Partyflock
 
­ Nederland

Volledige line-up Xtra Large
10 jarig bestaan!

gepubliceerd door , op
Full Moon het mooie feest van Nachtboetiek en The White Night was afgelopen weekend weer geweldig. Het megaspektakel was sensationeel en iedereen heeft er erg van genoten. Bij deze willen de organisaties iedereen hiervoor bedanken! Het feest Full Moon was wederom een groots succes, dankzij jullie.



Het volgende grote feest in The Sand komt er alweer snel aan, jullie hoeven gelukkig niet lang te wachten. Xtra Large komt met een vernieuwende line-up in de meest geweldige locatie in Amsterdam. De complete line-up van Xtra Large op 29 december wordt nu bekend gemaakt, dus let op! Xtra Large heeft groots uitgepakt met een hele mooie line-up. Eén van de mooiste en vetste line ups die Xtra Large ooit gehad heeft. Met niet minder dan 15 dj's verdeeld over 2 area's zal dit een heerlijke reünie worden waar je geniet van begin tot eind van de nostalgische en altijd op en top feestgerichte Xtra Large sfeer!



De laatste vier DJ's zijn nu bekend en Nachtboetiek presenteert vol trots vandaag de volledige line-up voor 29 december. De laatste 4 DJ's die zijn toegevoegd zijn:



Tickets
De kaartverkoop van Xtra Large gaat heel erg hard. De early bird tickets van 20 euro zijn uitverkocht, de eerste 750 tickets zijn verkocht. Omdat het zo hard gaat heeft Nachtboetiek speciaal voor de latere beslissers nog een speciale vroegboekticket voor 22,50 euro. Dus zorg dat je er snel bij bent! Er zijn nog wel 38 VIP early bird tickets verkrijgbaar voor maar 27,50 euro. Daarna zullen deze wel veel duurder worden. Wil je als VIP naar binnen wees dan snel!

Paylogic
Seetickets
Ticketscript

Nachtboetiek is nu bezig met een spectaculaire show voor jullie op 29 december! Dus pak je kans en haal nu een voordelig kaartje in huis. Met de laatste 4 DJ's is de line-up nu rond en kun je zelf zien dat dit gewoon een geweldig feest wordt dat je niet mag missen!

7 opmerkingen

hahaha moet niet gekker worden op 29 december wie hier niet is is helemaal niet goed bij zijn hooft een linup waar je niet goed van word pfffffffffffff
Ziet er helemaal top uit... kaarjte in da pocked.. maaruh.. feesten of fotograferen.. hmm.. denk denk.. :cheer:
 
vuurwerk begint al op de 29ste dit jaar ;-)
 
Top hoor .. trance heeft de overhand hier (Y)
 
Nu de volledige line up bekend is, zijn we blij verrast dat er vele trance techno - dj's bij staan.
Echt wel, de mooiste en vetste line ups die Xtra Large ooit gehad heeft.
Nog 5 weken wachten, maar dan gaan we een verschrikkelijk lekker feest meemaken.
Zin in..............
Artiest {SHOWLIST artist 50699, 106, 18513}
kaarten gaan erg hard :)
Tjezus wat een geweldige line up hier wil je zeker bij zijn
En dat doen we dus ook Vet!!!!