Partyflock
 
Nieuws · december 2010
­ Nederland
Poema maakt plannen bekend voor 2011
vrijdag 31 december 2010
Gezelligheid en losbandigheid, maar vooral heel veel warmte, zullen ook dit jaar de uitgangspunten zijn voor dé techno club van de Domstad. Van de beveiliging tot de toiletjuffrouw, van de barvrouw tot de artiest; het complete team van Club Poema RAW doet er dit jaar wederom alles aan om de club te blijven die het al jaren is. Poema RAW wenst allen een geweldige jaarwisseling!
Check de programmering voor de eerste maand van het nieuwe jaar hier!
Club Déjà Vu returns to Culemborg
donderdag 30 december 2010
Na op twee knallende feesten van YSD & DanceVibeZZ een eigen zaal te hebben gehost is inmiddels wel duidelijk dat Nederland weer klaar is voor Club Déjà Vu! Met het succes van deze edities, de geschiedenis van het immens populaire concept en mooie toekomstplannen in het hoofd presenteert Club Déjà Vu zichzelf vanaf 2011 weer als onafhankelijke organisatie.
Het jaar 2011 begint goed in Dordrecht met op vrijdag 28 januari het feest: Dordrecht loves Houseclassics, wat wordt gehouden in de mooie en sfeervolle locatie; Dolhuis te Dordrecht. Deze eerste editie van Dordrecht loves Houseclassics staat geheel in het teken van de verjaardag van één van de beste master of ceremony's van Nederland, namelijk MC Da TMC! De tickets voor dit unieke Houseclassics feest kosten 10 euro (ex. fee) in de voorverkoop.
Win vette Nightmare prijzen
vrijdag 24 december 2010
Met Nightmare ‘Create the Future' nog in het achterhoofd is de organisatie op het moment druk bezig met de voorbereidingen van de aankomende editie, 23 april 2011 in Ahoy Rotterdam. Er werden vorige keer al vette prijzen weggegeven, dit keer gaat het Nightmare team een stapje verder! Als je je aanmeldt voor My Nightmare maak je elke twee weken kans op vette prijzen en voordeeltjes.
Go!
donderdag 23 december 2010
Anno vrijdag 5 november 2010 is de nieuwe organisatie GO! gestart met feesten te geven in Club Seven met, lekker duidelijk, Go! feesten. Go! is voor en door echte house liefhebbers en dat is te merken aan de Line-up.
XXlerator XX-Mas
donderdag 23 december 2010
Heb jij je (schoon)ouders al ingelicht dat bij het kerstontbijt op Tweede Kerstdag er niks mis is met de eieren als ze wat ruiken, de gestampte muisjes best eens geen gestampte muisjes kunnen zijn, en je expres de kerstmuziek wat zachter zet?
The Third Movement
donderdag 23 december 2010
In samenwerking met een aantal partners waarmee The Third Movement in de loop van de jaren een prettige verstandhouding heeft opgebouwd, zal vanaf januari 2011 de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour losbarsten. De 'Third & UHM' schijnt een perfecte combinatie te zijn om een kwalitatief en muzikaal hoogstaand evenement neer te zetten. De één vult de ander aan op verschillende gebieden.
Op eerste kerstdag vieren de Midnight Freaks geheel in stijl hun eigen kerstfeest. Dit betekent cadeautjes onder de kerstboom, sneeuw, een levende kerststal, gezelligheid en natuurlijk de lekkerste muziek.
Nadat je op eerste kerstdag heerlijk aan het kerstdiner hebt gezeten, heb je het eigenlijk wel een beetje gehad en wil je nog even compleet losgaan op een knallende party. YSD heeft alles weer uit de kast getrokken om je een fantastische nacht(mis) voor te schotelen. Om precies een week later, op 1 januari in de Crystal Venue officieel afscheid te nemen van de organisatie DanceVibeZZ, welke in het nieuwe jaar zelfstandig verder gaat met het organiseren van dancefeesten.
It's looking to become an awesome night with ravers heading to Holland from all over the globe. The pre-sale is going fast so you are advised to get your tickets in advance! To get you guys even more in the mood for things to come the night's timetable is released.
Het landschap kleurt wit, de kerstversiering knippert in de straten, de kerstbomen zijn allemaal opgetuigd en de mensen komen allemaal in de kerstsfeer. Met nog een paar dagen te gaan tot de kerstdagen maakt Confusion Events zich ook weer op voor de jaarlijkse editie van het hardste kerstfeest, Pokke Kerst Herrie. De line-up mag er niet om liegen, het gaat wederom een gigantisch knalfeest worden.
Het is alweer ruim 2 jaar geleden dat de eerste oldschool feestjes op de Sluizen van Ijmuiden van start gingen. Elke laatste zaterdag van de maand kon en kun je nog steeds genieten van de sound uit de late 80 tees en begin 90 tees. Al twee jaar lang wist de organisatie van Boe dj´s te strikken die er allen op hun manier wat betekent hebben voor de house muziek in Nederland.
Buiten brand de haard, binnen vriest het dat het kraakt... Geen Centrale Verwarming, of geen zin om thuis te zitten in de ijzige vrieskou na twee knusse kerstdagen?
Aanstaande vrijdag 24 december staat back2school op de agenda. Zoals ieder jaar traditiegetrouw op kerstavond. De Maassilo is vanaf 22.00 uur geopend om de kerstdagen alvast goed in te luiden. 15 jaar back2school gedachtegoed zal de revue passeren: verwacht oldschool, UC-style, newskool, Belgian retro, club classics, early rave, hardcore classics en nog veel meer, gebracht door alle dj's die regelmatig op een back2school editie hebben gedraaid.
All you want for Christmas is this! Brutaal en verleidelijk.
Play
zondag 19 december 2010
Na een indrukwekkende eerste editie van Play met Steve Bug was het nu tijd voor Ray Okpara (Oslo/Remote Area Duitsland) en Tini (Desolat Duitsland). De resident en organisator Sander Baan opende deze avond samen met EL-P op wonderbaarlijke manier.
Hard Classics Indoor
zondag 19 december 2010
Als je het over Luna, Pavo, Deepack, Lady Dana, Isaac of Daniele Mondello hebt denk je natuurlijk gelijk aan hardstyle. Inmiddels is het alweer meer dan tien jaar geleden dat deze stijl zich ontwikkelde en is deze scene alleen maar gegroeid. Speciaal voor de liefhebber komt er na het succes van Hard Classics on the Beach de early hardstyle editie, een indoor variant.
Electric Trash haalt je keuken leeg
zaterdag 18 december 2010
Op de komende editie van Electric Trash is het Belgische Keatchen Records te gast bij patronaat in Haarlem. In deze dagen loopt Electric Trash alvast vooruit op de Kerstgedachte en maakt je keuken klaar voor alle beslommeringen die bij een Kerstdiner komen kijken. Keatchen Records cleans out your kitchen, want op inlevering van een defect elektronisch keukenapparaat is toegang voor de avond gratis!
Billy the Klit Solo
zaterdag 18 december 2010
Op zaterdag 5 februari is het weer tijd voor een avond die totaal in het teken zal staan van de enige echte Haagse koning achter de draaitafels: Billy the Klit! Dit gaat een nacht worden die je als echte Hagenees niet mag missen.
Na 2 uitverkochte NYE edities van Mascarada strijkt dit unieke gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer tijdens de nieuwsjaarsnacht in Delfshaven, te Rotterdam op 31 december.
31 December Fantasy Island
vrijdag 17 december 2010
Het aftellen kan beginnen, 31 december komt dichter en dichterbij. De laatste voorbereidingen worden getroffen om er een knalfeest van te maken. In dit bericht de timetable en alle extra info!
Tierwelt with Catz 'n Dogs
donderdag 16 december 2010
Aankomende Vrijdag is het alweer tijd voor Tierwelt! Amsterdam's nieuwste aanwinst in clubland, aangedreven door de Electronation organisatie, biedt met Tierwelt de mogelijkheid geboden om een nachtje aan de natuurlijke habitat te kunnen ontsnappen en de geijkte paden te verlaten.
Full Moon
donderdag 16 december 2010
Het is haast niet te geloven maar de eerste driehonderd super early bird tickets voor de Full Moon Party in The The Sand op 19 maart zijn alweer uitverkocht! Na het geweldige feest en de topsfeer eind november op Full Moon zijn de eerste driehonderd super early birds al binnen drie weken uitverkocht!
Dirty Dutch 'Fall Out' uitverkocht
donderdag 16 december 2010
Voor het derde jaar op rij is Dirty Dutch in de Amsterdamse RAI uitverkocht. Met nog maar een paar dagen te gaan tot het evenement hopen wij dat alle Dirty Dutchers een kaart hebben kunnen bemachtigen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in de RAI in volle gang en wachten de artiesten geanticipeerd op zaterdag aanstaande. Om niets te missen van alle artiesten vind je hier de volledige timetable en laatste event info. Lees deze goed door zodat je goed voorbereid bent!
Na de zeer geslaagde, bijzonder gezellige en vooral erg Kerstige X-Mas Sparkling Edition in 2009 zullen jullie er dit jaar in het weekend voor Kerst wederom aan moeten geloven: Decisions brengt je dan de vijfde editie vijfde editie van dit ondertussen vermaarde feest!
Errorkrew invites Queen Atom
woensdag 15 december 2010
Op zaterdag 18 december strijkt Errorkrew weer neer in Studio 80 en is het tijd voor een nieuwe ‘Errorkrew invites:’ met dit keer de dj en producer Queen Atom. Deze in Berlijn woonachtige Londenaar met Italiaanse roots ken je misschien beter als Cesare vs Disorder, maar hij opereert onder nog twee aliassen: CEZ en Sire Cactus. Als Cesare vs Disorder heeft hij wel eens eerder in Nederland gestaan maar Errorkrew haalt hem op zaterdag de 18e voor het eerst naar Amsterdam als Queen Atom.
Oostblok geeft Arnhem techno
woensdag 15 december 2010
Zaterdag 18 december opent Luxor Live Arnhem voor de eerste maal haar deuren om het gloednieuwe collectief Oostblok te introduceren in Arnhem. Wat Oostblok is, waarom je er absoluut bij moet zijn en wat er je staat te wachten ontdek je allemaal in deze mailing.
Fusion of Dance Indoor 2010
woensdag 15 december 2010
Aanstaande zaterdag is het dan zover. De eerste editie van Fusion of Dance Indoor in de IJsselhallen in Zwolle. Grote namen uit de hardstyle-, house-, techno-, trance- en harddance-scene treden dan aan voor een onvergetelijke nacht die tot het ochtendgloren duurt. Op dit moment van schrijven zijn er nog maar een paar honderd tickets beschikbaar, Fusion of Dance Indoor gaat dus naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht raken!
Vijf jaar Studio 80
dinsdag 14 december 2010
Welkom in de wondere wereld van 1001 nacht. Waar dromen werkelijkheid worden en uit Aladin's lamp de spirit of housemusic tevoorschijn dwarrelde en leven blies in een zwarte doos aan het Amsterdamse Rembrandtplein. Deze maand overschreed Studio 80 de magische grens van duizend feesten – een historisch feit dat natuurlijk gevierd moet worden. En dat doen ze met dit speciale 1001 nacht-feest op Tweede Kerstdag - zondag 26 december.
Core sickness
dinsdag 14 december 2010
Core sickness is alleen al om één reden voor iedere soort hardcore liefhebber interessant. Het evenement is namelijk geheel gratis en dat maakt het natuurlijk helemaal de moeite waard! Alle hardcore freaks kunnen op vrijdagavond 21 januari 2011 in club Broadway helemaal los gaan en dat in het van vroeger al zo beruchte Erp!
Nightmare
maandag 13 december 2010
Vorige week zaterdag stond de Ahoy weer volledig op zijn kop. Tijdens Nightmare - Create the Future vlogen de vonken er letterlijk en figuurlijk vanaf! Met gepaste trots presenteert de organisatie vandaag de officiële afterfilm. Enjoy!
Op zaterdag 18 december gaan er wederom twee zalen open in Trouw. Deze avond is BAF voor een keertje samen met Imprint; de twee clubavonden die het meest aan elkaar gewaagd zijn qua stijl. Terwijl de gays, hetero's en alles wat daartussenin zit boven getrakteerd worden op electro-sci-fi-techno van Mondkopf en BAF residents BIN en Fraulein Z, is het in de verdieping rauwe techno wat er uit de boksen bonst als Sandrien en haar gast van de avond James Ruskin achter de draaitafels staan.
Hardcore4life 2011
maandag 13 december 2010
Op zaterdag 26 februari 2011 vindt Hardcore4life plaats in de Maassilo te Rotterdam. Een plek met een ondergronds karakter en een industriële sfeer welke perfect past bij Hardcore4life. Uiteraard is er zorg gedragen voor een dikke line-up verdeeld over maar liefst drie area's. Het beste van Early Rave tot aan de hedendaagse Hardcore, maar ook de hardere sounds als Industrial en Terror ontbreken niet op dit oudste b2s hardcore-concept.
Afsluiter Jägerland Tour 2010
zondag 12 december 2010
p zaterdag 18 december strijkt de Jägerland tour voor de achtste en laatste keer in 2010 neer in het land. Laatste stop is de linker vleugel van Factory 010 in Rotterdam. De Jägerland tour deed eerder dit jaar al Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Den Haag en Tilburg en Nijmegen aan (Utrecht is 3 december aan de beurt). De toegang voor de Jägerland tour is gratis en ieder feest biedt een nieuw programma met de beste internationale dj’s en bands, die op onverwachte locaties optreden.
Flava & Friends New years eve
zondag 12 december 2010
Oud en Nieuw 2010-2011. Met wie en waar ga je het vieren? Uiteraard met je friends by Flava & Friends. Het goede voornemen voor 2011 is om er een nog spectaculairder jaar van te maken. Beginnend met een explosieve New Years Eve editie van Flava & Friends. Dus geen reden tot twijfel, vrijdag 31 december is de Rain Amsterdam duidelijk the place to be.
Rebirth Festival groeit door in 2011
zaterdag 11 december 2010
Terwijl de mussen van het dak vriezen gaan de gedachten van Rebirth Festival alweer uit naar 2 april 2011. Op deze dag kunnen de bezoekers knallend het begin van de lente vieren ondersteund door de hardstyle beats van Noisecontrollers, Psyko Punkz live, Zatox, Wildstylez, Bioweapon, Crypsis live, B-Front, Alpha², Ran-D, Alphaverb, Frequencerz en Noisecult. Ceremoniemeester is niemand minder dan MC Villain.
Midtown kerstshop op 18 december
vrijdag 10 december 2010
Vanwege het feit dat veel mensen vorige week het Midtown Warehouse niet konden bereiken door de heftige sneeuw en daardoor de super gezellige Nightmare Warm up gemist hebben, volgt een herkansing! Midtown heeft namelijk besloten om op zaterdag 18 december van 11.00 tot 17.00 een speciale kerstshop te organiseren in haar magazijn aan de Koperslagerstraat 4-6 te Rotterdam. Wat kun je allemaal verwachten? Uiteraard een breed aanbod aan nieuwe Merchandise, Platen, CD's en DVD's naast talloze speciale kerstaanbiedingen.
Format pakt uit
vrijdag 10 december 2010
Aanstaande vrijdag, 10 december, is de laatste editie van Format in AIR voor dit jaar. Een handige datum voor een 'get together'. Want het is vóór de verplichte familiale kerstvieringen en vóór vriendengroepen versplinteren over oud & nieuw feesten. 'Format pakt uit' met Ilario Alicante (Cocoon), Mark Henning (live), Juan Sanchez en de crew van Tuig.
Tegengas! En hoe! Zaterdag 11 december 2010 trapt Club Monza het gaspedaal nog dieper in dan bij de eerste succesvolle editie. Met de nog dikkere housy techno line-up zal het publiek nog harder losgaan dan tijdens de de eerste. Met dit terugkerende concept wil de Monza, wederom winnaar van de Nightlive award voor populairste club van Midden Nederland, breder programmeren en inspelen op de terugloop aan technoproof locaties. Tijdens de tweede editie zullen helden uit de scène als Bart Skils en Julien Chaptal achter de decks plaatsnemen.
Audio Active zaterdag 8 januari
vrijdag 10 december 2010
8 Januari aanstaande staat een nieuwe editie van Audio Active in het grote zaal van Paard gepland. Na vele verzoeken heeft de organisatie besloten om het concept naar de zaterdag te verplaatsen.
Zo, jullie waren al goed wakker! De duizend exclusieve early bird tickets voor Daydream Festival waren in een droomtijd alweer uitverkocht. Iedereen die een early bird ticket heeft kunnen bemachtigen is zaterdag 16 april 2011 Early Bird VIP op Daydream Festival. De actie is nu uiteraard gestopt, de officiële voorverkoop is inmiddels van start gegaan.
Hardcore Gangsters
donderdag 9 december 2010
Op zaterdag 29 januari 2011 zal de eerste editie van Hardcore Gangsters plaatsvinden. Een concept met een duidelijke visie waarbij Duitslands bekendste en populairste hardcore dj's tijdelijk de macht overnemen en hun eigen inbreng afdwingen.
Voordelig naar Intents Festival
woensdag 8 december 2010
Het lijkt nog zo ver weg, de zomer... Maar wie slim is bedenkt nu al wat hij deze zomer gaat doen. Want op 4 en 5 juni 2011 vindt Intents Festival plaats. Dit jaar met een extra voordeel voor de vroege beslissers.
Franchise Step Up 3
woensdag 8 december 2010
December wordt naast de chocoladeletters, kerstbomen en knetterend vuurwerk, op 26 december opgeschud door een nieuwe editie van Franchise in Het Paard. Zoals je van Franchise gewend bent zal de avond garant staan voor funky house, exclusieve decoratie, vocals, live-dancers en entertainment en de beruchte Franchise feeling.. Voor meer informatie check: www.paard.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A18542
Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Eindhoven. Met dit initiatief wordt geld ingezameld voor Serious Request, de gezamenlijke actie van 3!FM en het Rode Kruis. Het thema van dit jaar is “Aids nam hun ouders weg, geef ze hun toekomst terug!”. Om dit initiatief te ondersteunen hebben de verschillende vrijwilligersorganisaties van Dynamo besloten om de handen in een te slaan voor Serious request.
HouseDeluxe
zaterdag 4 december 2010
De temperatuur daalt langzaam richting vriespunt. Handschoenen, mutsen en dikke jassen worden weer uit de kast gehaald. Dat kan maar één ding betekenen: Santa Claus is coming to town! Uiteraard gaat dat op traditionele wijze gevierd worden met een zeer speciale Winter editie van HouseDeluxe.
Quest4Trance
zaterdag 4 december 2010
Nog enkele weken en dan barst de Quest4Trance Xmas edition in alle hevigheid los. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Dj's zijn bezig met het verzamelen van de beste tracks en alle zeilen worden bijgezet om de Lexion om te toveren tot een waar feestpaleis. Alles, maar dan ook álles wordt uit de kast getrokken voor dit feest van het jaar.
Ex Porn Star XXXmas
vrijdag 3 december 2010
On the second day of Christmas Ex Porn Star gave to me.een uitzinnige Christmas special in de Mega Club L.E.F in Beilen De reizende international Ex Porn Star karavaan gaat deze zinderende kerstnacht waarschijnlijk voor de 2de keer deze heilige kerstnacht rondom uitverkopen. Maak je op voor de allerbeste Ex Porn Star sounds, Heavenly Ex Porn Star entertainment en spectaculair Ex Porn Star decor en special effects.
Thunderdome Breaking Barriers
woensdag 1 december 2010
Thunderdome Breaking Barriers, Take 33...
Op zaterdag 4 december aanstaande kun je alvast helemaal in de stemming komen voor de grote Nightmare party van 's avonds in Ahoy! Tijdens de Nightmare Warmup van 11.00 tot 17.00 welke toegankelijk is voor alle leeftijden, worden de nieuwe Nightmare CD en het nieuwe anthem op vinyl gepresenteerd.
31 december 2010
Poema maakt plannen bekend voor 2011
30 december 2010
Club Déjà Vu returns to Culemborg
28 december 2010
Dordrecht loves Houseclassics in Dolhuis te Dordrecht
24 december 2010
Win vette Nightmare prijzen
23 december 2010
Go!
XXlerator XX-Mas
The Third Movement
22 december 2010
Midnight Freaks op eerste kerstdag in AIR
21 december 2010
Your Secret Dreams brengt je warme feestdagen
Prspct XL 12 in Factory 010 te Rotterdam
Aanstaande zaterdag Pokke-Kerst-Herrie in Rodenburg
20 december 2010
B.O.E voor een keertje naar de zondag
Kerstcalorieën verbranden in de Winkel van Sinkel
back2school 15 year anniversary edition
19 december 2010
Latin Brutality exclusive Christmas special
Play
Hard Classics Indoor
18 december 2010
Electric Trash haalt je keuken leeg
Billy the Klit Solo
Mascarada met oud en nieuw in het prinses theater
17 december 2010
31 December Fantasy Island
16 december 2010
Tierwelt with Catz 'n Dogs
Full Moon
Dirty Dutch 'Fall Out' uitverkocht
Decisions weer los tijdens haar X-mas Sparkling Edition op 18 december
15 december 2010
Errorkrew invites Queen Atom
Oostblok geeft Arnhem techno
Fusion of Dance Indoor 2010
14 december 2010
Vijf jaar Studio 80
Core sickness
13 december 2010
Nightmare
Imprint & BAF een keertje samen in Trouw
Hardcore4life 2011
12 december 2010
Afsluiter Jägerland Tour 2010
Flava & Friends New years eve
11 december 2010
Rebirth Festival groeit door in 2011
10 december 2010
Midtown kerstshop op 18 december
Format pakt uit
Monza geeft morgen Tegengas met ‘Skillzen’ en Julien Chaptal
Audio Active zaterdag 8 januari
Early bird actie Daydream Festival in droomtijd uitverkocht
9 december 2010
Hardcore Gangsters
8 december 2010
Voordelig naar Intents Festival
Franchise Step Up 3
7 december 2010
Geld inzamelen voor Serious Request
4 december 2010
HouseDeluxe
Quest4Trance
3 december 2010
Ex Porn Star XXXmas
1 december 2010
Thunderdome Breaking Barriers
Nightmare warmup van elf tot vijf in het Midtown warehouse