Partyflock
 
­ Nederland

Indicator 14 november in Martiniplaza
Line-up release van grootste, meest veelzijdige indoor (early) hardstyle event van het noorden

gepubliceerd door , op
Indicator
1 september 2015
Na het grote succes van vorig jaar knalt Indicator dit jaar er weer vrolijk op los tijdens de jaarlijkse indoor editie in Martiniplaza. Stap 14 november in de wereld van Indicator en ga met duizenden liefhebbers ongekend los op de Indicator Mainstage en/of op de Indicator Decade Stage. Indicator zet de toon voor het Noorden met een spectaculaire show, een ongekend losgaande sfeer en een dikke line-up. Voor een impressie:



Indicator + Martiniplaza + Line-up
Martiniplaza biedt alle mogelijkheden om groots uit te pakken en hier kun je heerlijk 'rondjes lopen'. Vorig jaar werd Indicator door een topact vergeleken met Qlimax in het klein. 'En we kunnen verklappen, we schotelen jullie deze editie een show voor in de overtreffende trap! Ook geven vele artiesten aan dat ze het geweldig vinden om bij ons te draaien omdat het hier pas écht los gaat! Geen kijk-mij-nou-publiek maar liefhebbers die zonder schaamte keihard beuken!'

Maar naast een heerlijke sfeer en een spectaculaire show schotelen ze jullie natuurlijk ook een kwalitatief opbouwende line-up voor met een aantal verrassende elementen die ze later zullen verklappen! Maar dat is niet de enige verrassing, want ook komt er een mysterieuze plek waar je met 40 liefhebbers kan beuken.

Hieronder presenteren ze met trots de line-up voor deze editie van Indicator!

Indicator Mainstage
Noisecontrollers
Adaro
Frequencerz
Warface
Bass Modulators
Audiofreq
Rebourne
Regain
Jason Payne
Hosted by MC Da Syndrome

Indicator Decade stage
Zany
Scope DJ
Alphaverb
Lip DJ
Silvio Aquila
Twin Towers
D-Attack
Van God Los DJ Team
Hosted by MC Triggah

Indicator DJ-Contest
Wil jij kans maken om op de Indicator Mainstage achter de decks te staan en het podium te delen met grootheden uit de hs scene? Klik dan snel op deze link voor meer info.

Tickets
Indicator groeit en dat blijkt ook wel want verkooprecords zijn wederom gebroken. Natuurlijk willen ze daar iedereen voor bedanken, want jullie maken Indicator mogelijk!

Fase 1:€20 sold out
Fase 2:€25 sold out
Regular:€33,50 (ex fee)
Ticketlink:bit.ly/IndicatorTickets