Partyflock
 
­ Nederland

Industriele klanken in Paradigm tijdens Convoi Exceptionnel

gepubliceerd door , op
Volgende week zaterdag wordt de fundering van de Groningse nachtclub Paradigm weer goed op de proef gesteld. Het halfjaarlijks terugkerend concept Convoi Exceptionnel maakt zich klaar voor alweer de vierde editie en legt opnieuw de muzikale lat hoog.

De koploper van dit Convoi dendert rechtstreeks uit Polen richting het hoge noorden om het dak van Paradigm er af te beuken. Met zijn unieke samensmelting van Hardcore en Drum 'n Bass wist I:gor een contract binnen te slepen bij Masters Of Hardcore én is daarmee uiteraard onmisbaar om op 29 november zijn lading kicks te lossen!

Matteo Delgrano is de drijvende kracht achter Armageddon Project, die wat Convoi betreft de definitie van industrial hardcore bekleden. Basslijnen van Armageddon Project herken én hoor je al van verre. Ook onder het pseudoniem Life:::Runs:::Red stond grootschalige verwoesting centraal. Verwachten deze avond niks anders dan tergend materiaal, dat het geluidssysteem van Paradigm op de proef zal stellen.

Enzyme X is de experimentele movement binnen het gerenommeerde Enzyme label, waar ruimte is voor alles wat buiten de mainstream valt. Voor iedereen is het iedere keer weer een verrassing wie van de Enzyme delegatie de boel kapot komt maken. Al vele bekende gezichten verschuilden zich achter dit duistere alias. Wie er naar het noorden gehaald wordt laten we in het midden, maar dat hij zich met gemak aansluit bij dit destructieve konvooi, moge duidelijk zijn.

Al vijf keer stond Krauser met zijn sterke draaivaardigheden en (enorm) brede platenkeuze de bezoekers van Club r_Aw te vermaken. Zijn motto: 'Als er zoveel verschillende EDM stromingen zijn, waarom zou je je slechts beperken tot één?' maakt dat hij de perfecte match is voor dit zware transport

Dither is na zijn festivalzomer met boekingen op o.a. Decibel, Defqon en Q-Base bezig met een compleet nieuw solo album. Als resident en medeorganisator is Convoi voor hem uiteraard de uitgelezen plek om de eerste klanken aan jullie liefhebbers ten toon te spreiden.

De avond wordt geopend door mede Convoi oprichters Daro Makanura en UlsT. Onder hun pseudoniem Vrije Radicalen warmen ze de avond op met donkere harde techno, acid, darkcore en industrial. Non-conform, losgeslagen en onderweg naar destructie starten ze deze nacht in de juiste versnelling.

Promotiemix

2 opmerkingen

Zó balen dat ik deze moet missen! :(
Armageddon project!! Jammer dat het in Groningen is en dat ik moet werken.