Partyflock
 
­ Nederland

Westerunie X komm schon Alter
ADE special

gepubliceerd door , op
Westerunie × komm schon Alter
7 september 2015
FeestWesterunie × komm schon Alter · 15 years of Moon Harbour / Einmusika / Ste
Datumzaterdag 17 oktober 2015
LocatieWesterUnie Site
WesterUnie en komm schon Alter slaan op zaterdag 17 oktober de handen ineen voor een superdikke ADE (Amsterdam Dance Event) special! In totaal vult de organisatie vier zalen met vier verschillende labels, waaronder het vijftoenjarig jubileum van het Duitse Moon Harbour. Het gehele feest is voor 24-jarigen en ouder, om een volwassen sfeer te garanderen. De line-up is een mengelmoes van de programmering van komm schon Alter en de WesterUnie en getuigt van lef, vertegenwoordigd door een diversiteit aan talent.

Moon Harbour presenteert in de WesterUnie o.a. Matthias Tanzmann (exclusief!), Luna City Express en Barem. In het Transformatorhuis zwaait Einmusika Recordings de scepter met o.a. Einmusik, Miss Melera, Midas 104 en 'special guest' Oliver Schories. De WesterLiefde is van het label Steyoyoke (Berlijn) met o.a. Soul Button en Ran Salman. Tot slot host Sprout Music het Westergasterras met o.a. Victor Ruiz en 'extra guest' The Bear is Square.

De cocktail WesterUnie en komm schon Alter was al eerder een gigantisch succes. Afgelopen februari was de editie van komm schon Alter in de WesterUnie stijf uitverkocht met het oudere uitgaanspubliek van Amsterdam. Daarom heeft de organisatie opnieuw gekozen voor de warme uitstraling van deze locaties tijdens ADE. Dat het Transformatorhuis er nu ook wordt bijgetrokken, plus dat de WesterUnie meeproduceert, zorgt ervoor dat dit een nóg mooiere clubnacht gaat worden!

Gehele line-up:


komm schon Alter is hét 24+ feest voor de elektronische muziekliefhebber. Geen scholieren en pubers
meer op de dansvloer, wel melodieuze beats, positiviteit en een volwassen publiek.