Partyflock
 
­ Nederland

Raving Nightmare · The final Temptation (20yrs anniversary 1994-2014)

gepubliceerd door , op
Raving Nightmare
7 juli 2014
FeestRaving Nightmare · The Final Temptation (20 yrs anniversary 1994-2014)
Datumzaterdag 8 november 2014
LocatieMECC Maastricht Site
The agents of brutality... see them come infinitely
A living nightmare... asleep but still aware...
Its time to the enact the final scene…
All creatures are out of exile... Coming to play mindgames…
For the last time exhumed through the corridors of time…
There's no way to undo what already has been done...


Het is bijna zover en de verwachtingen zijn hoog gespannen! Op 8 november 2014 zal het MECC te Maastricht worden omgetoverd tot twee hardcore-arena's, twee tijdzones verdelen de 1994-2004 en 2004-2014 generaties. Het beruchte en succesvolle concept keert voor de allerlaatste keer terug.

Twintig jaar vol met vele edities in verschillende locaties en landen is de aanleiding om nog één keer het Raving gevoel te beleven. Alle hardcore generaties van toen tot heden zijn aangeroepen. Het concept zal hiermee een waardige en knaller van een afsluiting krijgen. De technische productie van dit evenement is in goede handen, niets zal aan het toeval worden overgelaten en alles zal geheel in het thema worden uitgevoerd. Laat je verrassen want beide podia zullen na deze nacht nog lang in je geheugen blijven hangen!

De laatste weken vliegen de tickets de deur uit bij de verschillende voorverkoop kanalen in Nederland en het buitenland. En volgens de recente verkoopcijfers uit het buitenland zullen er een record aantal liefhebbers uit maar liefst 18 landen de weg naar Maastricht weten te vinden. Rest nu alleen nog een update waarin de timetable en de laatste feiten en nieuwtjes rondom deze 'Final Tempation' te vinden zijn.

Timetable & groundplan
Een selectie van de beste dj's en een combinatie van verschillende live acts die in deze periodes veelvuldig te bewonderen waren zullen worden verdeeld over de 2 generatie area's. Ieder van hun krijgt een opdracht mee m.b.t. de periode waar zij performen, zodat deze final fight een onvergetelijke beleving zal worden voor al die generaties van trouwe bezoekers! Kijk voor de volledige timetable op www.ravingnightmare.com en download je eigen plattegrond en timetable!

Exclusieve Raving Nightmare merchandise (limited)
Naar aanleiding van deze editie zijn er twee verschillende motieven T-shirts (3 prints!) verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Uiteraard is het unieke Artwork van deze 'Final Temptation' gebruikt om een exclusief shirt te creëren. En speciaal voor de liefhebbers zijn er ook 2 motieven full print Waaiers te verkrijgen, wederom in beperkte oplage. Natuurlijk kan er nu geen T-shirt ontbreken om een echte herinnering aan deze finale editie te bewaren.

Ook de full color megaposter van dit evenement is in beperkte oplage te koop. Net als diverse mega posters van diverse raving edities uit de afgelopen 20 jaar. Tot slot: er is een beperkt aantal (200stuks) geweven 'Final Temptation' polsbandjes te verkrijgen vanaf 5uur bij de UHM merchandise stand. Voor de echte Raving fan een must-have!


UHM Magazine 2014 (Raving special)
Na afloop van het evenement zal er een nieuwe editie van het UHM Magazine gratis worden uitgedeeld. Deze speciale editie in A4 formaat staat boordevol partynews, specials en feiten uit de Raving Nightmare history! Dus zorg dat je een exemplaar kan bemachtigen!

Ticket update + avondkassa
De early bird tickets waren binnen een mum van tijd uitverkocht! De Fastpass tickets zijn inmiddels ook al een tijdje uitverkocht! Reguliere tickets à € 37,50 ex fee zijn nog te verkrijgen via de diverse verkoopkanalen. Kijk op www.ravingnightmare.com en verzeker je van je aanwezigheid!

VIP tickets
Maar liefst 2 vip decks, een in elke tijdzone, zullen beschikbaar zijn. Dus wil je de Raving periode volwaardig afluiten? Dan zijn deze zeer exclusieve VIP tickets (drinks en food all in) online te verkrijgen en ze kosten € 129,50 ex fee. Maar let op, er zijn nog slechts enkele verkrijgbaar!

Alle tickets kun je bestellen via www.ravingnightmare.com Wil je een exclusief 'oldschool' full-color hardticket, dan kun je deze kopen voor de prijs van een regular ticket voor 37,50 en exclusief bij Satisfaction te Heerlen en Music Machine te Sittard. Daarnaast kun je regular tickets kopen in alle Primera winkels in NL, in België bij alle FNAC verkooppunten en in Duitsland bij alle Eventim shops.
Voor de avondkassa zijn er op dit moment een beperkt aantal tickets beschikbaar gesteld voor de liefhebbers die om door omstandigheden niet eerder in de gelegenheid zijn geweest om een ticket aan te schaffen. De organisatie geeft alsnog het advies om je ticket in de voorverkoop aan te schaffen gezien de enorme animo.

Transport, pendelbussen en parkeren
Het MECC in Maastricht is zeer goed te bereiken met de auto. Vanaf de A2, nog voor Maastricht, staat het al duidelijk aangegeven. Het is slechts 75km van Eindhoven, 45km van Venlo, 20km van Aachen, 80km van Antwerpen en 80km van Brussel vandaan. Bij het MECC Maastricht is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Volg P6 om je auto te parkeren. Voor de treinreizigers zullen er weer gratis pendelbussen rijden tussen het CS Maastricht en het MECC Maastricht. Deze bus zal vanaf 20.30 uur pendelen tot 01.10 uur. Vanaf 06.15 uur in de vroege zondag ochtend zal dezelfde bus weer zijn ritjes maken naar het CS Maastricht. Maak dus zoveel mogelijk gebruik van de gratis pendelbus tussen het Centraal Station en het MECC!

Voor alle actuele bus- openbaar vervoer werkzaamheden en andere info kijk op onze website www.ravingnightmare.com of Facebook.

Overige weetjes...
  • Lockers zijn voldoende aanwezig. Dit betekent dat je een kluisje kunt huren voor je spullen en/of voor je jassen op te bergen. De kluisjes zullen niet geplaatst worden in de hoofdentree van het MECC Maastricht. Je komt de kluisjes en balie vanzelf tegen wanneer je richting de hallen loopt. Probeer zoveel mogelijk samen met vrienden een kluisje te huren zodat je de huurprijs kan delen en dus kosten kan besparen.
  • Tijdens dit evenement kun je de food en dranken met munten betalen. Deze speciale full colour munten zijn te verkrijgen bij de verkoopunits die je tegenkomt bij het betreden van de hallen.
  • Voor de rokers is er buiten een rokerszone ingericht die je gelijk links bij binnenkomst kan vinden.
  • In de hoofdingang na binnenkomst staat een pin automaat. Tevens zijn ook de muntenkassa's en UHM stand voorzien van pinautomaten waar je oa met creditcard en internationale EC bankpassen kunt pinnen.
  • Voor alle bezoekers de volgende tip: Je bent altijd verplicht een legitimatie bewijs bij je te hebben. Zorg dus ook dat je deze nu op zak hebt en voorkom eventuele discussies.
  • Voor zowel VIP als Fastpass tickethouders is er een aparte ingang, die naast de hoofdentree middels signing is aangegeven!
  • Bij binnenkomst ontvangt iedereen een flyer met daarop o.a. de time table en een plattegrondje zodat je precies weet waar je moet zijn gedurende de avond.
  • Voor de treinreizigers: Hou er rekening mee dat er op het traject Sittard-Maastricht werkzaamheden plaats vinden. Er is voldoende vervangend vervoer geregeld naar Maastricht. Voor meer info: www.ns.nl/werktrajecten
  • Tot slot: pas goed op jezelf en anderen. En maak er een waardige final edition van!


11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Wat een dikke line-up
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
Gratis pendelbussen. En ook nog eens gratis kaartjes winnen wat wil je nog meer :)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 november 2014 om 21:08:
Gratis pendelbussen. En ook nog eens gratis kaartjes winnen wat wil je nog meer :)


gratis drank?
Ik denk dat de opzet van dit feest echt geniaal wordt, als ik de stijgende lijn Madnezz en Basic Movements even doortrek (y)
Geweldige feesten waren dat, en geluid ook bij beide feesten prima :respect:
Woppa, de laatste x knallen @ Raving op onze eigen limburgse gronden :D
DE TERING complimenten voor de trailer !!
Was een super vet Feestje,te gek joh