Partyflock
 
­ Nederland

R.I.P. festivalseizoen 2015

gepubliceerd door , op
Het festivalseizoen van 2015 zit er alweer zo goed als op! Aan de vele reacties te zien was het weer meer dan geslaagd, maar aan alles goeds komt een eind. Niet getreurd! We gaan gewoon weer verder met het "binnenseizoen" en waarom niet aftrappen met de 2e editie van Prisoners of Rave? De meeste festivalgangers zijn zo goed als platzak, want festivals zijn er niet goedkoper op geworden. Daarom hebben wij onze entreeprijs verlaagd naar slechts €5. Je kunt ook nog meedoen met de Partyflock winactie en dan kun je zelf gratis naar binnen. We geven 10x2 gastenlijsplaatsen weg, dus kans genoeg. Check hiervoor; Prisoners of rave

Prisoners of Rave: Escape Plan
Ook de 2e editie van Prisoners of Rave, met als subtitel Escape Plan, staat weer volledig in het teken van vinyl en Early Rave. Echt handenarbeid voor de DJ's dus en zo hoort het ook! Een groot deel van de DJ's die tijdens de eerste editie draaiden zijn nu ook aanwezig, samen met wat vers bloed.

Line-up / Timetable


Luistervoer
Wil je vast in de stemming komen? Een aantal DJ's heeft zich in het zweet gewerkt om warm-up mixen te maken. Uiteraard 100% vinyl!


Tickets
Tickets zijn zoals vernoemd voor €5 te bestellen via koop tickets of voor dezelfde prijs aan de deur.