Partyflock
 

Franchise Step Up 3

gepubliceerd door , op
December wordt naast de chocoladeletters, kerstbomen en knetterend vuurwerk, op 26 december opgeschud door een nieuwe editie van Franchise in Het Paard. Zoals je van Franchise gewend bent zal de avond garant staan voor funky house, exclusieve decoratie, vocals, live-dancers en entertainment en de beruchte Franchise feeling.. Voor meer informatie check: www.paard.nl

Franchise op tweede kerstdag zal volledig in het teken staan van Step Up 3. Step Up 3 is een film over vriendschap, ambitie en liefde, maar vooral over dans. Het is een film vol geweldige dancebattles, coole solo's en allerlei sicke moves. Een must-see voor echte dansliefhebbers, maar ook anderen zullen spontaan zin krijgen om te dansen bij het zien van deze film.

Om te dansen en echt uit je bol te gaan heb je uiteraard goede muziek nodig. Daarom hebben wij voor deze kerstdag een stel top DJ’s uitgenodigd, die voor de muziek zullen zorgen waarop jij je beste dansmoves kunt laten zien. Met artiesten als Jamie Westland, D-Rashid, Billy the Klit, Dani L. Mebius, Quintino, Ziggy Stardust en MC Smilez gaan we zeker met z’n allen het Paard rocken

Om net dat beetje extra toe te voegen zal er een dancecrew aanwezig zijn, en niet zomaar een dancecrew namelijk The Looney Tunes. Deze Amsterdamse dancecrew heeft afgelopen zomer de Step Up 3D dansfinale gewonnen. Check deze crew vooral op Youtube, om alvast een voorproefje te krijgen.

Deze Franchise editie geeft je tevens nog een extra reden om naar het Paard te komen want DJ Billy the Klit viert zijn verjaardag. Billy is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene en hij heeft samengewerkt met de grootste artiesten. Sets op de heetste feesten en hordes fans die niet alleen op zijn mixtechnieken afkomen, zijn enkele punten die hij zich als trotse artiest mag toe-eigenen.

Heb jij de film Step Up 3 nog niet gezien? Of wil je er nog een keer van genieten? Kan je geen genoeg krijgen van de geweldige dancebattles en wil je die geniale robotdance vaker checken? Noteer dan vooral 18 december in je agenda, dan zal de dvd van Step Up 3 gereleased worden.

Reden genoeg om je in december schaamteloos te laten gaan. De laatste clubavond van Franchise in november was compleet uitverkocht, dus kaarten in de voorverkoop kopen wordt ten zeerste aangeraden! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paard.nl, aan de dagkassa van het Paard en bij alle Free Record Shops.

We hope to see you all at Franchise.

1 opmerking