Partyflock
 
­ Nederland

Vinnie, Donnie & Sjakie komen met trouwvideo

gepubliceerd door , op
Vinnie, Donnie & Sjakie komen met trouwvideo
14 november 2012
Een oproep in de Telegraaf was genoeg: 'Drie halfgoden, samen anderhalve god, houden van feest muziek en een uitbundig feestje.' Eén zin gaf het startsein voor een stap in de richting van een volledig nieuwe markt: bruiloften en huwelijkspartijen. Niet lang daarna hadden Vinnie, Donnie & Sjakie de hitsingle 'Wo Domm Er Du' paraat, een aanstekelijke track die alles in zich heeft om een breed gedragen anthem voor bruiloften en huwelijkspartijen te worden. Roelofarendsveen kreeg de primeur.

Daar waar de drie halfgoden Vinnie Donnie en Sjakie al eerder voor de nodige opschudding in koffiezaken en studentenverenigingen zorgden met hun videoclip 'Koffee Was Up', lijkt het er op dat ze nu een nieuwe groeimarkt hebben ontdekt. De mannen worden inmiddels een dagje ouder en deze groeiende markt sluit perfect aan bij deze nieuwe realiteit.

Sjakie Stokoud: 'We zijn ons ervan bewust dat wij als halfgoden wederom de weg naar wereldfaam hebben weten uit te stippelen. Er zullen vele volgen.'

Enkele collega dj's als Joost van Bellen, Dj Jean, DoctR en Dem Slackers hebben inmiddels al laten weten dat ze zich goed kunnen vinden in deze slimme move van de halfgoden, getuige de teaser van de videoclip. Met de steun van hun wel gewaardeerde collega's op zak en met hulp van het Jäger Music programma, het artiestenprogramma van Jägermeister, lijkt de weg open te liggen voor volledige dominantie in een potentieel enorme groeimarkt. De nieuwe videoclip, geschoten in het bruisende Roelofarendsveen, laat zien dat de track 'Wo Domm Er Du' de perfecte anthem voor bruiloften is.

Mevrouw van der Velde, burgemeester van Roelofarendsveen: 'Wij zijn verheugd dat het illustere trio Vinnie, Donnie & Sjakie inzien dat er mooie dingen kunnen ontstaan in ons dorp.'

Vinnie Leuk over succes: 'Bruiloften en partijen zijn klaar voor Vinnie, Donnie & Sjakie.'

Check hier de nieuwe videoclip van Vinnie, Donnie & Sjakie.


Op 5 november zal de EP 'Wo Domm Er Du' met remixes van Yo Felles, DoctR, Tommy Tequila & Spag Heddy op Basserk Records uitkomen.

Het bijbehorende release feestje voor de Wo Domm Er Du EP vindt plaats op de electro avond Kiss Off op 17 november in OT301 in Amsterdam.