Partyflock
 
­ Nederland

Final update Indicator

gepubliceerd door , op
Met nog een paar dagen te gaan is het eindelijk tijd voor het grootste indoor hardstyle event van het Noorden: Indicator. Dat niet alleen de organisatie er ontzettend veel zin in heeft blijkt wel uit de voorverkoop, want die gaat harder dan ooit! Alle voorbereidingen voor deze vierde grootse editie zijn getroffen en de organisatie kan alvast verklappen dat het podium van de Indicator Mainstage 34 meter breed is en wordt voorzien van een lading aan spectaculaire lichteffecten, lasers en andere showelementen! Ontsnap 15 november aan de dagelijkse sleur, stap negen uur lang uit de realiteit en ga keihard los op de Indicator Mainstage of reis terug in de tijd op de Indicator Decade Stage.
Deze editie van Indicator is een must voor de hardstyle liefhebber, dus koop snel je ticket!

Check hieronder de timetable en bepaal waar jij tijdens Indicator moet zijn!

  • Indicator Decade Stage 2000-2010
  • za 22:00 - 00:00:  Nederland techno, house, hardstyle, trance
  • zo 00:00 - 01:30:  Nederland house, hardstyle, trance
  • zo 01:30 - 03:00:  Nederland house, hardstyle
  • zo 03:00 - 04:00:  Nederland hardstyle
  • zo 04:00 - 05:00:  Nederland hardstyle
  • zo 05:00 - 06:00:  Nederland hardstyle
    Nederland hardstyle, hardcore
  • · MC Nederland hardcore, hardstyle


Kom alvast in de stemming en check hieronder de trailer van deze editie en de aftermovie van 2014:

Trailer Indicator Martiniplaza 2014


Aftermovie Indicator 12-04-2014


Praktische info
Voordat je Indicator bezoekt is het handig op de hoogte te zijn van bepaalde zaken. Lees hieronder daarom alles goed door. Op de website vind je de uitgebreide versie waar je deze week ook de plattegrond zal kunnen bekijken.

Openingstijden
De deuren van Martiniplaza van deze negen uur durende madness zijn geopend van 22:00-07:00!

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Indicator is 18 jaar. Zorg ervoor dat je niet je legitimatie vergeet want in geval van twijfel kan hier om worden gevraagd. Een kopie is geen geldig legitimatiebewijs!

Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar voor €32,50 (ex fee) via indicatorhardstyle.nl tot zaterdag 20:00. Er zullen een aantal tickets beschikbaar zijn aan de deur voor €40,- tot maximaal 03:00! Daarna worden geen tickets meer aan de deur verkocht!

Busvervoer
Er is een samenwerking met Party-vervoer.nl aangegaan waardoor vanaf diverse plekken in Nederland een busticket kan worden geboekt.
Ook is het mogelijk om je eigen touringcar te regelen en daar wordt je dan ook bij ondersteunt.
Heb je zelf een touringcar geregeld? Meldt deze dan van te voren aan via het contactformulier op de website.

Voor meer info over de busreizen, check http://party-vervoer.nl/indicator-2014

Bereikbaarheid auto
Het adres van Martiniplaza is Leonard Springerlaan 2. Martiniplaza is gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle).

Parkeren
In de nabije omgeving van Martiniplaza zijn 1500 parkeerplaatsen. Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza is een parkeergarage met 600 plekken waar tegen betaling gebruik van kan worden gemaakt. Daarnaast zijn er in de omgeving betaalde openbare parkeerplaatsen. Let op: auto's die niet geparkeerd zijn op de daarvoor bestemde plekken lopen het risico om te worden weg gesleept. Deze kosten zijn uiteraard voor eigen rekening.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig en makkelijk je spullen in kan opbergen. Deze staan in de locatie en kan je huren voor €5,- (plus €5,- borg). Ook zijn er een aantal grotere kluisjes te huur voor €6,-. De borg krijg je terug als je de sleutel weer terug hebt gebracht. Let op: stop een kluisje niet tot de nok toe vol want dan loop je het risico dat de deur wordt geblokkeerd!

Pinnen
Consumptiemunten, tickets en merchandise kunnen worden betaald met de PIN en er kan cash geld worden gepind . Activiteiten als de lasergame, het laten zetten van tijdelijke tattoos, etc kunnen alleen worden betaald met cash geld, dus het advies om voldoende cash geld mee te nemen! Cash geld pinnen kan vanaf €20,-.

Fotografie en video-opnames
Zolang het geen professionele apparatuur is mag iedereen zijn/haar camera meenemen. Vergeet niet al je foto's en/of beelden te delen op social media en gebruik hiervoor #Indicator.

Huisregels
Om alles goed, leuk en vooral veilig te laten verlopen gelden er ook huisregels. Je kan in alle rust de huisregels nalezen op indicatorhardstyle.nl en deze zullen zichtbaar zijn bij de entree.

Drugs
Ook Indicator conformeert zich aan het lokale beleid, te weten zero tolerance. Dat houdt in dat zowel hard- als softdrugs niet zijn toegestaan.

Let op jezelf en een ander
Negen uur lang losgaan is een aanslag op het lichaam. Zorg dat je verantwoord met jezelf omgaat en dat begint met een goede voorbereiding en door te zorgen dat je voldoende (water) drinkt. Maar denk ook om anderen, want als je een andere feestganger ziet waarvan je twijfelt of alles wel goed gaat, twijfel dan niet en spreek een beveiliger en/of EHBO'er aan.

Check indicatorhardstyle.nl voor alle overige informatie, vragen & antwoorden!

2 opmerkingen

Decade stage _O_
 
Super veel zin in!!!