Partyflock
 
­ Nederland

Billy the Klit Solo

gepubliceerd door , op
Billy the Klit
10 december 2010
Op zaterdag 5 februari is het weer tijd voor een avond die totaal in het teken zal staan van de enige echte Haagse koning achter de draaitafels: Billy the Klit! Dit gaat een nacht worden die je als echte Hagenees niet mag missen.

Met zijn enorme energie reist hij het hele land door, maar deze Haagse rockster zal op 5 februari zijn hometown rocken in het Paard. Billy heeft het Paard al meerdere malen op zijn grondvesten doen trillen en zal opnieuw een poging wagen de tent af te breken.

Een onvervalste eigen sound, enthousiasme en energie waar je niet tegen op kunt zijn enkele kenmerken van Billy. Deze rasechte entertainer kan platen aan elkaar mixen waarvan niemand het verwacht en dat slaat keer op keer in als een bom. Hij is een echte Haagse held die als geen ander weet hoe hij een zaal op z'n kop moet zetten en de Haagse feestgangers moet vermaken. Dit wordt een onvervalst Haags nachtje.

Om alvast in de stemming te komen voordat Billy zijn plek achter de draaitafels inneemt, zijn Ziggy Stardust en Dani L. Mebius ingeschakeld. Beide jongens timmeren hard aan de weg en zijn zeker geen onbekenden van Billy. Zij brengen samen tijd door in de studio en zijn goed op elkaar ingespeeld, daarom zijn zij de aangewezen personen om warm te draaien voor Billy. MC Marboo zal aan Billy zijn zijde verschijnen om het publiek nog net dat beetje extra op te hypen met zijn vocalen.

Het wordt ten zeerste aangeraden om tickets in de voorverkoop te halen, Billy the Klit zorgt namelijk regelmatig voor uitverkochte zalen en dit belooft weer een legendarische avond te worden. Tickets in de voorverkoop kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.paard.nl, aan de dagkassa van het Paard en alle Free Record Shops.

3 opmerkingen

 
Dit wordt weer een klapper .. altijd een succes die solo (Y)