Partyflock
 
Nieuws · november 2012
­ Nederland
Van 6 tot en met 10 maart 2013 vindt de dertiende editie van 5 Days Off plaats in Paradiso, Melkweg en De Balie in Amsterdam. Mr. Scruff, Netsky, The Bloody Beetroots, Floating Points, Baauer, James Holden en vele anderen zijn dit jaar onderdeel van het programma. De Early Bird passe-partouts en een aantal losse kaarten zijn nu in de verkoop!
Hakkûhgat 2013
vrijdag 30 november 2012
Als het jaar op zijn einde loopt, lopen de mensen in het zuiden langzaamaan al warm voor het grootste volksfeest van Nederland: Carnaval! Traditiegetrouw vindt op de carnavalszaterdag, op 9 februari 2013, ook dit jaar weer Hakkûhgat plaats.
Strictly Techno met Radial
donderdag 29 november 2012
Op vrijdag 7 december heeft Strictly Techno twee acts uitgenodigd, die al eerder indruk maakten in de enige echte Rotterdamse technotempel Perron: Radial en Audiowomb.
Verschillende grote dance-organisaties voeren op het moment een felle strijd met auteursrechtenorganisatie SENA over het bedrag dat ze af moeten dragen. Die strijd is al gaande sinds 2004 en mondde uit in een bodemprocedure, waarin dinsdag beide advocaten hun zaak mochten bepleiten.
Op dinsdag 25 december is het tijd om de rode loper en dansvloer te rocken van de compleet verbouwde club Corso in Rotterdam, in stijl uiteraard! Bereid je voor op een onvergetelijke avond.
Het is aftellen geblazen voor de duizenden Time Warp Holland bezoekers. Nog minder dan twee weken en de Utrechtse Jaarbeurs wordt omgetoverd tot de grootste technotempel van Nederland. Van acht uur 's avonds tot zeven uur in de ochtend zijn het de techno- en techhouse beats die de klok slaan. Soms ingetogen en subtiel, dan weer daverend hard en meedogenloos. Meemaken, erbij zijn!
Warehouse X-Mas sale
dinsdag 27 november 2012
Op zaterdag 1 december en zondag 2 december presenteert Rige vanuit hun opslag te Poortugaal een onvervalste Warehouse Sale. Doordat er tegenwoordig haast geen winkels meer zijn waar je de vinyltjes nog kan ruiken en de kleding nog kan voelen, hebben ze besloten om een tijdelijk hardcore-warenhuis te bouwen in het eigen warehouse.
Jawel, het 80's Verantwoord circus strijkt zaterdag 1 december eindelijk weer neer in de poptempel van Haarlem: het Patronaat. Dit 80s festijn staat al jaren als een huis en dat zal deze keer opnieuw bewezen worden! Uiteraard zijn de 7 Inch Twins en Whiplash d'r weer om hun pareltjes te droppen.
2 Februari zullen beide zalen in The Sand in Amsterdam gevuld zijn met trance. De eerste namen zijn reeds bekend gemaakt en nu zijn ze compleet!
Quest4Trance
maandag 26 november 2012
Met nog een kleine twee weken te gaan is Quest4Trance er klaar voor: The Final Prophecy! Met een dikke line-up, een prachtige locatie en jouw al ultiem partyfeest zal deze editie van Quest4Trance de boeken in gaan als niet te vergeten!
Independent
maandag 26 november 2012
Op vrijdag 30 november slaan Moon Star Events & RawMadness hun handen in één. En komen ze met het concept Independent in Pand 3 in Deventer.
Dirty Dutch Aftershock
maandag 26 november 2012
Met de eerste Dirty Dutch editie in de Ziggo Dome nog vers in de geheugen maakt Dirty Dutch een tweede, niet voor de hand liggende stap. Op zaterdag 23 februari keert Dirty Dutch Aftershock terug in de Heineken Music Hall. De vraag naar een Dirty Dutch editie in de Heineken Music Hall bleef aanhouden waardoor er uiteindelijk toch besloten is om Dirty Dutch Aftershock terug te laten komen.
Miss Amy's B-Day Bash
vrijdag 23 november 2012
Midden tussen de feestdagen door komt er nog een geweldige feestdag bij, want op zaterdag 15 december zijn er maar liefst 30 redenen om feest te vieren, als Miss Amy haar dertigste verjaardag viert in Crystal Venue.
Groot was je waarschijnlijk je verdriet toen je een jaartje of 8 was en een klasgenootje je vertelde dat Sinterklaas eigenlijk maar een fabeltje was. Have we got news for you! Sinterklaas bestaat nog wel degelijk en zal de Night of the dj's editie van 1 december aandoen...

Brennan Heart, Frequencerz, Inner Heat, MC Renegade
Solar Weekend start de voorverkoop van de eerste tickets op donderdag 29 november om 12:03 uur precies. Hét creatieve crossoverfestival vindt komend jaar plaats op 2, 3 en 4 augustus. Ook kunnen alle creatieven zich weer aanmelden om mee te bouwen aan Solar Weekend 2013.
Volledige line-up Xtra Large
woensdag 21 november 2012
Full Moon het mooie feest van Nachtboetiek en The White Night was afgelopen weekend weer geweldig. Het megaspektakel was sensationeel en iedereen heeft er erg van genoten. Bij deze willen de organisaties iedereen hiervoor bedanken! Het feest Full Moon was wederom een groots succes, dankzij jullie.
Miss Monica stopt ermee
woensdag 21 november 2012
Het gerucht deed al de ronde, maar nu dan het definitieve bericht: Miss Monica stopt ermee! In het weekend van 12 en 13 januari 2013 geeft Miss Monica haar allerlaatste optredens in haar hometown Rotterdam.
Met een nieuwe editie van BKJN Events vs Partyraiser in het voorruitzicht, belooft ook 2013 weer een perfect hardcore-jaar te worden. Traditiegetrouw zal dan ook alles uit de kast getrokken worden om samen met de vele duizenden fans hiervoor het perfecte startsein te kunnen geven!
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
dinsdag 20 november 2012
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie!
Click me
maandag 19 november 2012
Op 8 december 2012 organiseren Click en Stichting Monkey Business (Save Me) voor de tweede keer het benefietevenement Click Me in de WesterUnie. Dit jaar met het thema: Donkey Kong. Alle opbrengsten van deze avond worden gebruikt voor de bescherming van de met uitsterven bedreigde orang-oetan en zijn leefomgeving.
Aftermovie Ghosttown 2012 online
maandag 19 november 2012
Er was op de 2012 editie van Ghosttown echt voor ieder wat wils en Dance 2 Eden kijkt dan ook, mede dankzij de sfeer die jullie met z'n allen wisten neer te zetten, terug op een meer dan geslaagde en supervette Ghosttown - The Blueprint of Hardcore. Check de aftermovie nu!
Sonic Boom
zaterdag 17 november 2012
Vrijdag 14 december is het weer tijd voor een nieuwe editie van Sonic Boom in Pand14 in Amsterdam Zuid-Oost. De ingrediënten van deze avond zijn inmiddels bekend, een flinke portie frisse bass, grime, dubstep, beats en hiphop door de speakers, een rauwe underground locatie en dat alles in een lekkere ongedwongen sfeer met een goed publiek.
De Nachtkerk ontvangt Aeroplane
vrijdag 16 november 2012
In De Kerk van Hotel Arena in Amsterdam Oost zal vanaf 1 december een nieuwe boodschap worden gepredikt: De boodschap van De Nachtkerk. Met een geloof waar kunst, beleving en hoogstaande elektronische muziek de speerpunten zijn komen Nachtkerk volgelingen elke eerste zaterdag van de maand samen.
Mascarada NYE in Cinema
vrijdag 16 november 2012
Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Footclub & Cinéma presenteren 'Rotterdam Mascarada NYE 2013'.
Timetable en laatste info Resist #2
vrijdag 16 november 2012
Met nog maar een aantal dagen te gaan maakte Resist vandaag officieel zijn volledige timetable bekend. Aanstaande zaterdag zullen o.a. Flux Pavilion, Megalodon en Trolley Snatcha alle dubstepliefhebbers in het Klokgebouw voorzien van een muzikaal spektakel. Ook zal hardcore grootheid en pionier dj Promo de avond snoeihard afsluiten.
Een oproep in de Telegraaf was genoeg: 'Drie halfgoden, samen anderhalve god, houden van feest muziek en een uitbundig feestje.' Eén zin gaf het startsein voor een stap in de richting van een volledig nieuwe markt: bruiloften en huwelijkspartijen.
Afgelopen weekend vierde Vato Gonzalez het vijfjarig bestaan van zijn concept Dirty House in Nijmegen. Het succes van dit evenement heeft hem doen besluiten er nog een tweede editie achteraan te plakken en ditmaal extra groots uit te pakken! Op zaterdag 8 december strijkt Dirty House neer in Studio A12 / Brothers Festival Dome te Bunnik.
Latin Lovers NYE in P3
donderdag 15 november 2012
Latin Lovers komt op de leukste avond van het jaar met een dikke NYE special op een nieuwe locatie: Oud & Nieuw in poppodium P3 in Purmerend! De altijd spectaculaire NYE avond en nacht vier je natuurlijk gewoon met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Latin Lovers!
Last info Happy Wonderland
woensdag 14 november 2012
Met nog een aantal dagen te gaan, kun je je Aussies en Nikes uit de kast halen. Zaterdag 17 november 2012 zal het gezelligste happy hardcore feest, Happy Wonderland, opnieuw plaatsvinden in de Rodenburg in Beesd.
Timetable Ik Ben Je Bitch Niet
woensdag 14 november 2012
Na vier jaren van afwezigheid is het 24 november weer tijd voor Ik Ben Je Bitch Niet in Culemborg! The F*cking Bitch is back! Drie zalen vol met geweld: van early tot snoeiharde hardcore, van industrial tot frenchcore en van terror tot speedcore. Wat wil een mens nog meer?
Love and Respect for Kika
dinsdag 13 november 2012
Marco en Francina van Stichting Love and Respect hebben besloten nu voor de tweede keer Kika het goede doel te laten zijn deze editie. Op zaterdag 19 januari 2013 organiseert deze stichting een evenement waarmee zij wederom aandacht willen vragen voor Kika.
Info en timetable A-Bomb
dinsdag 13 november 2012
Voor de tweede keer dit jaar richt de Belgische crew van A-Bomb zijn raketten op Discotheek Stuivezand op Nederlands grondgebied. De vorige, en tevens eerste editie van Behind Borderlines, werd een nacht vol muzikaal geweld met een uitbundige sfeer. Om de naam A-Bomb waardig te blijven, belooft ook komende editie een explosief feest te worden.
Op 26 januari 2013 zal het Paard in den Haag het theater zijn van de hardste beving ooit gemeten in Nederland. Maak je klaar voor Legend; The Begin of a new Era.
Elegance
zaterdag 10 november 2012
Na een memorabele kick-off editie van Elegance, heeft de Luxury Nightlife de smaak te pakken. De ambiance tovert dan ook graag opnieuw een glimlach op ieders gezicht, waarbij Little Buddha in Amsterdam thuishaven vormt. Elegance, een avond waarop de muziek het hart doet kloppen op de maat van fine house tunes en de classy dresscode alle aanwezigen tot een onmisbare schakel van de Luxury Nightlife omdoopt.
Tweede editie Local Warriors
vrijdag 9 november 2012
Local Warriors is een nieuw concept bedoeld voor muzieknerds én mooie meisjes. Dansbaar en toegankelijk met een commercieel randje, zonder de muziekliefhebber te verliezen.
Casuals in Bungalow8
donderdag 8 november 2012
Het team achter House of Angels is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer waar zij bekend om staan. Na een drietal succesvolle edities werd het team gevraagd een clubavond te organiseren in Bungalow 8 waar dezelfde sfeer en gastvrijheid centraal zullen staan.
Inception
donderdag 8 november 2012
Hoezo januari is saai, dat maak je nog altijd zelf wel uit toch? Start het jaar zoals het hoort te beginnen bij Crystal Venue op Inception: keiharde en stampende raw hardstyle, da bomb! Zaterdag 12 januari: Inception - The Ultimate RAW Edition! Het allereerste dikke hardstyle feest in 2013 en dan ook nog eens alleen maar snoeiharde raw hardstyle. Daar wordt je blij van, op zeker! Haal je kaartje nu en bespaar 50%
Beat Repeat
donderdag 8 november 2012
Sommige mensen leren het nooit af en daar houdt Pand14 van! Zaterdag 17 november vindt hier voor de tweede keer het acid-oldskool feest Beat Repeat plaats.
Als er afgelopen zaterdag medailles zouden zijn uitgedeeld aan evenementen, zou NopeisDope een gouden plak hebben behaald voor de XL 'Bigger, Better, Bolder editie in Maassilo Rotterdam. In vijf bijzondere area's werd er geschiedenis geschreven en nu kijkt iedereen weer uit naar de volgende editie.
Volgende week zaterdag barst Beatloverz 'The Rise of the Fallen' weer los in het Sportpaleis van Ahoy. Deze arena waar geen geluidslimieten gelden, zal van 22:00 uur tot 07:30 uur het decor zijn van vele unieke muzikale battles. Alle Golden Vip tickets en Silver tickets zijn helemaal uitverkocht. De enige tickets welke nog verkrijgbaar zijn, zijn de reguliere tickets a 39 euro ex fee.
Op 31 december slaan de twee populaire dansavonden Encore en Cable de handen ineen en organiseren samen een spetterende New Year's Eve waarbij het beste van twee werelden samenkomt. Encore zorgt ervoor dat de liefhebber van hiphop en R&B los kan gaan op zijn favoriete tracks en Cable staat in de andere zaal garant voor de beste bass music: dubstep, grime en (future) garage.
Zaterdag 8 december betrekken de nieuwe generatie Hardstyle artiesten op volle kracht de Effenaar. Na een succesvolle tweede editie met Zany & Vince staat ST8MENT op 8 december 2012 volledig in het teken van 'The Next Gen'. Een selectie supertalenten reizen af naar Eindhoven om op deze derde editie hun unieke skills te vertonen. De Zweedse Wasted Penguinz en aanstormende E-Force voeren de vernieuwende boventoon tijdens deze editie van ST8MENT.
Grotesque Indoor Festival 2012
dinsdag 6 november 2012
Zaterdag 10 november barst in de drie zalen van de Rotterdamse Maassilo het feest los. PT Events is er klaar voor! In deze laatste nieuwsbrief de laatste info en meeste recente ontwikkelingen.
Op zaterdag 24 november presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Panama. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!
Club r_AW
zondag 4 november 2012
De temperaturen zakken zo langzamerhand naar winterse waarden, maar voor 24 november duiden de voorspellingen op een plaatselijke hittegolf in Amstelveen. The Third Movement neemt die avond met grof geschut inname van de P60 voor de laatste Club r_AW van 2012.
Techno op kerstavond in Culemborg
vrijdag 2 november 2012
Één van de bekende voornemens van alle party-annimals in Nederland is toch wel 'In het nieuwe jaar gaan we feesten als nooit te voren!' Een best leuk voornemen en vooruitzicht van het nieuwe jaar natuurlijk, maar het kan ook anders...
Reveal
donderdag 1 november 2012
Waar het barre weer van afgelopen zomer eenieder chagrijnig thuis op de bank wist vast te ketenen, was de donderdagavond juist de uitgelezen mogelijkheid om aan de regenachtige sleur te ontsnappen. In de Escape op het Rembrandtplein is het op donderdagavond namelijk al-tijd feest!
This is Hardcore heeft van haar debuutalbum een beperkt aantal CD's laten drukken. Deze CD's worden niet in de winkel verkocht en uitsluitend via contests weggegeven. Doe mee en maak kans om deze CD aan je persoonlijke collectie toe te voegen.
Nog maar bijna 3 weekjes te gaan naar Full Moon. De tickets gaan razendsnel. Er zijn nog maar 500 tickets beschikbaar. Full Moon is hot! Uiteraard wil jij dit spectaculaire feest niet missen. Koop dan nu jouw ticket in de voorverkoop, voordat je te laat bent.
Uitgaanscentrum Takens Balkbrug is op zaterdag 3 november volledig in handen van Scantraxx. Een deel van de gevestigde orde, waaronder 'Mister Scantraxx' The Prophet, Adaro, Bass Modulators en MC Da Syndrome, zullen ervoor zorgen dat je voeten aan het eind van de avond volledig gesloopt zijn.
30 november 2012
5 Days Off 2013 biedt breed muzikaal programma
Hakkûhgat 2013
29 november 2012
Strictly Techno met Radial
Dance-organisaties verwikkeld in rechtszaak met auteursrechtenorganisatie SENA
28 november 2012
Black Tie Christmas Party met Sunnery James & Ryan Marciano
Timetable voor Time Warp Holland in de Jaarbeurs Utrecht
27 november 2012
Warehouse X-Mas sale
80's Verantwoord zaterdag in Patronaat
Trance Nation maakt line-up area 2 bekend
26 november 2012
Quest4Trance
Independent
Dirty Dutch Aftershock
23 november 2012
Miss Amy's B-Day Bash
22 november 2012
Night of the DJ's · Sinterklaas vs De Kerstman
21 november 2012
Voorverkoop Solar Weekend start 29 november
Volledige line-up Xtra Large
Miss Monica stopt ermee
20 november 2012
BKJN vs Partyraiser 2013 line-up release
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
19 november 2012
Click me
Aftermovie Ghosttown 2012 online
17 november 2012
Sonic Boom
16 november 2012
De Nachtkerk ontvangt Aeroplane
Mascarada NYE in Cinema
Timetable en laatste info Resist #2
Vinnie, Donnie & Sjakie komen met trouwvideo
Vato Gonzalez pakt groots uit met Dirty House XL
15 november 2012
Latin Lovers NYE in P3
14 november 2012
Last info Happy Wonderland
Timetable Ik Ben Je Bitch Niet
13 november 2012
Love and Respect for Kika
Info en timetable A-Bomb
12 november 2012
Hardcore keert na lange tijd terug in Paard van Troje
10 november 2012
Elegance
9 november 2012
Tweede editie Local Warriors
8 november 2012
Casuals in Bungalow8
Inception
Beat Repeat
NopeisDope 'Episode Gold' 17 november in Patronaat Haarlem
7 november 2012
Beatloverz Golden VIP en Silver tickets uitverkocht
Encore en Cable organiseren samen New Year's Eve in de Melkweg
6 november 2012
ST8MENT haalt nieuwe generatie hardstyle naar Effenaar
Grotesque Indoor Festival 2012
5 november 2012
We all love '80's & '90's in Panama*
4 november 2012
Club r_AW
2 november 2012
Techno op kerstavond in Culemborg
1 november 2012
Reveal
Win nu de limited edition 'This is Hardcore' CD
Laatste tickets Full Moon zaterdag 17 november
Goed voorbereid de winter in met Scantraxx Recordz