Partyflock
 
Nieuws · november 2014
­ Nederland
Vrijheid in Club Rootz
zaterdag 29 november 2014
De kou is weer in het land, de dagen worden donkerder en je winterdepressie is in de maak. Het is hoogst tijd voor een flinke dosis Vrijheid in je leven! Remy en Warren Fellow gaan je die Vrijheid geven! Al jaren zijn deze Haagse grootheden goed bevriend en daarom doen ze special voor deze editie een exclusieve back2back sessie, all night long!
Zaterdag 13 december 2014 verruilen The Flexican & Sef éénmalig hun thuisbasis Paradiso voor de intieme setting van Paradiso Noord in de Tolhuistuin. Het populaire clubconcept Yours Truly kiest ditmaal voor een allnighter, waarbij initiatiefnemers The Flexican & Sef de muzikale invulling voor eigen rekening nemen.
Vrijdag 19 december is Amsterdam een nieuw techno feest rijker: Re:set. Mannen gay club The Warehouse in de Warmoesstraat opent op deze avond haar deuren voor iedereen. Of je nu gay, straight, bi, man, vrouw of transgender bent. Als je maar van muziek en dansen houdt.
Vier Oud & nieuw met Ensuite
donderdag 27 november 2014
Na het daverende succes van Festival Ensuite, klonk al snel de roep om een knallende nieuwjaarseditie. Jullie gebeden zijn verhoord, want op 31 december neemt La Fête 040 je tijdens 'Ensuite - Deep till Dawn' mee het nieuwe jaar in.
Hou jij van vuurwerk met oud & nieuw en wil jij 2014 echt in stijl afsluiten? Wil jij onbezorgd een rondje kunnen geven en het glas kunnen heffen op een fantastisch nieuw jaar in een luxe club met vrienden zonder op de centjes te moeten letten? Eindig dit jaar dan met een ongelooflijke klapper en bestel jouw tickets (inclusief een 50 munten drankkaart, fruit, ijs en finger food!) voor Turn of the Year op 31 december in Eindelijk Weer.
Na het uitverkochte ADE avontuur met 50Weapons is Junction aanstaande vrijdag weer terug in de nieuwste hotspot van de stad: RADION. Dit keer met niemand minder dan Cosmin TRG, Will & Ink, Kevin Arnemann, Paul Cairo en Boston Strip.
Hoelahoep viert eerste verjaardag
dinsdag 25 november 2014
De tijd vliegt en Hoelahoep vliegt mee! Op zaterdag 6 december is het zover, Hoelahoep is jarig en Club TwentySix zal de enige plek zijn waar op 6 december de zon schijnt! Ze blikken terug op een jaar vol hete, kleurrijke, uitverkochte, sexy Hoelahoep edities en speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal leuke verrassingen!
Mijdrecht trapt 2015 in stijl af
dinsdag 25 november 2014
Nieuwjaarsnacht en de tent in Mijdrecht zijn al jaren een combinatie die vele memorabele starts van het nieuwe jaar heeft opgeleverd en is ondertussen een begrip geworden in de wijde omgeving van Mijdrecht. Dit jaar wordt de tent voor het eerst gehost door Kick Off Events. Kick Off richt zich op een breed spectrum in de dance scene door het programmeren van een grote diversiteit aan artiesten. De organisatie ziet het als een uitdaging om een feest te creëren waar jong en oud tot in de laatste uurtjes helemaal uit zijn dak kan gaan.
Waarom het einde van het jaar niet een dagje eerder vieren op 30 december? Net als de voorgaande jaren vindt het plaats in de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd 2014 met ADE, STRAF_WERK festival, Kingsnight en natuurlijk de Noir Music Showcase. Genoeg reden voor een feestje!
De winter doet zijn intrede maar wij kijken al met warme gedachten uit naar de zomer van 2015. Op 1 augustus 2015 staat de Velsen Vallei weer in het teken van Dance Valley. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en de eerste contacten met artiesten en boekingskantoren zijn al gelegd. Omdat UDC niet kan wachten op 21e editie van Dance Valley is de kaartverkoop afgelopen woensdag al van start gegaan!
Volgende week zaterdag wordt de fundering van de Groningse nachtclub Paradigm weer goed op de proef gesteld. Het halfjaarlijks terugkerend concept Convoi Exceptionnel maakt zich klaar voor alweer de vierde editie en legt opnieuw de muzikale lat hoog.
Valrave viert zijn tweejarig bestaan met een festival in de H7 Loods en Rhone Centrum te Amsterdam. Het belooft op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj's, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line-up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs.
Goed nieuws voor alle hardcore liefhebbers! Zaterdag 31 januari is het weer tijd voor Vendetta! Na de succesvolle hosting van Vendetta op Dream Village organiseren EYE4Dance en Focus Events aankomend jaar opnieuw hét hardcore evenement van het zuiden. Korsakoff vs DaY-már, Tha Playah, Neophyte, Nosferatu, Amnesys vs Tommyknocker, Promo, Wasted Mind, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Panic, Bass-D, Amada, Genius, Yves, Orphan, Sci-Fi, MC Nolz & MC TMC.
Whaaaa…….koop geen tickets
donderdag 20 november 2014
Het duurt nog maar twee maanden en dan staat het grootse Booming feest voor de deur. Als het buiten dan waarschijnlijk steeds kouder wordt, zullen de temperaturen in Eindelijk Weer warm oplopen. Eindelijk Weer gaat weer eens gek doen en zet op 10 januari aanstaande weer een dijk van een feest neer. Met een vaste formule: free entrance.
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven. Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl. Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek. Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad. Die stad is Amsterdam.
It's an anniversary! Na meer dan 60.000 bezoekers, twee outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren ze hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.
Het aftellen is begonnen! De dagen worden korter en de nachten langer en langer. En dat betekent... nog meer reden om te feesten met Hed Kandi! Aanstaande zaterdag 22 november in de Winkel van Sinkel in Utrecht: Hed Kandi - The Winter Ball!
'I feel like dancing!' Het allerbeste dat jump en Tek momenteel te bieden heeft, vind je op 17 januari 2015 terug in 013 . Na de succesvolle editie in april en de druk bezochte stage op Decibel outdoor festival 2014, keert UP! weer terug in Tilburg.
Het Stuiterbal
zaterdag 15 november 2014
Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag tijdens het vijfjarig jubileum van Het Stuiterbal. Op maandag 16 februari 2015 staat al weer de vijfde editie van Het Stuiterbal op de planning, zo'n vijfjarig bestaan kunnen ze natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan. Grootse plannen zijn gesmeed om deze editie tot een geweldig jubileum te maken.
Het SilverDome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en b2s, wordt naast de Heineken Music Hall het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden! Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, Girls Love DJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden.
Final update Indicator
donderdag 13 november 2014
Met nog een paar dagen te gaan is het eindelijk tijd voor het grootste indoor hardstyle event van het Noorden: Indicator. Dat niet alleen de organisatie er ontzettend veel zin in heeft blijkt wel uit de voorverkoop, want die gaat harder dan ooit! Ontsnap 15 november aan de dagelijkse sleur, stap negen uur lang uit de realiteit en ga keihard los op de Indicator Mainstage of reis terug in de tijd op de Indicator Decade Stage.
Op vrijdag 12 december zal de kick-off van DSTRCT plaatsvinden in dé legendarische Warehouse Warehouse Elementenstraat. DSTRCT is een nieuwe, frisse organisatie die zich zal gaan richten op het rauwe karakter van warehouse party's in Amsterdam en Rotterdam met spannende line-ups en focus op beleving.
Supersized likes it Raw
donderdag 13 november 2014
Zo'n nacht waar je absoluut bij moet zijn als je van raw hardstyle houdt. De grootste namen, de meest rauwe beats en de hardste kicks. Je vindt het allemaal op 27 december 2014 in de Maassilo te Rotterdam tijdens de laatste Supersized Raw Special van dit jaar!
De terugblik op een geweldig jaar en de viering van 2015 verdient een hele grote finale! De prachtige Oceandiva zal dit jaar het decor zijn voor deze bijzondere NYE viering. Wanneer de Oceandiva uitvaart met uitzicht over het Amsterdamse IJ stijgt het oogverblindende vuurwerk om 00.00 boven de hoofdstad uit. Hed Kandi zal met deze unieke locatie zorgen voor een meer dan memorabele nacht.
Enter the Dome belooft een nieuwe ervaring te worden in een unieke locatie. Het geluid en de show zullen vooruitstrevend zijn, zonder hierbij de vaste waarden waar BKJN Events om bekend staat uit het oog te verliezen. Het zal dan ook een nacht worden waar het tempo hoog ligt en het volume hard. Hardcore in zijn puurste vorm, op een manier zoals je die van BKJN Events gewend bent.
Crazyland bedankt edereen voor het geweldige feest afgelopen 1 november. De mensen hadden zo hun best gedaan met dit feest. Wel 95% van de mensen was verkleed of was geschminkt. Dat het feest met bijna 70% van de mensen op geweldig is gestemd geeft de organisatie van het feest een goed gevoel. De mensen hoeven dit keer niet lang te wachten voor het volgende feest. 13 december is Royal Splash in Eindhoven en daarna op 1 januari weer met Booming Sexy New Year Vibe in de Hemkade.
Vive la Frenchcore Deux laatste info
maandag 10 november 2014
Deze zaterdag presenteren BKJN Events Events & Dr. Peacock "Vive La Frenchcore" in Zaandam. Hoogste tijd dus voor het allerlaatste nieuws om je als bezoeker zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op dit Frenchcore spektakel!
Dit jaar maakt de provincie Friesland zich op voor Bigger Better NYE Leeuwarden powered by Veronica, het grootste indoor eclectische evenement van Nederland! In WTC Expo Leeuwarden zal Bigger Better NYE met 10.000 man ervoor zorgen dat oudejaarsnacht 31 december 2014 onvergetelijk zal zijn.
Hall of Hardstyle
zondag 9 november 2014
De tweede editie van Hall of Hardstyle vind plaats op 15 november 2014 in de Hall of Fame in Tilburg. En voor maar 5 euro ben jij erbij! Na de succesvolle eerste editie in april dit jaar wordt het ook deze keer weer een lekker stampfeestje!
Even niet zo veel van Strictly Techno gehoord? Dat kan kloppen! Achter de schermen wordt er echter door de mannen hard gewerkt aan het komende jubileum. Volgend jaar bestaat Rotterdam's langstlopende techno avond maar liefst twintig jaar. En is dat reden voor een feestje? Zij vinden van wel.
Aanstaande zaterdag, 8 november 2014, barst de Freestyle Madness weer los in de Effenaar. Na een succesvolle editie in 2013 laat Thunderground voor een tweede maal van 22:00 tot 04:00 het Eindhovense poppodium op haar grondvesten trillen. Thunderground bazen The The Darkraver en Vince hebben een meesterlijke line-up bij elkaar weten te trommelen, met wie zij er samen een groot freestyle madness van zullen maken in Eindhovens beste beuktempel. Bij deze presenteert Thunderground de timetable én alle laatste info.
Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein opnieuw de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand zijn er maar liefst 10 verschillende 'pakhuizen' met minstens zoveel muziekstijlen van een breed aanbod muzikaal talent. Van deep- & techhouse en techno tot 'jazz dance', 80's & 90's, hiphop en meer; PKHS is weer terug op haar favoriete locatie!
Na de eerste Komposed editie met onder andere Marc Romboy en Oliver Huntemann kondigt Komposed de volgende editie aan, deze zal plaatsvinden op zaterdag 22 november.
De alweer 9e verjaardag van 7th Heaven ging zeker niet ongemerkt voorbij! Alle 4 zalen van de Rodenburg waren heerlijk druk bezet vol met dansende mensen. De crew van 7th Heaven wil graag iedereen bedanken voor hun positieve inbreng en enthousiasme! De aanloop naar de tiende verjaardag gaat al 22 november beginnen bij een nieuwe Saturday Night edition van 7th Heaven. Natuurlijk geldt ook hier weer dat alle dames tot 23:30 uur gratis naar binnen mogen! Dit gaat weer een supergezellige avond worden, de voorbereidingen zijn inmiddels al begonnen. Zien we jou ook weer hier meefeesten? Maar eerst kun je nog nagenieten van 25 oktober bij het kijken van de nieuwe aftermovie!
XXlerator Carnaval 2015
vrijdag 7 november 2014
Na vijf uitverkochte edities in de Matrixx Nijmegen, keert XXlerator Carnaval in 2015 terug op een nieuwe locatie. Op zaterdag 14 februari veranderen de gloednieuwe (moderne) beurshallen van Evenementenhal Venray in een grote polonaise fabriek, als de beste hardstyle acts gecombineerd worden met de gezellige carnavalssfeer.
De Nederlandse DJs / producers Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks bundelen de krachten in het nieuwe DJ collectief BEFORE.NOW.AFTER. De vrienden brengen samen muziek uit en treden samen op. Als officiële kick-off organiseren de vier dj's samen twee eigen feesten rond oud en nieuw. Een before and now en een after! Op twee unieke locaties zijn ze voor het eerst live te zien als collectief.
Ook in 2015 zal Down Under het festivalseizoen openen in de regio Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival bijna 7.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw gehaald wordt in het nieuwe kalenderjaar.
Op woensdag 24 december zal Pokke-Kerst-Herrie verplaatst worden naar de North Sea Venue in Zaandam. De HappydayZZ Venue in Culemborg, de locatie waar het in eerste instantie georganiseerd zou worden, heeft ondanks diverse toezeggingen en schriftelijke overeenkomsten de vergunning niet op tijd binnen. Omdat Pokke-Kerst-Herrie 2014 verplaatst wordt, gaat Confusion Events de bezoekers nog een extra kerstcadeau geven, er worden namelijk twee extra namen aan de line-up toegevoegd.
Vier Paul Elstak's verjaardag samen met. Paul Elstak! Op zaterdag 10 januari 2015 ben jij uitgenodigd om samen met Paul zijn vrienden, collega's en de 'man himself', Factory 010 op zijn kop te zetten. Ze gaan nog niet verklappen wat we gaan doen...of toch wel?
Euphoria · latest info
woensdag 5 november 2014
Aanstaande zaterdag vindt Euphoria invites 'Evolution of Style' plaats in 013 te Tilburg. Dit is voorlopig de laatste editie, want in november 2015 keert het concept pas terug in een ander jasje en in een geheel vernieuwde 013. Je kunt op 8 november genieten van euforische en melodieuze Hardstyle met hier en daar een stevig randje. Op de Evolution of Style stage vind je de man waar de EOS-tour om draait: Brennan Heart en een aantal van zijn nauw betrokken artiesten en vrienden. De WE R stage is het podium voor Brennan Heart's eigen gelijknamige label. Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table, vind je in dit bericht. Tot zaterdag!
Het is bijna zover en de verwachtingen zijn hoog gespannen! Op 8 november 2014 zal het MECC te Maastricht worden omgetoverd tot twee hardcore-arena's, twee tijdzones verdelen de 1994-2004 en 2004-2014 generaties. Het beruchte en succesvolle concept keert voor de allerlaatste keer terug.
Oud en Nieuw is een groot evenement rijker! Op woensdag 31 december zal in Tilburg het T Kwadraat omgetoverd worden tot een groot pretpark van Beats! Het T Kwadraat is sinds een aantal jaar het gigantische sportcentrum in de Tilburgse wijk Stappegoor direct langs de A58! Sinds vorig jaar bestaat de Stadsporthal ook niet meer en werd het dus hoog tijd dat er een evenement zou komen in de gigantische hal van het T Kwadraat.
BKJN vs Partyraiser VIP
dinsdag 4 november 2014
Na vier uitverkochte edities, is het 24 januari traditie getrouw, tijd voor BKJN Events vs Partyraiser! En omdat BKJN Events events en Partyraiser dit alleen door hun geweldige fans hebben kunnen bereiken zal iedereen uit respect en grote dank op deze editie als V.I.P. worden verwelkomt in de beroemde North Sea Venue te Zaandam.
Escape from reality at Beatloverz
dinsdag 4 november 2014
Het aftellen tot de 6e editie van Beatloverz is begonnen. Het belooft een meer dan spectaculaire avond te worden zaterdag 8 november in Ahoy Rotterdam waar jij met je vrienden een geweldige Escape from Reality kunt beleven. Afgelopen weekend is de timetable voor dit unieke feest al bekend gemaakt met grote namen in de line-up zoals: DVBBS, Sidney Samson, The Flexican & MC Sef en heel veel meer! Daarnaast mogen wij onthullen dat 010Trickz & Groove Kings extra indrukwekkende optredens zullen verzorgen deze avond.
Carte Blanche Reunie 2014
maandag 3 november 2014
We schrijven het jaar 1988; een periode waar de acidhouse haar intrede doet in het muziekbeeld in Weert. Voor de grote massa wellicht nog onbekend maar ontdekt door een groep liefhebbers die er hele nachten op blijven dansen. DJ Bo stond feitelijk aan de wieg van het housekindje dat, zoals later bleek, opgroeide tot een volwaardig volwassen grote meid met een geweldige toekomstvisie.
Oud & Nieuw moet ieder jaar natuurlijk goed gevierd worden en daarom mag Metz zeker niet ontbreken. 'The Real House Event' is altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende locaties om het concept, de sfeer en de jaarwisseling van 2014 naar 2015 voor iedereen legendarisch te maken. Na het succes van de XXL editie in het WTC (World Trade Center in Rotterdam) is ervoor gekozen om hier, samen met het fantastische publiek, Metz NYE te vieren op woensdag 31 december!
Op zaterdag 15 november gaat Indicator geschiedenis schrijven, want het grootste indoor hardstyle event van het Noorden groeit verder. Een nieuwe locatie, hogere geluidsnormen, kaartverkoop die gaat harder dan ooit en een verhuizing van de Indicator Decade Stage naar een grotere hal vanwege overweldigend animo. Kortom, dit wordt er een voor in de boeken en je kan je voorbereiden op een totaalbeleving waar duizenden hardstyle liefhebbers negen uur keihard uit hun plaat gaan met de beste hardstyle en early hardstyle dj's.
The Holy House of Horror
zaterdag 1 november 2014
Vanavond heeft Neon Knights een spannende verrassing voor jullie in petto. The Holy House keert namelijk terug! De enige echte verering aan de heilige vierkwartsmaat in een speciale Halloween editie. Zoals je van The Holy House kan verwachten met enkel de meest angstaanjagende house die je in Almere zal vinden.
Parkhotel invites Rotterdams talent
zaterdag 1 november 2014
Op vrijdagavond 7 november is er de eerste afterwork borrel in de nieuwe bar van het vernieuwde Bilderberg Parkhotel. Locale DJ's Ben Fresh en Hollywood & Vine zorgen voor de muziek in een sfeervolle omgeving. Parkhotel Invites is een terugkerend event dat de komende maanden vaker plaatsvindt in de nieuwe bar van het hotel en wordt georganiseerd door Job Smit en Marc Nolte.
29 november 2014
Vrijheid in Club Rootz
28 november 2014
Yours Truly allnighter van The Flexican & Sef in Tolhuistuin
27 november 2014
Gayclub opent deuren voor breed publiek met nieuwe technoavond
Vier Oud & nieuw met Ensuite
26 november 2014
Knallend het nieuwe jaar in tijdens Turn of the Year
Aanstaande vrijdag Junction in Radion met Cosmin TRG
25 november 2014
Hoelahoep viert eerste verjaardag
Mijdrecht trapt 2015 in stijl af
24 november 2014
Met Straf_werk sluit je 2014 af in stijl
Start verkoop Fantickets Dance Valley 2015
21 november 2014
Industriele klanken in Paradigm tijdens Convoi Exceptionnel
Valrave Festival viert tweejarig bestaan met grandioze line-up
20 november 2014
Vendetta 2015 · Het hardcore feest van het zuiden
Whaaaa…….koop geen tickets
19 november 2014
Oostkaap met Call Super, Maxi Mill, Tsepo & Tim Hoeben
Mysterious viert driejarig bestaan in Maassilo
18 november 2014
Hed Kandi aanstaande zaterdag in Utrecht
17 november 2014
Jump/tek liefhebbers opgelet: UP! keert terug naar Tilburg
15 november 2014
Het Stuiterbal
TIKTAK met grootse New Years Eve show dit jaar in Silverdome Zoetermeer
13 november 2014
Final update Indicator
Kick-off DSTRCT in legendarische Warehouse Elementenstraat
Supersized likes it Raw
12 november 2014
Hed Kandi viert New Years Eve 2014 op Oceandiva Amsterdam
BKJN events presents Enter the Dome · Hardcore in de Ferro Dome
11 november 2014
Na een geweldige Crazyland wordt nu het event op 1 januari voorbereid
10 november 2014
Vive la Frenchcore Deux laatste info
Go out with a big bang tijdens Bigger Better NYE in Leeuwarden
9 november 2014
Hall of Hardstyle
8 november 2014
Strictly Techno in Factory 010 op 14 november
7 november 2014
Thunderground timetable & laatste info
Vier O&N met tien organisaties en meer dan veertig artiesten op Westelijk Handelsterrein Rotterdam
Komposed brengt rauwe techno naar Panama
De aftermovie van 7th Heaven's negenjarig jubileum
XXlerator Carnaval 2015
6 november 2014
Olivier Weiter, Miss Melera, Eelke Kleijn en Arjuna Schiks geven oud en nieuw feest
Down Under opent festivalseizoen in 2015
5 november 2014
Pokke-Kerst-Herrie verplaatst naar North Sea Venue
Paul Elstak viert zijn verjaardag samen met jou!
Euphoria · latest info
Raving Nightmare · The final Temptation (20yrs anniversary 1994-2014)
4 november 2014
We Love 2015: Tilburg krijgt groots oud en nieuw feest voor de freestyle, early hardstyle en oldschool fans
BKJN vs Partyraiser VIP
Escape from reality at Beatloverz
3 november 2014
Carte Blanche Reunie 2014
Metz viert Oud & Nieuw in het WTC Rotterdam
Indicator Martiniplaza: records worden gebroken en Decade Stage verhuist naar grote hal
1 november 2014
The Holy House of Horror
Parkhotel invites Rotterdams talent