldig feest
20 september 2015
Float Your Boat Closing party
19 september 2015
Jay Hardway & Friends
Jong label van female DJ tussen de grote namen van ADE 2015
Sundaypeople en Luxor Live halen samen het legendarische label Defected Records naar Arnhem!
18 september 2015
Club Supreme in Arnhem zijn deuren openen voor Raw Factory
17 september 2015
KLEAR presenteert Bondax & Friends tijdens ADE 2015
16 september 2015
Live acts in de vooravonden in Sugarfactory tijdens ADE
15 september 2015
R.I.P. festivalseizoen 2015
Pleasure Island festival overdag uitverkocht
14 september 2015
Winter Park Festival presenteert volledige line-up
11 september 2015
Opening Venue the BOX hardere stijlen door Mental Theo, Deepack, The Prophet, Bass D, Dr rude.
Soixante 13 year anniversary
Een nieuwe editie van Drumcage, op een nieuwe locatie!
10 september 2015
Globehouse presens Tony Junior
Disco Flamingo
9 september 2015
Zwoele ambiance tijdens 'smoking hot edition' SaturdayClub
No Strings Hardcore organiseert event in Club Monte Carlo
Westerunie X komm schon Alter
8 september 2015
IKON Antwerp organiseert event voor vluchtelingen Syrie
7 september 2015
Indicator 14 november in Martiniplaza
The Hard Talent Factory geeft beginnend talent een eerlijke kans
5 september 2015
Luxe, comfort en elegantie tijdens Leo's Champagne Edition
4 september 2015
Static Movement en Bassworx maken line-up Thunderground bekend
Newborn Festival voor Orange Babies
Kort & Bondig
3 september 2015
Michel de Hey naar Veenendaal
Straf_werk lanceert haar Amsterdam Dance Event programma
5 Uurs set van Benny Rodrigues in Toffler
SFEER maakt line-up bekend voor zaterdag 10 oktober
2 september 2015
Zaterdag Miss Melody Invites @ Beachclub Fuel: alle info op een rijtje, kom je ook?
E-Force keert terug naar Loft in Arnhem
1 september 2015
Parkzicht House Reunion 2015